Mamici din Arad (110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Din pacate am auzit si eu stirea acum la ProTV si m-am cutremurat

Fetelor, vroiam sa va intreb daca voi le dati la copii ceva vitamine in sezonul asta. Eu am luat martieni si ursuleti cu echinaceea si mi-a zis farmacista sa le alternez, martieni o zi, ursuleti o zi, tot asa 2 luni. Voi ce parere aveti? Mentionez ca Mara stie sa suga sau sa roada pastilutele astea.

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina, eu ii dau Adelinei doar vitamina C pentru copii si la Dragos Pikovit (sunt tablete mai mari care se sug). De obicei nu le dau vitamine, nici cat au fost mici nu le-am dat, nici macar calciu daca n-a fost nevoie.
M-am gandit sa le cumpar si eu martieni...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Alina, vit. C i-am dat doua luni zi de zi, acum o saptamana am terminat cu ea. Nu-i mai dau sa nu fac abuz.

cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Niko, bine ati venit acasa!
Printre oale si scutece pune si pentru noi ceva pozici cu Bogdan.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si eu vreau sa-l vad pe Bogdan.
Maine avem programare la homeopatila. In rest...ocupata rau de tot.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Fetelor, ati vazut stirea ASTA?.

intradevar o mare tragedie...stau la 2 blocuri de mine, tot in ANL. Mama lor a plecat si de cateva luni tata ii crestea singur. Omul e distrus. Au fost cativa vecini la priveghi, eu n-am putut
Oricum am ajuns acasa la 21:30 de la serviciu dar si daca eram acasa nu pot sa vad atata suferinta
Mobila aceea o luase special ptr copilasi ca sa aiba si ei camera lor si uite ce tragedie s-a abatut asupra lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am vazut si eu pe Aradon,mai bine nu vedeam
Cristina eu ii dau de cateva luni Cavit Junior pentru pofta de mancare,dar contine vitamine de toate felurile.Si ii mai dau calciu sirop si ulei de peste capsule,ca ea cam are probleme cu calciul.Uleiul de peste e ca sa asimileze calciul si ala oricum e bun la cerebel Vigantolui ce i l-am dat doi ani se pare ca nu prea a avut efect la ea,la fel si calciu i-am dat de la nastere si tot are un pic de rahitism,e mai scobita la torace.Anul trecut nu i-am dat nici un fel de vitamine,in afara de calciu si vigantol si ca norocul ca nu a prea fost bolnava.Doua ture de febra mare cateva zile fara alte manifestari,nici macar muci nu a avut ... asta in ianuarie si martie anul trecut. Acum de cand e la gradi are doar niste secretii in gat de la care mai tuseste cand si cand,sau cum iese un pic in vant ii curge nasul ... dar a doua zi e ok.Doarme noaptea,nu i e nasul infundat,nu tuseste,n-are febra ... Sper sa o tina tot asa,ca previziunile pentru mers la gradi erau sumbre,stiti teoria ca o sa se imbolnaveasca rau etc. Cred ca depinde de copil ... avem un vecinutz in bloc,mai mare cu o luna ca Diana,a tinut-o si o tine saracutzul tot din bronsite in pneumonii si a luat antibiotice cat cuprinde.Asta inca de anul trecut,ca l-a dat mai devreme,intai la cresa.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Apropo de viatmina C,eu i-am dat Dianei incepand de pe la 6-7 lun i zilnic sucul de la o lamaie si un grepfruit stoarse ,asta pana pe la doi ani,dupa aia nu am mai apucat sa ii dam chiar zilnic,mai bea si sucuri la cutie ... Sucul stors il indulcim cu sirop de afine,coacaze sau catina (siropuri ce se gasesc la Kaufland,sunt naturale si indulcite cu zahar invertit).Si fiindca Diana bea foarte mult suc,il mai inmulteam cu apa plata.De anul asta a inceput sa mai bea si ceai (inainte nu bea decat lapte si suc),ceai pe care tot cu asa ceva il indulcim si il acrim un pic cu lamaie,ca au gust tare fain siropurile alea si-s sanatoase.Ei ii place ca si mie tare mult gustul acrisor.
Grapefruit-ul si lamaia le-am ales fiindca sunt singurele dintre citrice care dau reactie bazica,nu acida. Portocale sau mandarine,aproape ca nu i-am dat deloc inainte de doi ani si dupa aia foarte rar, ca si mie imi fac acid,darmite ei, sunt tare sensibila la chestia asta ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni, si eu ii mai dau la Dragos Cavit ca ii place, ar manca o cutie odata.
Adelina nu prea bea suc, nici macar apa. Dragos a baut f mult suc de portocale cu gref, zilnic.
Nici el nu s-a imbolnavit la gradi, desi ma asteptam si eu in primul an, probabil si Broncho-Vaxom-ul si-a facut efectul.

Mai fetelor, eu am fost socata rau azi ca ne-a sunat o cunostinta la cabinet (pe d-na dr.) si ne-a zis ca-i vorba despre un copilas care-i inscris la noi ca vazuse stirea la TV. Apoi ne-am uitat pe net la stirile ProTv (la inregistrari) si am vazut ca de fapt pacientul nostru era vecin si ii luase doar interviu, dar coincidenta ca si el avea 2 baieti si cel mic de 1 an si ceva, nu se potrivea chestia cu divortul...asa speriata am fost...
Mai da ce mama, sa-si lase amandoi copiii si sa plece... Cred ca tatal e distrus...

Mergi la inceput

Ia uitati ce minune i-am mai comandat Dianei pe post de cadou :
http://www.fan-jucarii.ro/?p=productsMore&iProduct=505&sName=Set-3-1-oua Sunt curioasa daca o sa vrea sa puna mana pe oratanii,ca in poze nu-i plac deloooc insectele,crustaceele,broastele raioase etc.
ALINA si io pap cavit

Mergi la inceput