Barbati intretinuti:dragoste sau comfort?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

”poate nu va mai iubiti. poate nici el nu face ce trebuie. dar nici tu nu ar trebui sa il arunci la gunoi, dupa ce te-ai vazut cu sacii in caruta, adica relatia de lunga durata, amintiri cu care sa te hranesti, amagiri ca daca ai avut o relatie mai esti in stare de alta...
chestii normale de altfel la orice femeie care nu are incredere in ea insasi.”

mi-a scapat mie ceva??
pitzinuca, tu ai citit ce ai scris?

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Extrem de jignitor.... da' vad ca nu se dau cartonasele numa unora.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Nici mie nu mi se pare ca dintr-o relatie ca asta ramai cu amitiri placute cu care te hranesti. Mai degraba m-ar deranja, pentru ca el nu dadea nici un semn ca are de gand sa se schimbe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

maria, tu nu il iubesti pe omul asta.
si-a lasat jobul ca sa fiti impreuna, trece prin vremuri mai aiurea, si tu zici ca daca ti-ar face un copil, nici nu te-ai mai uita la el.
urat, foarte, foarte urat! la fel de urat ca si comportamentul lui fata de tine.
parerea, mea!

poate nu va mai iubiti. poate nici el nu face ce trebuie. dar nici tu nu ar trebui sa il arunci la gunoi, dupa ce te-ai vazut cu sacii in caruta, adica relatia de lunga durata, amintiri cu care sa te hranesti, amagiri ca daca ai avut o relatie mai esti in stare de alta...

chestii normale de altfel la orice femeie care nu are incredere in ea insasi.

relatia voastra nu o sa mearga. dar nu termina asa cu el. vine Craciunul, mai rupe-ti tu odata de la inimoara. propune-i un craciun in doi, in care sa nu aveti voie sa va suparati, si sa discutati despre ce a fost, si despre ce o sa fie.

sper sa nu te supere mesajul meu.

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

La ce sa ii ajute ei asta?? Lui da, ca mai sta la caldurica un pic.
Hai sa fim seriosi, si-a lasat jobul ca sa vina in Romania sa taie frunze la caini? Cine ar face asta? Si inca una, daca avea asa job bun in strainatate, inseamna ca era bun in munca lui, cum de nu gaseste si in Romania un job, daca e asa bun?
De mincinosi din astia e plina lumea, am avut si eu unul acasa, si acuma daca l-a dat afara, suna, scrie sms, adica face presiune psihica, e si asta un abuz!
Parerea mea e, ca daca in 3 ani de zile nu s-a pus pe picioare, nu se mai pune veci!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Nu credeam ca mai exista atatea cazuri de femei care intretin barbati paraziti, mi se pare corect ca barbatii sa intretina femeile ...el a profitat de naivitatea ta si de dragostea ce i-o purtai, era doar o situatie foarte comoda pentru el, tu ii dadeai totul si el nimic tie. Mai bine da-ti deadline ca pana de sarbatori sa scapi tu de el. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Dar iti place cind vii de la job sa-l gasesti fresh...fara probleme...fara dureri de cap..etc
Te pomenesti ca este mai bine sa-l trimiti la munca, sa vina nervos..plictisit..obosit..cine stie ce colege trupese gaseste...treaba ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Dar iti place cind vii de la job sa-l gasesti fresh...fara probleme...fara dureri de cap..etc
Te pomenesti ca este mai bine sa-l trimiti la munca, sa vina nervos..plictisit..obosit..cine stie ce colege trupese gaseste...treaba ta.

.. ce fresh....ce "fara probleme"...poate ai surpriza sa gaseti in dormitor vecina...tot fresh....tot " fara probleme". Mintea odihnita tese diverse scenarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Da' si un dildo te asteapta cumintel in sertar si nu iti da atita bataie de cap, nici nu te baga la cheltuieli peste masura, numa trebuie sa ii schimbi bateria si atit!

O sa il tii asa ca o cocoasa in spate pina nu o sa mai poti... Crezi ca el va sta o zi in plus cu tine daca ti se termina banii sau daca nu vei putea lucra daca vei fi bolnava! Eu nu cred! O sa se duca sa suga de la alta, ca s-a dezobisnuit cu munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pardes spune:

In opinia mea nu exista barbati intretinuti ci doar femei proaste ! Atita timp cat barbatul sta acasa si asteapta femeia sa vina cu salariul mi se pare de-a dreptul stupid ! Vina nu este a lui ci a ei in intregime ca a acceptat un parazit ca el ! Indiferent ca femeia castiga mai mult ca barbatul el trebuie sa contribuie la cheltuielile casei ! De aia sunt un cuplu asta implica 2 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diablette

”poate nu va mai iubiti. poate nici el nu face ce trebuie. dar nici tu nu ar trebui sa il arunci la gunoi, dupa ce te-ai vazut cu sacii in caruta, adica relatia de lunga durata, amintiri cu care sa te hranesti, amagiri ca daca ai avut o relatie mai esti in stare de alta...
chestii normale de altfel la orice femeie care nu are incredere in ea insasi.”

mi-a scapat mie ceva??
pitzinuca, tu ai citit ce ai scris?

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

am vazut ce am scris, consider ca este o realitate pentru muuuulti dintre noi (femei sau barbati)
nu am vrut sa fie o jignire, i-am si spus ca sper ca nu o supara mesajul meu si sper ca poate (puteti, voi toate femeile adevarate cu picioarele pe pamant) citi printre randuri.

nemaiavand contributii majore de adus acestui subiect, ma retrag si va salut din mers.

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput