Raduleasca vs Marin
Stiu ca Andreea Marin e o femeie care pare falsa si nu o admir dar la cate s-au intamplat in ultima vreme cu Raduleasca nici pe ea nu mai pot sa o admir..De cand am inceput?Nu de la divort,ci de cand a declarat ca relatia Andreei Marin cu Stefan Banica nu va dura mai mult de 10 ani.Cu ce drept?De ce fostele nu pot lasa in pace iubitele actuale ale fostului iubit?Credeti ca daca Marin statea cu Banica sa-i faca rau Mihaelei,s-ar fi maritat cu el si i-ar fi facut si un copil?
Raspunsuri
MadameBovary spune:
Nu cred ca a zis-o din cauza asta ci probabil pentru ca il cunoaste pe el mai bine decat il cunostea Marin atunci cand s-au combinat. Poate ca stie ea ce stie!
Dintre ele eu o prefer pe Raduleasca. Marin mi se pare imposibil de falsa si de fiecare data cand aud de ea imi rasuna in cap intonatia ei de la "surprize, surprize" si imi vine sa imi iau campii .
I never fake ... sarcasm
maria_ene spune:
Madame,ne intalnim peste tot
Mda si pe mine ma enerveaza rau Marin dar Raduleasca a fost cu Banica acum vreo 10-11 ani,intre timp omul a facut 2 copii,pe vremea ei era un tinerel,cum poate declara ca il cunoaste?
capra cu trei iezi spune:
rautate de diva. pana la urma ea s-a ales cu fatalul de dani!
e mortal cu ciupilica aia pe cap la 8 dimineata!. poate in curand o s-o vedem si pe mihaela cu o ciupilica la fel.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
XIO spune:
Raduleasca imi place mai mult , de la cum arata si pana la caracter.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
mychydutza spune:
mie nu-mi place niciuna...........
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
MadameBovary spune:
Maria, chiar ca ne gasim peste tot
Sincer, eu nu cred ca s-a schimbat prea mult. Tot ingamfat si super-mega-egoist si chitros a ramas . Asa ca nu ma mir daca nu s-a schimbat nici in alte privinte.
I never fake ... sarcasm
rory76 spune:
Doua curci care se cearta aiurea-n vant! Daca nu s-ar uita nimeni la ele, nici nu ar mai avea nimic de impartit!!!
"sky is the limit!"
bibyrox spune:
Eu o prefer pe Andreea Marin! De 100 ori mai mult decat pe Raduleasca! Nu mi se pare falsa deloc si de fiecare data a stiut cum sa-i intoarca rautatile Mihaelei cu diplomatie.
Asta este parerea mea si nu vreau sa intru in polemici cu nimeni!
O mamica in al-!!!
Biby
Bogdan Alexandru - 17.11.2007
Poze Bogdan
Casuta noastra
carmita_baby spune:
Din punctul meu de vedere Mihaela ii este net superioara Andreei, insa pana la urma nu ma omor dupa nici una din ele.
Mello motanelul iubit