Puiuti de Randunici 2008!!!! (138)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
vreau si eu sa ma mahmuresc cu Tuchi, cu un pahar de viiiiiiiiiiiin!!![]()

EU NU-MI DAU RANDUNOIUL CARE FACE DE TOATE SI ORICE PENTRU NOI!!

nu-i perfect, dar e tot ce imi doresc!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
blankar spune:
iote ca a aparut si Luny!
vezi ca te-am laudat![]()
de ce se trezeste asa des Muffy?
nu se satura de la laptele tau sau de ce?
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar woaw fetelor ce invidie pe mine! mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo cu voi aratati super toate Luny si Ursu voi chiar ati nascut? faine pozele! cred ca eu eram cea mai grasa daca mergeam la intalnire,dar asta e un motiv bun sa ma ambitionez si eu o data desi fac miscare numai ca ar trebui sa imi pun lacat pe gura noi suntem bine, Eric marait ca ii ies dintii de sus si ne chinuim de o saptamana SIMO ! LA MULTI ANI ,SANATATE ,FERICIRE SI TOT CE ITI DORESTI ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/blanka75 |
eheee, Blanka, esti tu dlaguta, ca eu nu mi-s slaba..inca
mi-ar placea tare mult sa te cunosc!!
LUNY
tuchita spune:
Luny, ca am uitat sa te intreb live, cum face cand se trezeste/ maraie, paraie, se screme, urla...ca eu as tace chitic sa vad ce face si l-as ignora cat mai mult!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
CristinaGoji spune:
Mimo - de-acolo mi se trag mie kilele??? Ca-s prea buna??? Musai sa pun bota pe om, doar de-oi slabi si eu putin!
Din cauza lui nu pot slabi! Sa-ncerce numa sa comenteze vreodata referitor la silueta mea, ca-i arat eu alternativa!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
luny spune:
| citat din mesajul lui tuchita Bai, eu cand beau VORBESC! adik vorbesc mult si cand nu berau, dar cand beau ma ridic la patrat! asta pana ma buseste plansul, dar mai avem cale de trei pahare pana acolo... Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
haaaa!! identic sunt si eu, xerox!!!!!! o dau in
cand se ingroasa glumaLUNY
mimonix spune:
Multumesc pentru casca 
Vrei sa stii urmarea de la "te-am scos, in oras, nu asa ai vrut tu ?![]()
Tu zici..."bai ce ma enerveaza aia si aialalta" ca de fapt toate te enerveaza, din cauza lui , pe toate le vezi
Si el zice" io ti-am spus sa nu iesim, eram sigur ca iar o sa te nervezi...dar tu insisti intodeauna, parca n-ai stii!" 

De 16 ani aud placa asta si inca mai sunt zdravana la cap
Adica nu sunt chiar asa de sigura ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
oare eu sunt buna sau rea? ca nu-s nic prea-prea nici foarte-foarte!![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
gudinde spune:
| citat din mesajul lui mimonix Miha ce bine ca ai reusit sa slabesti Eu cand ajung la 81 dau de baut la toata lumea de pe DC nu numai de pe crenguta |
Mimo,
Nici nu sti cum te-nteleg!
Tuchi,
Pai Rapidul sta si mai nasol. Daca se tot cearta se indreapta ... spre grupa B