Bucurii de sept-oct 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!
...si noi la apel!
Sandra, La multi ani cu sanatate, fericire, numai succese si impliniri pe toate planurile!

...si la noi a nins!! doar ca numai dupa-amiaza mai mult asa ca ne-am bulgarit seara! atat de incantat a fost Eric ca efectiv nu mai vroia sa intre in casa!
din pacate aiic nu prea tine zapada! le zisai colegilor ca sa fie optimisti avnd in vedere ca vara temperaturiile au ajuns la 40 de grade poate se schimba si iarna si o sa avem 2-3 spatamani de zapada!
Adina, ce reteta faci tu acolo? vreau si eu ca am niste branza dulce! Tin pumnii sa le treaca greva foamei flacailor cat mai repede!
Eloise, ma bucur ca ai mai trecut pe aici si ne-ai aratat poze!
va pup pe toate, pe Bucurii si o saptamana minunata!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

NEATA, MULTUMIM PT.CAFEA
nu stiu nimic de Itzy, am tot apelat-o pe mess, nu mi-a raspuns

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Se termina cafeauaaaaaa.....

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!!
Vin si eu la cafea.
Gety, daca va hotarati sa luati laptop sa mergeti in Carrefour; si in Auchan am vazut preturi bune; economisiti cateva zeci de lei.
Sephora, va doresc drum bun si distractie placuta! Astept poze.
Adina, neaparat sa pui reteta, ce tort delicios ai facut
Itzy, we miss you!
Asteptam si pe celelalte fete sa treaca putin pe aici.
Lexi, cum te simti?

Va pup pe toate, am ceva treaba. Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Gety- pentru mine a mai ramas putina cafea?

Andra "La Multi Ani!" - sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai parte de tot de ce e mai frumos in viata alaturi de mica bucurie.
Si la noi a nins putin dar nu atat cat sa ne dam cu sania sau sa ne bulgarim.copii abia asteapta.

Lexi - insanatosire grabnica.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Gety, daca nu mai e cafea, pun eu repede de-un vin fiert!
Multumim fetelor de urari! Eu tusesc ca un magar si am capul cat o banita (asa il simt) iar de vorbit nu mai spun cum vorbesc, v-ar pufni rasul daca m-ati auzi. Cristi e ceva mai bine dar nici lui nu i-a trecut de tot. Ne "doftoricim" de zor. Maria avea de dimineata nasul infundat, sper sa ramana la stadiul asta, sa nu se agraveze.

La noi a nins in week-end, asa cum anuntasera la prognoza meteo. Pentru Maria a fost prima zapada din viata ei si reactia ei a fost foarte amuzanta, atunci cand a atins zapada: a fost foarte contrariata ca e rece. Dar pe urma s-a obisnuit si sambata am incins o bataie cu bulgari.

Crisnemes, raspund si eu la spartul targului la chestia cu dulciurile. Eu prefer sa nu-i dau Mariei pentru ca, asa cum am mai spus intr-o postare mai veche, ea nu se spala pe dinti si i-am spus "nu te speli pe dinti, nu papi dulciuri". Si imi mai e teama de o chestie, despre care nu am scris pe forum pana acum si anume...obezitatea. Se pare ca e o problema din ce in ce mai des intalnita la copii, multe tari au probleme serioase cu obezitatea la copii, in Parlamentul European se discuta foarte des problema si chiar s-a propus interzicerea unor produse. Nu prea vad cum ar putea rezolva problema, dar cert e ca se discuta foarte des. In plus dulciurile din comert sunt toate pline de conservanti si oricum cand va fi mai maricica si le va cumpara singura, nu-i vom putea interzice asta (nici nu as vrea sa-i interzic, as vrea doar sa pot controla cantitatea pe care o consuma). Eu care sunt o pofticioasa si as cumpara tot raionul de dulciuri cand merg la cumparaturi, m-am speriat de ritmul in care m-am ingrasat in ultimele luni si n-as vrea ca la 50 de ani sa am peste 100 de kg, asa ca incerc si eu sa renunt pe cat posibil la ele. Mie mi-e ffff greu dar sanatatea e mai importanta. Asta e strict parerea mea, bineinteles ca fiecare procedeaza cum considera ca e mai bine pentru copilul sau.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Pentru Crisnemes si Lexi, care au aparut mai tarziu, am preparat un ceai fierbinte cu: menta, musetel, tei si trandafir.
Like it?

Lexi, si Maria ta nu sta deloc la spalat pe dinti? Am scris ca nici a mea nu sta, face scandal la inceput, dar se obisnuieste ulterior. Mai fac si niste manevre ca sa rada, si o scoatem la capat pana la urma. Apoi o trimit la oglinda si admiram dintisorii albi si frumosi. Mai merge si o mai lauda si tat'su ca are dintii curati si frumosi si tot asa...

Noi insa nu ne laudam ca facem la oala. Inca mai folosim pampersi.
Probabil ca, daca mai mergea la cresa, se invata mai repede.

Cu obezitatea la copii, ai dreptate. Am vazut multi copii grasuti la mare, acum vreo 2 veri. Chiar mi-a sarit in ochi acest lucru.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Gety- multumim mult!

Lexi- stiu ce spui , adevarul e ca si eu sunt speriara de obezitatea in randul copiilor. Dar depinde si de cat mananca copilul respectiv si ce mananca copilul respectiv.
Nepotelul meu care are acum 12 ani - a fost un copil cu o greutate normala - dar cand sa dus la scoala in clasa intai - a trebuit sa mearga la semiinternat- iar acolo nu primea masa de la amiaz si cumnata mea ii punea sendvisuri - din pacate sa ingrasat destul de mult iar acum face eforturi disperate sa slabeasca.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

...ningeee!!!

Lexi, insanatosire grabnica si tie si lui Cristi! Tin pumnii sa nu ia si Maria de la voi!
Legat de obezitate, ai perfecta dreptate! Adevarul e ca aici se pune mare accent pe asta! nici noi nu mancam biscuiti, napolitane sua altele de prin comert! Exceptie ca avem si noi e ciocolata, o patratica dimineatza inainte de a pleca la cresa si un ursulet haribo sau 4 stafide dupa-amiaza dar la cerere! in medie cam de 2-3 ori pe saptamana imi cere! si stie, zice uno la ciocolata sua ursulet si patu la stafide! nu le tin la vedere dar cand isi aminteste si vrea se duce la dulapior! a incercat el sa ma fenteze cu uno intr-o mana si uno in celalata dar i-am explicat ca are 2 si nu am facut exceptie! a inteles!

Sephora, drum bun sa aveti si vacantza placuta!

apropos de laptopuri pt copii, am fost in magazin si i-am dat unul lui Eric in carut cat ne plimbam noi prin magazin si fara sa exagerez dar dupa 2-3 minute n-a mai fost incantat de el! depinde de la copil la copil! eu i-l aman pana i-o trezi interesul ca are destule jucarii care zac nebagatate in seama! inca nu m-am hotarat ce sa-i luam! mai caut!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Mey, suflati si la mine niste fulgi, ca luati nana!

Mi-am pus si la semnatura cativa, si tot nu-si fac aparitia.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput