LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 7
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ce-ai patit Ank-ule de ma complimentezi atata? ![]() Am pile bre...mi-au pus cateva ore in plus la zi. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Tocmai ma gandeam ca mai putin si iti ridic si o statuie

..Vrei din bronz...sau simpla???
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
cristi07 spune:
Miha,Adina cum rezistati la ore de-astea!cu doi copii...
Pe Ank o inteleg ca nu mai poate sa doarma din cauza burtii...
...de fapt Ank, tu faci antrenament!![]()

Cristina si Radu 3.12.2007
adinag spune:
Din pacate la noi nu este solutie, Ank. Daa s-ar schimba cumva programul s-ar schimba foartemult financiara, si tot nu e bine :-)
Eu chiar de multe ori ma gandeam cum reuseste Miha. Chiar, ne dai reteta? Cum faci de exemplu ziua curat/aspirat/spalat pe jos/mancare cu copiii?
Eu nu mai pot face mare lucru, doar seara mai merge, si atunci sunt cam obosita... sau stau pe aici :-)
Bine, mancare fac, e clar, dar in rest 
adinag spune:
Cristina, noi suntem cu o ora-n urma... dar asa-s eu, dimineata pana pe la minim 10 sa nu vorbesti cu mine, canu pot sa fiu inteligibila... iar seara "infloresc" ![]()
Ank83 spune:
Si noi ne-am stors mult creierul pana am gasit o solutie Adina..Care cat merge e bine venita...![]()
Miha ..iti facem toate complimete ca poate ne faci si noua prajiturile de Craciun ![]()
..
care apropo anul asta le cumpar...nici in visele cele mai frumoase nu voi avea timp de ele 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
adinag spune:
Miha,le-am printat pe amandoua, merci mult
pe prima o face si mama, dar cu mar crud dat pe razatoare, si floris nu vrea asa
ca nu-i placemarul crud pe razatoare... doar blenduit sau muscat de el
acuma m-am cam pierdut pe culinar, e tare periculos site-ul!
adinag spune:
La noi le va face mama (prajiturile de Craciun), ca ii si place... dar voi face si eu o serie cu Jasmina, asa sa simta si ea ce-i aia Craciun in casa!
Aici se fac niste fursecuri dulci de Craciun, diferite si micute toate, foarte fain!
adinag spune:
Cred ca ma duc si eu, mai am treaba si sunt si tare obosita... Miha, mi-l imprumuti in seara asta pe nanel? ![]()
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Miha ..iti facem toate complimete ca poate ne faci si noua prajiturile de Craciun |
Sa ma vad iesita (cu brio
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Anul trecut le-am facut si eu... ca avea Raul deja 2 luni si un pic... si il tineam cu mine la bucatarie ...era cumintel si eu imi faceam treaba.. CRed ca de pe atunci i se trage mania lui cu oalele
.
Dar anul asta ..el va fi prezent sa scoata din dulapuri si sa se mai sprijine si de aragaz care ...va fi fierbinte
... si mai e si Cecilia care va avea vreo 2 sau 3 saptamani ![]()
Mancarea o fac.... ca e mai usor de facut ..nu necesita atata bibileala ca praji...
Si pe mine ma ajuta mama ... dar vreau sa vina sarbatorile peste noi senine si fericite ...nu plouate si rupte de oboseala 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia