Moldovence aspirante sau gravidutze! (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Ohoo, toate moldovencele la apel in dimineata asta...
Hera ma bucur tare mult pentru tine, cat mai ai pana scapi de primul trimestru? Vrem sa stim ce e.
Inca n-am ajuns la naturist asa ca ....n-am simtit gistul tincturii..
Ma cam doare capul azi, si e si un ger pe la noi de crapa pietrele...
si de la mine pt toate!

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Mergi la inceput

Cica azi ar trebui sa aiba loc ovulatia dar eu dupa semne cred ca a fost duminica.....nu mai inteleg nimic....oricum am bagat aseara ca sa fie acolo sa nu trebuiasca

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Mergi la inceput

da....pe orice calculator mi-as calcula, la ciclul meu de 29 de zile tot azi iese ca este ovulatia. Hmmmmm mai tre sa citesc oleaca despre asta sa ma lamuresc cand apar semnele alea cu scurgerea "albus de ou" , ca mie deja mi-a trecut de 2 zile...

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

alina mie dupa calculator imi spune ca ar fi tb sa-mi vina CM, dar el nimic..parca e turbat...niciun fel de semne. nici de, nici de.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzyk06 spune:

Alina, lasa calculatorul, fii atenta la organismul tau...mie dupa calc luna trecuta trebuia sa ovulez pe 29 si s-a intamplat abia pe 4...deci...urmareste-ti daca poti temperatura bazala si glera cervicala(mucusul)...cand vezi ca isi mareste volumul si isi schimba culoare in din ce in ce mai deschis...atunci e momentul...cand apare ca albusul de ou deja ai ovulat... Delphinas, hai cu testul,mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Hmm....se pare ca am pierdut invitatia la cafea dar lasa ca voi fi pe faza maine dimineata
salut toate fetele cucuiete

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

any mai facem o ...mai slabuta asa... de la ora 13.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

ehehe...asa da ca si mie imi place a doua sa fie mai slabuta....sa nu ne ia cu tremurici
sunteti toate niste dulcele

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Pai mi-am urmarit mucusul cervical si sambata si duminica l-am avut asa ca albusul si de luni s-a mai ingrosat deja si de aia ziceam ca a fost duminica ovulatia, ca am si simtit niste intepaturi in ovarul drept....nu stiu, cum o vrea Dumnezeu, poate ne da la toate de Nasterea Domnului un bebe cadou!

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Mergi la inceput

Dar tie deja ti-a intarziat 4 zile nu? delfhi?

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

Mergi la inceput