Aspirante optimiste > 20 (368)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita33 spune:

Buna fetelor.Bun venit fetelor noi si felicitari viitoarelor mamici...
Am si eu o intrebare-ce analize de sange se fac in zilele 3-5 si 23-24 de ciclu?
Multumesc

http://tt.lilypie.com/ncZkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

bun venit fetelor noi si sedere scurta la aspirante
Oana LA MULTI ANI!!!! sa te ajute DD sa ti se implineasca toate dorintele

ce bine e acum ca ati revenit fetelor...e mai animat pe aici asa da

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

wow ce am dormit !!! acum m-am trezit ... am bagat 3 ore si daca nu ma fortam cred ca pana dimineata nu ma dadeam jos din pat

luminita eu nu stiu cum e cu analizele astea ...

Mergi la inceput

eu sunt in z17 si incepand de duminica (z15) a aparut secretia transparenta specifica perioadei fertile. teoretic joi (z19) ovulez, sa vedem cum va fi practic... oricum nu am cum sa prestez decat vineri ca atunci ajung acasa, deci si luna asta va fi pierduta...

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fete eu stiu in ziua 3-5 tsh,lh, estradiol, si inca ceva, dar Andreea e experta si Anca la fel!

Mergi la inceput

Of, Mona
Asta e ghinion curat!, daca mai tine secretia, si vineri repede cand ajungi acasa pune-te pe treaba!!!
Ovulul mai e acolo intre 24 si 36 de ore, dar eu as zice 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Monna......naspa situatie.
Andreea , ce mai faci?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

mda...asta este...si asa ziceam ca fac pauza...de nevoie...

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Fetelor, eu am venit de la medici cu vesti bune si vesti proaste, nici nu stiu cu care sa incep. Incep cu cele nasoale: sunt suspectata de o forma de hemofilie, mi-a iesit pozitiva analiza la lupus anticoagulant Numai denumirea ma baga in sperieti... Inca nu e sigur, trebuie sa mai repet analizele in decembrie, si chiar daca e se trateaza, dar sunt cam speriata si stresata...
Vestile bune: m-am vindecat complet dupa avortul spontan, e totul ok, am in mod oficial liber la bebe. Si am si ovulat... Ma rog, ovulatia e nefructificata luna asta, dar oricum, exista, e de bine... Una rece, una calda!
Va rog sa-mi recomandati si mie un laborator particular unde pot sa-mi fac analizele hormonale (dar nu Medlife)

Mergi la inceput

Buna Maria, eu iti pot recomanda ama medical center, la doctorul Parvu, el lucreaza si la elias, dar acolo e foarte spagar de aceea cred ca e mai bine sa mergi la clinica, e aproape de televiziune si de castel film, nu imi amintesc acum numele exact al strazii, dar el e un doctor bun, la el am facut primele analize cand am ramas, si partea buna e ca la clinica nu dai spaga! Si la spital e ok, dar acolo te lasa sa astepti, si mult, si pe deasupra spaga, niciodata nu stii cat sa-i dai ca sa fii sigura ca e mutumit!
Treaba asta e ciudata fetele, eu niciodata nu am stiut cat sa dau! La privat oricum platesti dar macar stii cat!
Si ar mai fi medicover care aici in Budapesta e destul de bun!

Mergi la inceput