Aspirante optimiste > 20 (368)
Raspunsuri - Pagina 7
marianebuna spune:
Fete, pe mine m-a apucat frica de mers la doctor desi azi merg doar dupa rezultate...
Cred ca mi-e frica de rezultate in sine. Desi nu stiu ce e mai rau, sa fie rele, sau sa fie bune si asta sa insemne ca trebuie sa caut problema in continuare
Oricum, mi-e fruca, trebuie sa plec si nu ma pot mobiliza... 
ancadragoman spune:
Mario ce ai?
Pai eu zic sa te duci cu incredere sa iei rezultatele pentru ca daca e vreo problema macar stii de unde sa o apuci
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
lalala13 spune:
azi aveam 36,2 deci ovulatie nu cred c-o fost!
inca nu mi-a venit titi sa ma bucur si eu! dar tot am simptome..mai mult seara ma umflu si simt asa dureri vagi ca de menstra si sanii deranjanti, dar numai seara...da Doamne sa imi vina si mie in curand!
bafta la HSG si Maria TREBUIE sa te duci dupa analize CURAJ!
my somebody.... 
oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
titi143 spune:
Din pacate a trebuit sa reprogrames HSG deoarece mai sangerez si mi sa spus ca mai rau fac daca fac acum. Trebuie sa astept sa treaca. Deci miercuri la 14 ma duc, sper ca de data asta nu mai trebuie sa il reprogramez.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
ancadragoman spune:
Este bine ca ai reprogramat ptr ca daca inca sangerai si iti facea exista risc mare de infectie
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
noname spune:
Buna fetelor!!!
Ce mai faceti?
EU..........ca de obicei........trista
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
iandra4 spune:
Buna fetelor, eu sunt mai noua...am mai intrat, dar am fost plecata cu serviciul si nu prea am mai avut timp...Imi doresc tare mult bebe, incercam de 3 luni dar nik deocamdata, se lasa asteptat bb....Acum sunt in a 24 zi de CM si ma dor sanii ca in sindromul dinaintea Lacului Rosu, am inteles de pe forum ca simptomele sunt cam aceleasi ca CM si te pot induce in eroare...sper sa fie bb, sa-mi tineti pumnii. Sanatate si cat mai degraba bbei va doresc!
lalala13 spune:
de ce dana???
my somebody.... 
oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..