LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 6
Ank83 spune:
Miha ..mersi de reteta... Chiar ma gandeam si eu azi la asa ceva... dupa ce m-am "batut" cu Raul la pranz pe niste mere coapte ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
adinag spune:
altele??? ![]()
m-ai linistit, ca ma gandeam ca numai eu nu-s in stare sa am timp. Stii ce-mi place? Parul tau, asta de mult vroiam sa-ti zic. Ca te vazusem des cu parul prins, si in niste poze ultima data l-ai lasat "liber", si e asa fain!!! 
Si al meu lucreaza, mereu dupamasa-seara-noaptea :-(
I-am zis ca ma simt ca o mama singura... no, ca nu-i vina lui, dar nici a mea 
Ank83 spune:
Ma... da chiar am limbuta
...curg mesajele de la mine de nu ma mai opresc.
Si mai primesc si mesaje dinalea cand vreau sa postez ca in mai putin de 1 minut nu pot trimite mai multe mesaje ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
adinag spune:
Ank, asta mi se mai intampla si mie, si mi se pare ca asa incetu mai trece minutul ala...
Cat ai stat la Campul Lung? Copil fiind? Sau numai te-ai nascut acolo, dar deloc copilarit?
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Multumesc mult, Miha! |
Sau poti incerca niste clatite pufoase si in compozitie adaugi mere rase (si calite,eventual).
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
Asa e...stiu cum e... Acum a lasat-o mai moale si al meu cu lucrul de noapte ..dar pana acum cateva luni si eu ma simteam singura...si de cate ori ii ziceam, el se simtea prost ca nu stia cum sa faca altfel sa avem ce ne dorim
... si imi tot cerea sa inteleg ..si asa cadeam la pace ...dar simteam ca totusi nu e bine.
Multumesc de compliment Adina.... Daca vrei iti trimit si o poza cu parul meu dupa ce ma trezesc din pat dimineata si m-am culcat cu el ud 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Adina ,...cred ca Miha chiar e exemplul care are timp si de papa si de praji si de comorile ei, Mai are grija si de noi pe aici pe forum
... si mai nou sa arate si tinerica ..tinerica ... Felicitari 
Pt asta nu ai reteta??? ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui adinag Ank, asta mi se mai intampla si mie, si mi se pare ca asa incetu mai trece minutul ala... Cat ai stat la Campul Lung? Copil fiind? Sau numai te-ai nascut acolo, dar deloc copilarit? Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Doar m-am nascut acolo... Ca tatal meu lucra in acea perioada pe santier.. Stii cum era pe vremea lui nea Nicu... Si in apartamente caldura nu prea era.Mami ar fi ramas singura in Timi si asa au hotarat sa stea acolo pana naste... Si uite asa m-am nascut acolo
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
A si.... mi-am petrecut vacantele de vara din liceu...
langa Vama ... la Frumosu mai exact![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Adina ,...cred ca Miha chiar e exemplul care are timp si de papa si de praji si de comorile ei, Mai are grija si de noi pe aici pe forum ![]() Pt asta nu ai reteta??? |
Ce-ai patit Ank-ule de ma complimentezi atata?

Am pile bre...mi-au pus cateva ore in plus la zi.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...