Puiuti de Randunici 2008!!!! (138)
Raspunsuri - Pagina 17
CristinaGoji spune:
Eu nu
daca n-am spectatori!![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
CristinaGoji spune:
Io dau de baut cand scad sub 70 Oare mai apuc vremurile alea?
Vladic
Daria
tuchita spune:
Mimo, eu ma multumesc daca ajung ca tine cu capul la 40+!
sa nu-mi spui ca de la 16 ani esti impreuna cu domnul!
oricum, acuma ca n-am control, de mult ma roade pe mine curiozitatea- cum a aparut Vladutz? adik nu procedeul fizic, ca ala il cunosc,
ci ala psihologic!( mama ce le zic!)
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Aoleooo, ia bataie Dinamo??? Saracu' Paul..., el chiar sufera! POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CristinaGoji Io dau de baut cand scad sub 70 Oare mai apuc vremurile alea? Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria |
Cristina,
Cred ca in acel moment ma imbat eu
CristinaGoji spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gudinde
Cristina, Cred ca in acel moment ma imbat eu ![]() |
Mimo - si eu sunt curioasa despre Vladut! La mine e simplu, a cedat preze ca era expirat sau a venit coana ovulatie muuuult prea repede!
Vladic
Daria
tuchita spune:
cand stateam la camin si eram asa intr-o verva cu fetle dupa un paharel, pe la ora asta ne imbracam si mergeam in Club A!
de asta as avea chef acuma, dar sunt femeie cu responsabilitati....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
blankar spune:
la noi e invers,trage husbandul de mine sa iesim in oras
de cand e Eric nu trebuie sa duca multa munca de lamurire
ca in 15 min sunt imbracata,am noroc ca vine mama si sta cu Eric
am impresia ca numai scutece vad si lapte praf si atunci mai vreau si eu sa aud altceva decat de-ale pruncilor
si cand iesim cu cineva in oras eu tot de copil vorbesc,cred ca nu pe toata lumea intereseaza povestile mele dar eu is mandra tare de feciorul meu
saptamana trecuta am fost plecati in we si abia am asteptat sa ajung acasa sa il vad pe Eric
asa ca daca stau mult acasa vreau sa plec undeva dar daca plec abia astept sa ajung acasa
ati inteles ceva?????
cred ca trebuie sa pun mai mult suc de porto in campari ![]()
bubu05 spune:

Ce-i cu ciripeala asta, frate? se vede ca de la beuturica
hac-hac
Sa stiti ca virgula Clodute are avantaj, ea stie tot despre noi si noi nu stim de ea ![]()
Deeeci, al meu randunoi se uita la fotbal, de jucat nu mai joaca(miuta) cu baietii ca e cu spatele si il kilareste hernia de disc...saracul...dar dupa ce ca lucreaza in domeniu, la servici fotbal, acasa sta pe net pe site-uri si cu colegii...la meci obligatoriu
...noroc ca nu se mai duce pe stadion, decat f.f. rar, cand ii vine cheful...
Eeee. si acum ca s-au terminat meciurile l-am trimis la bucatarie, ca e randul lui sa spele mormanul de vase
Eee? Eee? Aud??
Plus ca a stat la meci dar i-am mai pasat pe baieti la el, cand unul cand altul ![]()
Frate, mai am de cititi vreo 5 pagini, ca aveti mancarici la limba!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
CristinaGoji spune:
Bubule nu ma provoca, ca ma mut la tine! TReaba-i asta? Si tu prajituresti, si tanti Lica la curatenie si barbat la spalat vase?
Vladic
Daria