Aspirante optimiste > 20 (368)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor ajutati-ma si pe mine.
In z37 a cm (cm foarte neregulate) mi-am facut un test barza. Cum urca urian si in vreo cinci minute nu am vazut nici o linie dubla. dAr inainte sa arunc testul duap ce l-am facut la vreo ora si ceva m-am uitat iar si constat cu stupoare ca a aparut o a doua linie roza pala de tot. Urmatoarea zi am facut si un sure check si iar negativ, dar azi m-am uitat la sure check inca o data si parca ar fi sau sa fie doar o dunga cum s-a uscat urina?! Ce sa mai cred de testul acela barza?

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Magduta...pe toate testele facute de mine (inclusiv Barza) era trecut timpul maxim de citire.
Din cate stiu 10 min...mxim 15 min era trecut peste tot.
Ce apare dupa acest timp maxim, nu mai poate fi considerat pozitiv.
Ca sa te lamuresti totusi, fa-ti o analiza de sange...aia nu poate sa greseasca.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica7+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Rallu multumesc mult , si eu am citi ca in interval de 3-5 minute si nu mai tirziu de 10 minute sa se interpreteze rezultatul, dar m-a dus in eroare linia de duap care pina acuma nu mi-a aparut niciodata, si mai era cind ma uitam si in ziua urmatoare. Pai cred ca tto singele va ramien de facut. Multumesc.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

magduta, se recomanda ca citirea rezultatului sa se faca in intervalul specificat. cam cat a trecut de la ovulatie? incearca dimineata, cand e mai concentrata urina. bineinteles, testul de sange este cel mai sigur. am mai pastrat si eu teste negative si peste interval dar nu am vazut nicio umbra, nici dupa o ora.

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Iandra iti tin pumnii! Asa este, simptomele sunt cam aceleasi cu cele cand urmeaza sa vina CM, sper sa fie bb.
Si scrie repede 10 mesaje ca pana atunci esti moderata si nu te vedem in timp real.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele, am fost la control de dupa hsg, si mi-a facut si monitorizare, sunt in ziua 14, am folicul de 20 mm si endometru de 8,3 mm mi-a zis ca ovulez maine! deci in ziua 15, cm e mai scurt de data asta! of, of, mi-a explicat ce era si cu corpurile, mi-a zis ca mi-a pus si o solutie antiinflamatoare, speciala, si deaia!
Deci maine lucram la bebe, in seara asta am zis sa nu ca sa fie baiat
Voi, ce mai spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor
Carmen spor la
Dana

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Salut fetelor
Indra bine ai venit. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Carmen fiti si in seara asta si maine harnicuti....ca e bine sa fie acolo inainte de ovulatie...baietel sau fetita va fi ce va trebui sa fie.....dar sansele de sarcina scad daca ajung acolo dupa ovulatie.....Si poti ovula in urmatoarele ore sau maine seara ....

Andreea

Mergi la inceput

mULTUMESC FETELE!
Adreea asa ma gandeam si eu, ca eu cred ca cu valorile astea se poate elibera oricand
Ce bine e sa ai monitorizari, te ajuta, ca mie graficul imi spunea ca voi ovula peste 10 zile, deci daca ma luam dupa el...

Mergi la inceput

Fetele, e posibil sa fi ovulat acum? Am simtit o durere mare in ovarul drept, cel cu foliculul!
Andreea cred ca tu ai dreptate!

Mergi la inceput