Moldovence aspirante sau gravidutze! (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Delphinas spune:
cand am fost la dr mi-a zis ca ar tb sa vina pe 15...si sunt 4 zile si nimic.
acum plec sa "fur" masina sotului si sa plec dupa mere.
oricum am facut test. rezultatu mai mult decat clar I
cu Dumnezeu inainte.
poze
Just Me
ambitioasa
stroan spune:
ma fetelor e posibil sa ovulezi de 2 ori in acceiasi luna?eu mi am facut 1test prin ziua a 8 dupa cm si mi a iesit 2 II,acuma mai aveam unu si am zis sa l fac asa sa vedem ce o fi... si surpriza liniuta a doua a iesit chiar mai intensa decat aia de control
asta inseamna ca in 24-36ore iar ovulez
http://tt.lilypie.com/RtKvp2.png
monna3 spune:
buna fetelor 

si eu maine ar trebui sa ovulez, conform calculatorului...secretia aia specifica a aparut de duminica sa vedem cat ma tine
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
dasalina spune:
Am intrat si eu intr-o pauza de la calcat.
urasc tare sa fac lucrul asta dar am renuntat de o saptamana la fata care facea curatenie si acu tre sa bag eu......naspa tare
Mona ai ovulatia in acelasi timp cu mine luna asta cred, si mie tot sambata-duminica mi-a aparut secretia specifica doar ca eu cred ca a si trecut deja ovulatia. Sper ca ai prestat zilele astea sa fii sigura.
Mai multa activitate moldovencelor ca ajungem pe pagina 2 acus acuss.....rushinicaaaa, rushinicaaa
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
monna3 spune:
nu alina, nu am prestat pt ca eu acum sunt in botosani iar sotu in suceava si ne vom intalni abia vineri deci nici o speranta luna asta 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
dasalina spune:
poate totusi e bun stiker-ul si incepe ovulatia maine, si atunci poate vineri cand ajungi acasa te si apuci de treaba, cine stie poate pe ultima suta de metri se prinde mai degraba
eu va pup de noapte buna si am plecat la dus apoi in patutz ca-s asa de obosita.....de luni astept week-end-ul ![]()
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
mara80 spune:
nu am mai intrat de ceva timp!am fost tare suparata ca nu mi-a reusit stimularea!
sper in curand