Puiuti de Randunici 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Va mai invit sa urmariti ceva...
Nu stiu cati dintre noi suntem constienti, cati dintre noi intelegem rolurile noastre in viata propriilor copii.
http://www.youtube.com/watch?v=KHi2dxSf9hw&feature=related

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bai,bestiale poze!Dar chiar destrabalare!Nu stiam eu de ce se uitau asa la noi vecinii de pe acolo!!De und or fi crezut ca am scapat??
tuchi,bv pt checul bun!!Si cum ma,ti-au mazgalit peretele?
mimo,da bre,senzational cat valoreaza starea omului!Nu a fost nevoie asta seara sa ma stresez cu milumilul de la clau,a avut capra lapte!!
Si haha,si eu am spus asta seara:Ce cuminte e Teodora!Pai daca am vazut-o doar o parte a zilei!Deci gata,trebuie neaparat sa ies din casa!Scoateti-ma afara!
Aoleu,m-am spart de ras cu momeala pt Clau!Pai bre,marturisesc ca si mie imi pari o femeie dlaguta,TANARA,cu un suflet de 20ani,cu o voce calda,si na,ca nu m-ai plimbat tu la caldurik cu masina!M-a plimbat Vecinik mea care e o FRUMOASA si fizic si sufleteste!Ma mai plimbi,Vecinico?Mai zic!
Nicol a aparut mai tarziu,dupa ce ati plecat voi,de asta nu apare in poze!E o dlaguta si ea!Si era super eleganta si slabaaaaa.Ati ratat!
Clau,Claudia e o mamica ce ne urmareste fiecare pas din umbra,dar nu stiu de ce nu vrea sa ne scrie,ca tupeu are din moment ce a venit sa ne cunoasca.Claudia.
Am vazut pozici cu bb grecul crestinat!Frumos frumos!Vleau si eu la voi und e vreme caldutza!
Am vazut si Andreiutzul,baiet mare!Un dlagutz!
Cuscra,ridica-te de pe spate si vino la Buc la o intalneala!Ia-o si pe Nico de bratz!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ahaa, Stela, am inteles! Am crezut ca este o prietena de-a vreunei randunici de acolo...
Pai Clau de ce nu ne scri? Daca tot ne citesti, baga si tu cateva randulete sa te cunoastem si noi pe tine. Tu ce puiut ai, fetita sau baietel? Pove putin de bebe tau!

Stela, cum mah, are capra lapte!!!! Zau asa...MA bucur ca te-ai relaxat bine azi, musai sa repetam. Si mie mi-a placut foarte mult.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, plec la nanica si eu.
Noapte buna.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ashaaaa...

Tuchi si Ili cea cu un demential pulover portocaliu si clamitza asortata, ovcors, asteptau cumintzele pe bancutza sa se adune stolul. Am ajuns si noi in acelasi timp cu Vali-loz si cu Mateiul ei cuminte foc! Vali, da, la intalneala am venit la Capitala. Si o sa mai venim .

Apoi a aparut si Luny, care la cata energie are si ea, ar fi fost culmea sa aiba un copil altfel decat Muffy. Imediat gasca de Titan-Pantelimon, Mimo, Ariel, Clau si Rebe care facea nani ( fetelor, ce-s uochii lu' Clau in poze, da' ce-s in realitate!!!! ) Ariel gatita si frumusica si vesela si vorbareata, Mimo a facut avion toti cupii, si toti cupii au ranjit la ea, ca, deh, si ei i-au sesizat simtul umorului . Au aparut si Kya cu Stelutza, Kya cu aceeasi seninatate a ei proverbiala ( alta cu ochii albastri pusi frumos acolo sa ma inerveze pe mine ), Stela un pic obosita, dar e o finutza si o delicata. Nu mai stiu in ce ordine au venit Ursu si Sovi, pentru ca amandoua au avut niste aparitii de senzatie: Ursu cu sexoshenia ei, Sovi cu alta treaba pe care o las pe ea sa o povesteasca daca vrea . Si cand ziceam noi ca astea suntem...apare Claudia Care era toba de randunime, stie TOT ce facem, si poate reusit sa o zgandarim sa scrie. Eu nu am apucat sa vorbesc cu ea, asa ca o oblig sa ne scrie sa ne povesteasca de bebele ei !

