Mamici din Arad (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, interesant cadoul...ioi, nici eu n-as pune mana...
Din ce-s orataniile alea?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA am aflat de la cine a avut, ca e un fel de burete care se umflaaa,oricum sunt de efect,le punem pe rand la inmuiat,sa fie curioasa , oare ce va mai iesi din urmatorul ?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

Moni si eu vreau aratari din alea. Oare nu se gasesc prin magazine? Nu-mi mai vine sa-mi fac cont pe toate site-urile.

Cristina eu nu le dau in afara de vit. C nimic.
Imi pare rau abia ieri am vazut PM-ul de la tine.

Apropo de PM, Anca multumesc mult de oferta chiar ma bucur. Am uitat insa sa-ti si raspund. Abia cand ne-am intalnit la Armonia si ma gandeam "da fata asta nu mai zice nimic catre mine? " mi-am amintit ca nu-i suficient sa gandesc ceva , mai trebuie sa spun si celorlalti.

Azi am plecat cu capu-n straita mi-am uitat cam tot ce se poate uita acasa. Inclusiv de bluzele tale Clau.

Fug ca ma cheama fetele in depozit.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si www.fan-jucarii.ro/Index.php?p=productsMore&iProduct=721" target="_blank">asta e interesant. Si eu o sa le comand la ai mei oua si vulcanu' asta. Miha, hai sa vb sa luam impreuna daca vrei si tu.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

ADA daca o sa comandati bagati un vulcan in plus si pentru mine,ca si pe ala il voiam,l-am uitat si deja e data comanda. Numai sa aiba copiii rabdare sa iasa aratarile .Am mai aflat ca dupa aia trebuie tinute in apa,altfel se usca si micsoreaza,in plus sunt cam gelatinoase si imbibate cu apa ,deci nu-i prea indicat sa se joace cu ele prin casa dupa ce cresc.Oricum mi se par super de efect,nu?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Eu i-am comandat si din astea 3 pungi http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=70&sName=Roto-disc ,o punga cu d-astea http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=69&sName=Cuburi--120-de-piese sa ii dau de lucru
Voiam si trenuletul asta http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=58&sName=Trenulet-cu-cuburi dar cum nu-l mai au pe stoc am comandat tabla la oferta http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=57&sName=Tabla-de-scris
Asta http://www.dropshots.com/DIA4#date/2008-11-25/22:47:08 i-a luat-o frate-meu cadou din partea lui si alor mei. La noi chestia e ca imediat dupa Miculas si Craciun e ziua ei pe 1 ianuarie si trebuie sa ii luam din timp jucarii cadou,daca vrem sa mai gasim ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Miha , fetele au primit odata niste animalute mai mici din astea care se baga in apa...Cred ca ar trebui sa gasesti si prin oras...
Moni, fain ca te-ai rezolvat de cadouri... Eu nu am luat inca nimic...
Alexandra e racita, are muci, sper sa nu se agraveze...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni am avut si eu crocodil ce iese din ou, l-am cumpara din Ungaria. intr-adevar daca nu il ti in pa se micsoreaza si se usuca. l-am mai bagat de cateva ori in apa dar nu a mai crescut la fel de mul ca prima data. L-am aruncat fara sa stie Tudor ca s-a jucat cu el uscat fiind, si i s-a rupt capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

AM mai gasit un www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/produse/Jocuri-cu-magneti/Diverse/" target="_blank">site cu jucarii foarte faine si cam ieftine. O sa-i iau Iuliei setul de tort, ca are ea o obsesie cu decoratul torturilor pe net.
Deci...eu si Miha vrem oua de-alea, eu iau si un vulcan. Cine mai vrea oua sau altceva sa ne cuplam sa nu platim degeaba 25ron/transport. Nu e nici o graba...deci asteptam.
Eu lui Vlad i-am luat cadou si de iepuras pentru Pastele viitor. Doar Iuliei mai am sa-i iau cate ceva.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

L-am aruncat fara sa stie Tudor ca s-a jucat cu el uscat fiind, si i s-a rupt capul.

Gabi ce sinistru.
Moni interesante ouale.Cat despre cuburile alea 120,mie nu mi-au placut.Le-am si pasaportat la soacra-mea.Nu stateau prinse unele de altele si cand ti-era lumea mai draga se dezmembrau.Am optat pt Lego,mai scumpe dar macar sa stiu o treaba.Masa aceea de lucru e ,ii va place Dianei.Buna ideea si cu siropurule de la Kaufland,o sa incerc si eu.
Am uitat,am vazut ce gradinita fac educatoarele :" sa nu-ti aud gura"
Maria_rubi eu nu i-am dat vitamine niciodata,numai cand s-a nascut si m-a inebunit doctorita ca e mica si slabuta,etc.Acum am incercat brontisorii in loc de bomboane.Impusc doi iepuri deodata.

Voi ce scutece ati mai incercat in afara de Pampers?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput