Raduleasca vs Marin
Raspunsuri - Pagina 2
rory76 spune:
Daca stau sa ma gandesc n-as vedea-o pe Marin lingandu-se si gudurandu-se penibil pe langa unul mai tanar ca ea cu...tzshpe ani si nici neglijandu-si puradeii...raduleasca in momentu' actual parca e o pustoaica de 14 ani in limba dupa un tip oarecare, pacat de corpul ei...ca adaposteste o minte asa creata!!!
"sky is the limit!"
Lorenza spune:
O sa fie pe 31 decembrie emisiunea "Dincolo de aparente" cu Andreea Marin.E un promo in care prezentatoarea o intreaba la un moment dat daca va revenii pe ecran in 2009.La care ea,face niste ochi,s-o inghita si zice,vizibil afectata,ca ea n-a lipsit nici in 2008.Carevasazica a ros-o bine ca n-a fost prezenta permanent pe micul ecran.
Theiuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenza O sa fie pe 31 decembrie emisiunea "Dincolo de aparente" cu Andreea Marin.E un promo in care prezentatoarea o intreaba la un moment dat daca va revenii pe ecran in 2009.La care ea,face niste ochi,s-o inghita si zice,vizibil afectata,ca ea n-a lipsit nici in 2008.Carevasazica a ros-o bine ca n-a fost prezenta permanent pe micul ecran. |
Cred ca despre altceva era vorba: S-a referit ca ea nu a lipsit de pe micul ecran nici in 2008, alegind sa colaboreze ocazional cu TVR1 si Realitatea cu ocazia organizarii sau participarii la diverse gale sau evenimente caritabile (Campanii Unicef sau Campania "Romania prinde radacini". Chiar nu mi se pare "roasa" de frustrare ca nu a fost prezenta mult mai des pe sticla. Ba chiar mi se pare foarte echilibrata in aceasta perioada a vietii ei.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
sali spune:
1.Eu astept sa se culce Dan Chisu si cu Andreea Marin, sa scrie Singur sub dus 2 ( sau Singur sub dus se intoarce) in care sa povesteasca ce si cum. Apoi ma hotarasc.
maraki spune:
Pai sta Dan Chisu in fatza lui Stefan Banica? Nu se uita Marin la ala nici cu fundul....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
XIO spune:
citat din mesajul lui maraki Pai sta Dan Chisu in fatza lui Stefan Banica? Nu se uita Marin la ala nici cu fundul.... Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Oooo , da , la cati "printi" a avut Marin . Si asa Stefan banica mi se pare libidinos
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
happymum spune:
bietii oameni... ma refer la marin, raduleasca, banica, etc....
eu nu ii cunosc personal pe niciunul dintre ei, deci nu pot sa spun una sau alta despre ei. cred ca sunt oameni obisnuiti, care incearca sa isi faca treaba cat mai bine la serviciu, sa aiba o familie frumoasa, sa isi tina relatiile, in fine...exact ce facem si noi cei care nu suntem persoane publice.
nu cred ca relatia mihaelei cu cineva mai tanar decat ea, este mai vinovata decat a altora in aceeasi situatie...
nu cred ca cineva poate da un verdict despre cat vor sta 2 insi impreuna....
si apoi, noi trebuie sa admiram sau nu, produsul muncii lor, si nu ce fac ei si cu cine in interes personal. fiecare traieste asa cum ii dicteaza inima.
fiecare cu bune si rele.
parerea mea.
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare , te DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
cons spune:
Eu n-o suport pe Raduleasca, in niciun chip. Mi se pare femeia mahalagioaica, ceva de genul ce facem noi aici. Pur si simplu ma enerveazaaaaaaaaaaaaaaaaa.
A lovit-o verbal pe AM ori de cate ori a avut ocazia si niciodata n-am inteles ,,De ce?"
In ceea ce priveste falsitatea AM, ma intreb cum ar trebui sa reactioneze o persoana in fata camerei de luat vederi, in astfel de cazuri? In astfel de emisiunii nu-ti poti arata trairile cu adevarat. Daca esti bucuros nu poti arata acest lucru luand interviu unui nenorocit de soarta, sau daca esti suparat nu poti sa plangi atunci cand ii iei interviu unui copil superdotat...........
gabytza25 spune:
citat din mesajul lui cons A lovit-o verbal pe AM ori de cate ori a avut ocazia si niciodata n-am inteles ,,De ce?" |
si invers... adica AM n-a lovit-o verbal pe MR ori de cate ori a avut ocazia?
sunt vedete, asta le e soarta: NOI SA COMENTAM DESPRE ELE
cons spune:
Nu Gabytza, AM a comentat intr-un fel sau altul -si nu tot timpul- atacurile dure si josnice ale MR si ale altor vedete!!!!! invidioase pe AM.