Puiuti de Randunici 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 13
bitza037 spune:
hello
multumescla fete pentru urari:Ralucile,Pidana(imipare rau ca nu ai bebelul acasa),Amira_Roxana,Luny, Clau
sperca nu am uitat pe cineva!!!!daca da...le dau inca un
Tuchi am vazut ca-i cereai retete lui Bubu....crezi ca merg la masinile noastra daca nu-s in carte???nu-s intreb si io.....????
AMcitit si ce a zis Gudinde si are dreptate cu faina 000 ca trebuie evitata...dar eu am facut painica cu ea(Boromir pentru cozonaci) si a crescut cel mai frumos dintre toate....tocmai pentru ca are ceva pus in el.
Am luat tort fetei...maine punem pozici...azi le-am pus pe alea de la 6 luni....
-azi s-a intrecut pe ea...a avut o energie ceva de speriat..scaunul ei de masa este langa frigider pe care am lipit un desen cu Donald si Daisy(nu stiu sa explic din ce material este) ca sa aiba cu cine vorbi si la cine sa se uite...eu eram prin casa si ma miram de ce este asa de liniste...cand colo ea rupsese piciorul lui Donald si rodea de zor la el...bine ca nu a inghitit ceva din el
....mi-a tras firul de la tel in timp ce vorbeam, m-a tras intentionat de lantul de la gat....si acum pe seara nu stiu cum m-am intors cu spatele la ea...ea fiind in patut si a vrut sa se apuce de marginea patului si s-a lovit cu fruntea ....cred ca mai mult s-a speriat ca ea nu a cazut sau lovit niciodata,si a plans rau...dupa care s-a linisit...si eu, ca am vazut ca nu s-a lovit rau.
Aaaaaaaaaaa era sa uit..am vazut poze de la intalneala....slabe mai sunteti mai.....eu....imi vine sa mor ca nu ma incape nimic.
AM vazut si doua pustoaice LUNY si cu URSU...hahahahaha
plec si eu la

ca sunt franta de oboseala.....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Ce poze mumoaseeee!
Eu am avut musafiri, vad ca se poarta...acum au plecat si sunt chioara...ma duc la nani...
Mai, ce dezmat acolo...o sa fiu verde mult timp...

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 AMcitit si ce a zis Gudinde si are dreptate cu faina 000 ca trebuie evitata...dar eu am facut painica cu ea(Boromir pentru cozonaci) si a crescut cel mai frumos dintre toate....tocmai pentru ca are ceva pus in el. |
Pai asta ziceam si eu ca painea cea mai buna mi-a iesit atunci cand am combinat faina de 480, 550 etc cu faina 000 (care trebuie teoretic evitata) folosind diferite rapoarte pt cantitati in fctie de reteta.
Si eu tot Boromir pt cozonaci
Oricum painea facuta in casa la masina de paine este mult mai sanatoasa decat cea din comert, chiar si cu faina 000.
CristinaGoji spune:
Neatza, haideti la
,treziti-va, ca-i duminica azi!![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
tuchita spune:
'neata!
mai bine il luam si pe Seb la intalnire, poate afla si el ca azi e duminica!
mi-e sooooomn!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:

Cristina, deci Vladutz al tau l-a trezit pe Seb?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Neata, cafea, cafea!![]()
Bey care ati trezit cupiii asa de dimineata?![]()
Noi am avut "doar" 5 treziri azi noapte, vad ca se mentine asa...E binisor, de la 15 treziri la 5!
Randunoiu' mare si mic au plecat prin targ sa caste gura sau ochii, nu stiu!![]()
Hai ca iau si eu o gura de cafea si poate se mai scoala radunici!
Tuchi, pai trebuia sa-i explici frumos lui Sebu ca azi e duminica, el de unde sa stie asa singurel?
Razvan intotdeauna sambata si duminica e primul in picioare din casa ( cred ca la 6.30 e in picioare ) dar nu deranjeaza, se joaca la el in camera, iar in cursul saptamanii cand trebuie sa mearga la scoala trag de el sa se scoale!![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
tuchita spune:
IO-TE CA ERA cLAU PE-AICI!
Seb avea un tignal de dimineata...asta dupa ce a plans de cateva ori ast'noapte si a mancat odata! De la agitatia cu musafirii cred ca i se trage!
Ilinca s-a trezit la 8, dar nici ea nu sta singura!
Olga, asa e cu schimbatul programului copilului, nu mai dorm si nu mai mananca la fel, insa mai putem calca si noi stramb in privinta asta cand si cand...
Clau, deci carutzul in care a dormit Rebe era al lui Vladutz? ma miram eu ca ai venit cu el dupa tine...ce bine i-o mirosi domnului de titan azi carutzul!
Mimo, pe cumnatul meu de 1,90m si spre 100 de kile il cheama....Danutz! In buletin! noroc ca nu e in politica....
Stela, sa mai iesi daca ti-a prins asa de bine! si sa nu te mai vad obosita!
Bitza, evident ca poti sa mai incerci si alte retete la masina de paine si sa le adaptezi!
Eu am fost foarte dezamagita cand am vazut ce putine retete are cartea, ma asteptam sa fie mult mai multe! vac ca a oanei care e mai scumpa are mai multe!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)