Copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 20
onixone spune:
CUM ADICA FACE LISANDRU UN AN?
sa ma ierte celelalte fete dar Lisandru pt mine e cea mai proaspata nastere.Hmmm...ma cam duce memoria!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Florentina G spune:
Am pus aici poze cu noi.... nu foarte recente ca de cand ni s-a stricat aparatul mare al lui Dan nu mai reusesc sa fac poze cu olympus-ul meu de buzunar pentru ca Patrick cum ma vede cu el sare pe mine sa mi-l ia..... Si aici am pus cateva poze sa va arat cam ce am mai facut in ultimul timp pe plan profesional
!
Chrisdun- ai mai facut comanda pe redoutul frantuzesc? Ca ieri a facut prietena fratelui una si i-a luat-o. Sunt curioasa daca primeste ceva. Eram hotarata sa fac si eu una de incercare, sa iau niste jucarii dar am avut sansa sa gasesc pe cineva in State care imi poate aduce niste jucarii la super pret. Maya poarta acum hainute luate in primavara de la redoute, nu imi vine sa cred ce afacere am facut... chiar, parca si tu luasei geaca aia groasa, lunga, la 4E, pentru Carina, nu?
Am murit aseara de ras cand i-am vazut pe ai mei copii cum se jucau. Stateau in fotoliu, unul in spatele celuilalt, Maya era sofer si ii spune lui Patrick sa isi puna centura... apoi ii spune sa inchida geamul ca e curent
.. Patrick mimeaza toate miscarile...la un moment dat pune Maya frana, masina se rastoarna si ei cad pe jos
. Maya se intinde pe podea si Patrick o apasa piept si sufla in fata ca si cum i-ar face respiratie gura la gura...apoi o ajuta sa se ridice si o iau de la capat de data asta inversand rolurile!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
onixone spune:
Florentina...acum vin si eu si intreb ca tzaranul: se mananca toate astea?http://good-times.webshots.com/photo/2544134250087778913HTlnxp
Loreen...esti simpatica rau....auzi la tine Banderas
Multumesc mult!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Onixone, au mai fost ceva nasteri de la Lisandru. Eu, Lili, Pisik...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Senzatie bulimica??? Super tare expresia asta! Mai ales cand esti in plina dieta montignac si tocmai ai devorat o pizza... 
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Am facut capitol nou, ca ma bag cu copiii sa-i culc.
Capitolul 91
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla