simt ca oiau razna
Raspunsuri - Pagina 2
lucia3 spune:
si nu as avea nimic impotriva daca i-ar iubi cu adevarat.dar ea singura mi-a zis ca ei nu-i trebuiau copii si ca i-a facut de gura sotului ei.la noi a venit la 2 saptamani dupa ce-am nascut si la fiica-sa la fel s-a dus .nu-i pupa pe motiv ca le da microbi, ii strange in brate doar daca este cineva strain! vrea doar pe cineva care sa stea cu ea si sa ii asculte ordinele! mai bine i-as face cadou o pisica!![]()
MadameBovary spune:
Sa-si ia o menajera daca vrea sa dea ordine. Daca nu o face din iubire, atunci DE CE sa streseze bietii copii si sa nasca certuri? Ca ma gandesc ca si copiii aia incep sa se intrebe diverse lucruri, o sa fie si ei contrariati ca mami zice ceva si bunica zice mereu altceva. Daca are ceva cu tine, sa aiba cu tine, ce vina au copiii aia?? Eu zic ca daca taci din gura atunci o sa ai un trai mai "linistit" in sensul ca nu iese scandal... dar atunci sigur o sa te ia drept fraiera si sa o creada ca poate sa spuna si sa faca orice pt ca tu oricum nu spui nimic. Daca te iei la cearta cu ea, atunci mai rau o alimentezi in nebunia ei si nici asa nu e bine. Offf, ce bine ar fi daca ati putea pleca de acolo pentru ca o cale de mijloc... cu greu se poate gasi!
I never fake ... sarcasm
lucia3 spune:
oricum m-a luat de fraiera pt ca nu-i raspund la provocari, dar nici nu sunt omul care sa ma cert nici nu as putea-o dovedi ca are o gura...
lucia3 spune:
asa ca ma mai descarc si eu pe aici.mai incarc bateriile cu cate o vorba buna si iar o iau de la capat pana ne-om putea muta
roxanal spune:
Lucia, n-ai specificat ce parere are sotul tau de toate astea? el nu se poate impun ein fata ei? sau ii da dreptate?
lucia3 spune:
sotul meu tot timpul imi da dreptate.
dar si in discutiile lui cu copii(in special cu fata) se baga .dar el se cearta cu ea.eu ii spun ca ,,isi permite" ca-i mama lui.
de multe ori prefer sa nu ii spun ca sa nu iasa scandal.
cat despre luatul copiilor la ea ,el nu concepe sa doarma ,,imprastiati" dar din acelasi motiv(cearta)l-am rugat sa nu-i spuna nimic.
miriama spune:
Lucia, esti o fericita ca sotul tau e de partea ta. Profita de asta si "aduna-ti" copiii, tu esti mama lor si trebuie sa ai cuvantul suprem in ceea ce ii priveste. Am cunoscut un caz asemanator cu al tau, singura diferenta era ca sotul era de partea maica-sii. Nu pot sa descriu ce era in sufletul acelei femei cand, in fata sotului sau, nu avea nimic de spus, nici macar in ceea ce-i privea pe copii. Ai grija si nu lasa pe nimeni sa iti influenteze copiii. Mai ales de dragul "linistii" in casa. Dar linistea ta unde e? Soacra, daca vrea, sa invete sa le fie bunica: sa le spuna povesti, sa ii invete de bine, sa ii invete lucruri utile, asa cum trebuie sa fie un bunic. Nicidecum sa vorbeasca de rau sau sa indeparteze pe parintii copilului, indiferent cum sunt acestia. Of, sunt bunici si bunici...
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
Ramonika spune:
eu n-am inteles bine, soacra ia copiii langa ea ca sa-i departeze de parinti?
cum asa?
poate vrea si ea sa se apropie de copii, ceea ce nu mi se pare o idee rea, nu stiu de ce esti asa geloasa cand ia ea copiii... poate ar trebui sa lasi sa se construiasca o relatie mai stransa intre ea si copii, astfel poate te-ar ajuta cu ei...
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
ceela spune:
Daca nu era ea, stateati in chirie, cu doi copii, il mai faceati pe al treilea? Adica sigur, suta la suta? Poate ca statul in casa ei a influentat mult nasterea celui de-al treilea copil. Exista cel putin un miliard de oameni care daca ar sta in casa ei ar considerao cel mai bun om de pe pamant.
Si copilul meu doarme in camera cu mamaia lui, in patutul lui, si asta m-a scutit de multe nopti nedormite, in care mai cere apa, sau tuseste. O bunica stie sa spuna o poveste inainte de culcare. Bradul e normal sa stea in sufragerie.
Soacra ta e un om cat se poate de normal, a facut doi copii, i-a crescut cat sa ajunga la casele lor, si acum cand sa stea si ea linistita dupa o viata de munca, se vede invada de inca 5. E mult. E greu sa-ti vina in casa 1, 2 persoane pentru o luna. Dar 5, pe perioada nederminata?
Dar tu stii astea, de aia nu te certi cu ea. Nemultumirile tale au alta cauza, asa ca fa bine si gaseste alt mod de ati indrepta nemultumirile, nu asupra soacrei tale. Daca mai ai un pic de indoiala, in spatiul pe care il ocupi acum, 2 camere, invita pentru 2 saptamani 5 persoane. Daca reusesti sa fii amabila, sa-i pupi, sa le oferi si un loc numai al lor in care sa-si puna bradul, atunci poti sa incepi o discutie cu soacra ta, in care sa-i reprosezi ce te deranjeaza.