Barbati intretinuti:dragoste sau comfort?
Raspunsuri - Pagina 5
lorelei_19 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca [...] dar nici tu nu ar trebui sa il arunci la gunoi, dupa ce te-ai vazut cu sacii in caruta, adica relatia de lunga durata, amintiri cu care sa te hranesti, amagiri ca daca ai avut o relatie mai esti in stare de alta... |
Sa gandesti asa e masochism curat. Sau ai spus-o sub forma de gluma? Randurile astea apropos la amagirile pe care Maria si le-a implantat singura printr-o relatie nefericita si pentru care ar trebui sa fie recunoscatoare si eventual sa-i faca si doua temenele, mi-au oripilat sufletul! brrr, Pitzinuca, pe bune, cred ca ai nevoie urgenta de-o terapie!
maria_ene spune:
Am citit toate mesajele voastre si va multumesc tuturor pentru parerea voastra insa un singur lucru nu am inteles?Cum sa accept chestia asta doar ca sa nu-mi vina stresat si obosit de la munca???
Astazi e o zi importanta pentru mine...desi el plecase doar provizoriu,aseara am avut o intalnire...am discutat la rece si mi-a spus ceva,ce parca m-a facut sa ma uit in urma si sa ma intreb cum am putut sa accept..Mi-a multumit pentru viata buna pe care a avut-o alaturi de mine,mi-a spus ca sunt prea buna pentru el si ca e constient ca m-a tras in jos si decizia cea mai buna pentru noi e sa ne despartim definitiv dar ca sa nu suferim sa ramanem buni prieteni si sa vorbim pentru orice e nevoie...Nu stiu,poate el s-ar fi asteptat sa-i zic sa ne mai dam o sansa,nu stiu,insa avusesem o zi grea,cu probleme dar totusi frumoasa si in care mi-am dat seama ca trag ca o proasta de o relatie pe care oricum nu o vad cu viitor.
In concluzie,diseara va veni sa-si ia bagajele.Imi doresc forta pentru acest moment si ca prima noapte din nou singura sa fie ok!Sunt foarte bulversata,s-a intamplat totul mult prea repede pentru mine dar poate asa e mai bine,altfel poate nu as fi avut atat curaj..Fetelor,va multumesc mult si nu va ganditi ca m-ati fi suparat cu vreun mesaj,eu incerc mereu sa iau din toate ceva constructiv!
Guestus spune:
F.bine...de acum o sa ai timp mai mult sa stai cu noi sa ne povestesti ce bine este sa fii singura.
spic de grau spune:
citat din mesajul lui Happy_in_TO Da' si un dildo te asteapta cumintel in sertar si nu iti da atita bataie de cap, nici nu te baga la cheltuieli peste masura, numa trebuie sa ii schimbi bateria si atit! |
Am ras cu lacrimi!!
Maria - te felicit ca ai reusit sa pui capat relatiei.
Si sa stii ca te inteleg intr-un fel de ce nu ai reusit sa pui punct mai devreme. Adica iti inteleg teama de singuratate.
Am 3 prietene trecute de 30 de ani care au stat in relatii mai mult sau mai putin sanatoase ani de zile; eu le spuneam ca stau ca in gara - nu luau nici trenul, dar nici nu paraseau gara.
Acum au parasit gara insa munca, varsta, lipsa timpului liber si a unui anturaj cu barbati liberi - face ca ele sa se regaseasca singure in fiecare seara/weekend (si adaug ca urate/ proaste nu sunt).
Nu stiu... Uneori imi spun ca e bine sa deschizi ochii pana in 30 de ani cnd faci alegerea. Si mai trebuie sa ai si un pic de sansa sa dai peste cineva ok.
Ma bucur ca ai reusit sa rupi pisica in 2 macar acum, stii tu - mai bine mai tarziu decat niciodata.Si iti spun si tie cum le spun amicelor mele: "ai incredere ca ce e al tau e pus deoparte'. Nici nu stii de unde va sari iepurele.
Guestus spune:
citat din mesajul lui spic de grau [ Maria - te felicit ca ai reusit sa pui capat relatiei. Si sa stii ca te inteleg intr-un fel de ce nu ai reusit sa pui punct mai devreme. Adica iti inteleg teama de singuratate. |
pai spune cum o ajuti de acum incolo....ca nu de felicitari o sa duca ea lipsa.
o ajuti sa plece 2 saptamini in jamaica sa-si gaseasca perechea? pariu ca nimeni nu mai scrie de aici incolo...cind e vorba de ajutor concret si direct
pitzinuca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorelei_19
Sa gandesti asa e masochism curat. Sau ai spus-o sub forma de gluma? Randurile astea apropos la amagirile pe care Maria si le-a implantat singura printr-o relatie nefericita si pentru care ar trebui sa fie recunoscatoare si eventual sa-i faca si doua temenele, mi-au oripilat sufletul! brrr, Pitzinuca, pe bune, cred ca ai nevoie urgenta de-o terapie! |
eu am spus ce am avut de spus. fiecare interpreteaza in felul lui.
cat despre terapie ti-as sugera sa iti autodai un cartonas, da' las', treaca de la mine ca sunt masochista si-i trec cu vederea pe astia de ma jignesc
maria, imi pare bine ca ati terminat-o asa si nu altfel. lasa sa fiti prieteni/amici in continuare. iti garantez ca are nevoie de tine (nu neaparat material) si ca o sa iti fie recunoscator (chiar si numai in sinea lui)
sper sa ai sarbatori fericite si sa ti le petreci alaturi de cei dragi cu adevarat!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
spic de grau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
pai spune cum o ajuti de acum incolo....ca nu de felicitari o sa duca ea lipsa. o ajuti sa plece 2 saptamini in jamaica sa-si gaseasca perechea? pariu ca nimeni nu mai scrie de aici incolo...cind e vorba de ajutor concret si direct |
Guestus,
Poti sa ajuti pe cineva si cu o vorba buna/sfat/incurajare.
Tu crezi ca ea a deschis subiectul ptr ca avea nevoie sa ii gaseasca cineva o partida in schimbul celui cu care era?
Sunt sigura insa ca daca tu te oferi sa ii platesti excursia in Jamaica, ar fi sanse sa nu refuze. Cu conditia sa nu ii fi insotitor . (ups)
maria_ene spune:
Suna bine Jamaica!Glumesc..m-ati inveselit,eu nu vreau sa se certe nimeni din cauza mea,fiecare spune ce-i trece prin cap,mai mult sau mai putin deplasat,nu conteaza asta...Nu iau nimic personal pentru ca ma ascund dupa un nume!
Am avut o zi...increzatoare pana acum si sper sa fie si de acum incolo,m-am apucat de curatenie generala,imi redistribui hainele prin dulapuri,mai probez haine uitate,etc..chestii de fete!Va pup
lorelei_19 spune:
E solutia perfecta, chiar daca o sa doara la inceput, o sa vezi ca e cel mai bine asa. Si mai ales ca si el a realizat ca te trage in jos si mai ales ti-a oferit prietenia. ce mai, ca in romane
Iti urez multa putere sa depasesti momentele astea, petrece mult timp cu prietenii, cu familia sau cu cine vrei tu si gandeste-te ca orice zi care trece inseamna durere mai putina, obisnuinta, e un castig. Toate cele bune
A_Iulia spune:
Si eu cred ca e cel mai bine asa.
Capul sus si mult noroc sa-ti gasesti barbatul potrivit!