Aspirante optimiste > 20 (368)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele sa beti cel putin 8 pahare de apa pe zi ca ajuta fluidele din cervix! Cele care aveti probleme cu asta!
Cola nu se pune, si nici nu e recomandata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Multumesc, Carmen. De Medicover stiu si eu, dar e fff scump, asa eu merg la Sanador de fel, care e din aceeasi categorie de pret, dar mi-a dat medicul vreo 8 analize si ma indoaie... O sa caut ama pe google, sa fac o comparatie

Mergi la inceput

Of, la Bucuresti trebuie sa fie mereu asa... Aici e cel mai ieftin!

Mergi la inceput

Fetele mi-a zis azi cineva ca de fapt analizele hormonale se fac in ziua 5? voi stiti ceva?

Mergi la inceput

Deh, Bucuresti oras "da lucs"
Pana la urma,m decat sa merg undeva si sa nu fiu sigura de rezultate, mai bine merg la mai multi bani, dar inca mai sper sa existe un laborator miraculos, ieftin si bun... Deci, fetelor, cine mai stei ceva mai ieftinut, in afara de Medlife?

Mergi la inceput

Eu nu cred ca sunt mai ieftine alea micute, am fost anul trecut la unul cam bomba si pentru papanicolau si genopatie am platit 16 milioane si nici nu aveau masina de card asa ca a trebuit sa merg prin zona juma de ora sa caut banci!! Era le la leu , la statuie!

Mergi la inceput

Nici eu nu cred ca unul mic e solutia... Nu's, o sa ma interesez exact cat sunt si la medicover, sa compar pretul cu cel de la Sanador, dar ajung iar numai pentru astea pe la 250 ron, sigur! Si trebuie sa repet si anticorpii si ajung la sapa de lemn

Mergi la inceput

Stiu
Si iti dau tot timpul altele de facut....
Eu le-am repetat de vreo 3 ori si o data la 3 luni fac papanicolau si genotipare de oooo gramada de bani!
Oricum aici la cea mai scumpa clinica m-a costat de 3 ori mai putin decat in bucuresti in clinicuta aia pe care am folosit-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

maria, nu e cumva anticoagulant lupic? de ce nu vrei la medlife? sunt cei mai ieftini..

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Fetele,baiatului meu i-a crescut pasarica.Avem o fetita.Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!Exact asta mi-am dorit.Doamne sunt asa de fericita.Am fost ieri la moastele sf.dumitru si m-am rugat.Mi-a auzit Doamne doamne rugaciunea.A facut o minune.Este o piticuta cu picioare lungi(seamna cu tati)cu nasuc mic(mami)si zambea in somn.este bine dezvoltata.

iulia 17+ Alex

Mergi la inceput