Prietenie la plesneala !
Raspunsuri - Pagina 16
Anina_n spune:
Gabriella, refacere grabnica si usoara !
Pentru... contra femenism.
Congresul reclama ilegala - conmsidera acesta un avertismenttelor din Europa, stabileste masurile de intreprins:
Femeile nu mai fac curat singure;
Femeile nu mai fac de mancare;
Femeile nu sunt obligate sa faca sex la dorinta partenerului.
Follow-up dupa 1 luna:
Frantuzoaica Marie: Am mers acasa i-am transmis lui Jean masurile, si
incepand de a douazi am vazut rezultatele: implicare in gospodarie, invitatii larestaurant, trandafiri saptamanal.
Englezoaica Mary: Dupa ce am ajuns acasa i-am transmis masurile lui John, dar a durat o saptamana pana cand sa vad unele imbunatatiri: John cumpara si altceva decat bere, duce dozele la gunoi si facem sex cand e treaz.
Romanca Maria: Ajung acasa ii spun lu' Ion masurile pe care le voi aplica. In prima zi n-am vazut nimic, dupa o saptamana tot nu vedeam nimic, abia dupa vreo 3 zile am inceput sa vad ceva cu ochiul drept.
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
kokiy spune:
![]()
merge doar cu link :http://www.youtube.com/watch?v=TaXKGj2DwFo&eurl=
sau daca nu merge vizionati-l pe al doilea....vrabia malai viseaza
http://www.youtube.com/watch?v=4O7kCoJ-pTw&feature=related
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
Si daca nu folosesti Troianu'
tot cu link http://www.youtube.com/watch?v=SrkjPcCZ48c&eurl=
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
O chestie din asta mi-ar trebui si mie in fata oglinzii 
http://www.youtube.com/watch?v=Pg7z6Vr7fds&eurl=
Bazar SONIA
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Anina_n spune:
Iulia, merci ! 
Ma amuz de una singura pe aici.
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
sorana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
sorana, chiar nu inteleg de ce simti nevoia sa fii rautacioasa! probabil ca boala unora e motiv de bucurie ptr altii.Oricum,eu iti doresc sanatate ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Imi cer mii de scuze. Imi pare rau ca ai interpretat asa. Te rog nu te supara. De fapt am vrut sa spun "Sanatate!" si "Iti doresc sa te faci bine" si am inteles ca problema ta este lipsa progesteronului de asta exprimarea a fost "spor la productia de progesteron". In sensul ca tratamentul sa-si faca efectul si sa-ti fie bine.
Daca n-am inteles bine, imi cer scuze.
Si oricum imi cer scuze pentru exprimarea foarte prost aleasa.
Prietene?

Sorana si Monica (6 ani)
kokiy spune:
Nina si eu ma amuz copios, dar ma gandesc si la voi... stii ca rasu'ngrasa ![]()
Ce tie si cu barbatii astia :
www.youtube.com/watch?v=ws5lb3UBqFM&eurl=" target="_blank">
Big Boy
Bazar SONIA
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
www.sexsaufoltene.ro/" target="_blank">Test plus alte www.220.ro/ikT1ffezfw/Reclama-Interzisa-De-CNA.html" target="_blank">remedii
Bazar SONIA
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui sorana
Imi cer mii de scuze. Imi pare rau ca ai interpretat asa. Te rog nu te supara. De fapt am vrut sa spun "Sanatate!" si "Iti doresc sa te faci bine" si am inteles ca problema ta este lipsa progesteronului de asta exprimarea a fost "spor la productia de progesteron". In sensul ca tratamentul sa-si faca efectul si sa-ti fie bine. Daca n-am inteles bine, imi cer scuze. Si oricum imi cer scuze pentru exprimarea foarte prost aleasa. Prietene? ![]() Sorana si Monica (6 ani) |
scuza-ma tu.Poate trec printr-o pasa proasta,poate ma tampesc de la jdemii de diagonstice puse intr-un spital de 2 lei..cert e ca m-am saturat!
De abia in urma ce 2 ore am aflat ce analize trebuiau facute exact,si NIMENI nici macar nu a pomenit de ele...ca s-ar putea sa am endometrioza
si tot asa.Saptamana viitoare merg la Iasi.Sunt "obosita" da'-mi va trece!Daca nu mor acum,mai traiesc 102 ani!
Va pup "pi toati" si va doresc SANATATE !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Anina_n spune:
Iulia, nu se prinde pe mine de la ras, pot sa rad linistita. ![]()
Da' ce teste si remedii ne-ai dat ! 
Gabriella, uf, sper sa nu fie endometrioza !
Sanatate si te asteptam cu vesti bune !
Nina, mami de