Noi la nefumatori, ovcors, Radul la fumatori, s-a jucat cuminte cu jucaria lui, da' a zis ca data viitoare vin singura Ar fi fost altceva daca ar fi stat cu noi la masa, in plus nici nu e genul sa initieze discutii de capul lui( asta pentru ca l-am intrebat daca a socializat si el cu fetele care se duceau la masa cu el sa mai fumeze cate o tigara...mi-a zis ca nu, ca nu stia cine sunt si era stupid sa le intrebe el barbat, de plozi, pampersi, alaptat si diversificare mai ales ca nici nu stia care cine este ) Asa ca de data viitoare vin si eu singurica si nestresata ca ar trebui sa manance Sophie si nu o face, sa doarma si trebuie sa o pun scoica etc. Ce a fost nasol azi, a fost ca Meme nu a halit mai nimic in afara de lapte, nici fructe, nici legume, nici cereale, de dormit a dormit doar in masina, si am reusit cu greu sa o culc acum seara...Dar a meritat ( pfui, mama denaturata ce sunt !)!

PS Dementiala Ilinca, Cata ! A venit cu carticica dupa ea ( vroia cu vreo cinci, da' nici mama ei nu e un negociator slab ), a papat pliculetze de zahar cu tot cu pliculetze, ne-a livrat paie sa ne bem cafelele cu ele ( am fost mai importante decat Seb, el nu a meritat nici un pai pentru ca e prea mic si nu stie ), a zambit, ne-a topit...

PPS Mimo, inteleg ca urmatoarea intalneala tre' sa fie duminica, ca sambata te destrabalezi cu prietena ta si duminica cu noi, nuuuu ?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

In sfarsit am ajuns si eu acasa de la prieteni, ca eu am fost musafir spre deosebire de biata Tuchi, am culcat -o pe Antonia ca Alexia a ramas la mama, si am intrat sa dau o geana pe forum si sa va spun ca-mi pare tare rau ca n-am putut ajunge mai devreme ca sa le pot cunoaste si eu pe Mimo, Clau si Tuchi.Imi pare rau ca le-am ratat si pe celelalte fete, dar macar le cunoscusem la prima intalnire din iunie.

Mi-a facut placere s-o cunosc pe Kya si pe Olgutza
cu Fofia(era pe punctul de a adormi cand am ajuns) pe care nu le stiam decat din poze, am stat mult de vorba cu Stela ,cu Ursu, cu Sovi care a plecat mai devreme un pic decat noi care am ramas pana la ora 17.00...aa si sa nu uit de comica Ariel pe care la sfarsit am salvat-o de mijloacele de transport si am dus-o repede repede la puii ei acasa.

Inca o data, imi pare rau ca am ratat si eu dezmatul[/b](am vazut pozicile), erati mult mai linistite cand am ajuns eu , dar abia astept sa se mai iveasca o alta ocazie si sa fiu acolo de la inceput. Locatia mi s-a parut super ok, numai buna sa ne tot intalnim acolo.

Fetelor de la Brasov, luati-va si voi inima in dinti odata si veniti la Bucuresti sa va cunoastem si pe voi.Ce ziceti?Decat sa poftiti de fiecare data la intalnirile astea?

Cam atat...ma duc sa fac un dus si ma bag la somn .

NB

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau
Stela, cum mah, are capra lapte!!!! Zau asa...MA bucur ca te-ai relaxat bine azi, musai sa repetam. Si mie mi-a placut foarte mult.

POZE

POVESTEA NASTERII

Clau,pai nu a zis Mimo bine ca sunt "capra cu 3 iezi",fiindca ma intorc acasa cu lapte-n tzatzi?

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Olgabun prozator esti..
Si,stati asa,ca v-arat eu data viitoare,sa nu mai ziceti ca sunt obosita si trista!

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Ce frumos ati povestit! Si ce duamne frumoase sunteti toate, fara exceptie!
Io nu cred ca mi-as face vreodata curaj sa vin la vreo intalneala. Si eu ma simt cam statuta in casa, cred in afara de copil nu as avea alt subiect de discutie. In fine! MAcar am dormit si eu vreo 3 ore, curat nu am facut dar am fost in Liberty MALL, unde m-am uitat la jucarii, scaunele de masa, premergatoare etc si am cumparat in final un sutien de la jolidon.
Acu ma duc si eu sa prestez un muls si un dus si poate daca tot nu e cupilu acasa.
Noapte buna randunime! Pupici!

Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LMA bebicilor de azi! sa creasca mari si sanatosi!

Giani tare comic e Andreiul!
Raluca f frumoase pozele de la botez!

sa va fie de bine intalneala.. hai ca ati povestit frumos! si aratati tare bine toate! v-am vazut io in poze!
Ariel, era sa nu te recunosc in poze.. ma tot uitam si ma intrebam ce randunica e?
Ilincutza e o dulce!
Ursule, cam sexi si cam pipaita!
concluzia: va invidiez ca v-ati intalnit si sunteti niste mamici "sepsi" si frumoase!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput