Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (225)
Raspunsuri - Pagina 18
papanash spune:
merge extrem de naspa forumul, ma chinui sa postez si nu pot.
Prisi, ce se aude cu obiceiurile alea ? felia mea unde-i ?
Danuta,si al meu e gelos, se baga tot timpul intre noi, nu ca ar avea prea des ocazia ,dar nu-i place sa ne vada prea apropiati ![]()
Rox,bine ca l-ai fentat cu telefonul, dar nu cumva este anuntat in timp ce suna ca telefonul e divertat ? ca eu parca asa stiam,mai ales cand e vorba de schimbarea retelei. Petrecere frumoasa !
Ana si Cecilia , si la noi e la fel cu musafirii, agitatia e mare, cred ca de la noi se transmite
Ia sa mai stea lumea pe la casele lor, sa fim si noimai relaxati.
Cecilia, acum am vazut si eu masina, e super ! Eu de-abia mai am loc prin casa, daca mai cumpar si masina ma mut eu pe balcon
.O sa incep sa strang iar din jucarii,sale dau, vorba Roxanei,vin iar sarbatorile si toata lumea o sa cumpere jucarii pentru copil.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasilv Buna seara, dragele mele! Iaca apar si eu ca magarul din ceata. Sper ca sinteti toate ok, nu am apucat sa citesc mai nimic din urma. Despre noi...ce sa spun, am trecut prin mari emotii pt ca Vlad s-a ars la mana la caloriferul electric si s-a facut praf, a avut arsura de gradul doi si basici pe toata mana. Cred ca a cazut langa el si a vrut sa se sprijine sa se ridice si a reusit o arsura de toata frumusetea. am ajuns la Grigore, a avut mana pansata aproape 2 sapt. acum e ok, ar mai trebui sa il pansez, dar nu mai sta, smulge imediat fasa aia de pe mana. asa ca am renuntat, oricum se vindeca frumos. in rest, totul e in parametrii, casa spun asa, Vladut e un scump care ma induioseaza in fiecare zi cu cite o chestie. Va pupam si sper sa mai am timp macar sa va citesc. |
Imi pare tare rau sa aud ca Vladut a suferit. Bine ca a trecut.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Papanash, nu il anunta si nici nu ii apare divertarea pe ecran pentru ca el suna din alta tara. Daca ar suna din interiorul companiei i-ar aparea nr de tel pe care am divertat. Ieri am facut o multime de teste sa ma asigur ca totul e ok.
Noroc cu raspunsul Yaiei ca am vazut si eu pozele postate de Urmy, chiar ca sunt deliciosi puii, minunati! Iar Tudor e tare vesel si bine dispus.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
moldoveanca spune:
Multumesc Yaia sper sa-l conving pe tati sa-l ducem a piscina ca el e cel care se impotriveste
teo
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Yaia tare dulce delfinasul,i-am admirat costumul albastru ![]() |
Multumim!

Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Inca n-ai inceput sa vorbesti ca o soacra mare |
Deci mai am o sansa, nu sunt inca pierduta!
Poze
papanash spune:
Lui Ghighi ii frige capul,in rest nu are temperatura. I-a iesit un colt de dinte jos,sper sa fie asta cauza.Sunt in pana de idei in ceea ce priveste mancarea pentru el, voi ce le mai dati sa manance ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
Yaia spune:
Eu acum am terminat de citit capitolul, ma oprisem pe la mijlocul lui la pranz, cand am fugit in centru, am luat masa cu sotul meu, doar noi doi, la un restaurant chinezesc si apoi am bagat un shopping scurt si scump.
Asta pentru ca tot vorbeam de criza financiara.
Dar nu am cheltuit prea aiurea, si am rezolvat si 2 chestii de Craciun, cadou pt. tati si costum de mosulet pt. Tudor. Si nici nu mi-a trebuit avion sa le aduc acasa.![]()
Rox, imi pare rau ca azi am avut de lucru si de mers la distractie si nu am avut timp sa te distrez, ca am vazut ca iti ardea de glume...si mie acum, dar trebuie sa fug la gradi, sa iau copilul si apoi repede acasa sa ascund cadoul.
Va pup, pe maine!
Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Deci mai am o sansa, nu sunt inca pierduta! |
te pierzi tu pe parcurs..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

?