"Profesionalismul" translatoarelor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Vad ca nu se prea scrie la acest subiect desii ar fii tare bine sa va scrieti toate parile despre translatoare si nu numai . Sa patiti si voi cum deja citeva au patit-o adica translatoarea de care vorbea mai la inceput Piroska mai face si alte timpenii adica cere bani de la pacienti sa de-a la doctori si binenteles ca ii opreste pt ea , deoarece DOCTORII NU AU VOIE SA PRIMEASCA SI NICI NU PRIMESC AVETI GRIJA CA SI CU ASTA VA TRAGE IN PIEPT.Eu merg de multa vreme la aceasta clinika atit la Dr.Zadori cit si la Dr.Krizsan si stiu sigur ca nu au primit plicuri ba dincontra ei zic sa nu incerce nimeni cu asa ceva fiindca platesc detui bani.Eu consider ca cine face asa ceva este cu om fara caracter si de o nesimtire rara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piroscka spune:

Ai dreptate atelocin..si mie mi-a spus sa pregatesc o anumita suma pentru doctor si sa-i dau ei ca va da ea banii. Noroc ca am fost inspirata si am spus Nu, daca trebuie sa dau ceva, voi da eu sau sotul. Bineinteles ca s-a suparat si a fost foarte indignata. Si vreau sa spun ca pana la urma nici nu am mai dat banii, daca ii dadeam ei, dusi erau. Eu sunt foarte, foarte suparata pe aceasta femeie, este inadmisibil sa se poarte asa si nimeni sa nu poata sa ia vreo masura.

Mergi la inceput

Piroska, ai procedat foarte foarte bine , si ma bucur ca tu ai indraznit sa spui , sint sigura ca au mai patit si altii la fel si deaceea as fii vrut sa se scrie sa nu se mai friga si altii si mai ales sa injoseasca si Doctorii pecind ei nu stiu nimik de treaba asta si nu sint nici vinovati.

Mergi la inceput

i-mi pare tare rau ca desii se stie de acest subiect totusi vad ca nu se scrie, totusi obiecii mai sint din cind in cind ,vad ca nu prea au fetele curaj.

Mergi la inceput