sunt indragostita!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui teodraghici

Ripley, nu am felicitat-o pentru absolut nimic, doar am spus ca e minunat ca e indragostita...asa mi se pare mie. Cred ca e minunat sa fi indargostita!
Nu stiu de ce credea cineva mai sus ca va veni sa strige in gura mare ca e depresiva ca a parasit-o saotul???De ce nu asteptam cu interes sa vina sotul si sa intrebe'Cum imi recuperz sotia?'.....
Si inca odata intreb: De ce nu vrem sa fim si noi macar odata de partea cealalta a baricadei? Pentru ca suntem femei? Si de aici se nasc toate dramele noastre?!
Cu mult respect

Teo

Teo, te contrazic putin .Da, ai dreptate, e minunat sa fii indragostit/a DAR cand nu ai obligatii fata de nimeni, cand nu esti casatorita (si daca esti e minunat sa fii indragostit (inca) de partenerul de viata ), atunci cand nu distrugi destine... DA, E MINUNAT !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Astept cu interes la subforumul Prieteni dintotdeauna un topic cu numele Amantele rulz. Sa se adune si sa se sfatuiasca, sa petreaca Craciunul impreuna( party on line, evident) etc ...

, tu ai oarecum dreptate. Nu trebuie sa ne multumim doar cu atat. Dar cand fericirea si implinirea personala inseamna MAI ALES bagatul bocancilor in familie si copii, eu zic ca ar trebui sa ne gandim de 2 ori inainte, nu ?

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

De acord cu tine.
Problema e ca Ruxita doar ne spunea ca e indragostita, nu a adus vorba de a renunta la familie, nu a spus ca isi va lasa sotul (ba din contra spune ca e un om minunat)...de la fi indragostit pentru o saptamana pana la 'bagatul bocancilor' intr-o familie mai e mult, cred eu.
Independenta financiara a unei femei o face sa gandeasca mai bine sau sa ia decizii mai bune?
Adica daca ar fi independenta financiar nu ar mai sta cu sotul?...pai nu are sens toata casnicia daca ea sta cu sotul doar pt ca nu se descurca cu baii....(acoperis deasupra capului...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

Tu te joci cu focul!
Daca a-si fi eu sotul tau n-ai scapa asa usor din mainile mele.Bine,puscarie tot n-asi face,e deajuns cat timp am pierdut din viata pt. tine.

Mai,tu te gandesti un pic la viitorul copilului tau?

Un sfat:ok. nu merge relatia cu sotul?
Termina!Apoi mergi cu iubitul.

Dupa cum vad eu nu mult vei merge nici cu iubitul.E..nu-i bai gasesti multi ati iubiti.
Se vede ca sti cum sa-i iei de pe picior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

pai e usor bre de zis ca termina...si apoi urmatorul.
ca parca e cineva prost sau erou ...pleaca cind are si unde si cu cine...nu pleaca nimeni asa aiurea in tramvai

uite la pitt...a plecat cind a dat de jolie...nu a plecat aiurea sa stea solo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

numeioana, e un pic mai complicat de atat- am un pact cu sotul - 'ai calcat stramb - spune!" probabilitatea de a mai ramane impreuna dupa e de 1%, rezerva de 1% fiind pentru eventualele discutii despre daca mai are rost sa continuam - am facut aceasta figura o data inainte de casatorie, nu cred ca ar mai avea chef de senzatii tari din nou. deci mai mult ca siguram - imi pierd sotul - de aici un miraculos conflict sfasietor interior - conteaza sa fiu fericita, conteaza sa am un acoperis de-asupra capului? hm? lucruri complicate si grele in balanta...

Pai cam asa zicea intr-unul din mesajele ei ... sau asta am inteles eu ...

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Da, Sibylle, ea face prostitutie domestica, ma rog cu acte in regula, daca financiarul o tine alaturi de actualul sot.

Teo, e minunat sa fii indragostita, cine nu simte nevoia de trairile minunate mai ales cele de inceput? Ma rog, cum mi le amintesc eu vag de tot :))

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui naiuta

Tu te joci cu focul!
Daca a-si fi eu sotul tau n-ai scapa asa usor din mainile mele.Bine,puscarie tot n-asi face,e deajuns cat timp am pierdut din viata pt. tine.
Mai,tu te gandesti un pic la viitorul copilului tau?

Un sfat:ok. nu merge relatia cu sotul?
Termina!Apoi mergi cu iubitul.

Dupa cum vad eu nu mult vei merge nici cu iubitul.E..nu-i bai gasesti multi ati iubiti.
Se vede ca sti cum sa-i iei de pe picior!

Nu consider ca anii petrecuti cu cine intr-o casnicie sunt pierduti, ba din contra, castigati!
De terminat relatia, nici nu s-a pus problema...spunea doar ca e indragostita si chestia cu fluturii...
Suntem tare ironici la un moment dat cand dam sfaturi....nush daca e cazul, spuneam intr-un post mai sus 'Sa arunce piatra cel ce n-a gresit!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Guestus esti un da' uite ca la ea tramvaiul are aceeasi statie : S.C. "Sotul si asociatul" S.R.L.

Io-s curioasa cate are sotul din firma si cat asociatul, ca poate balanta sa se incline dupa acoperisul de la profit & loss.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Da, Sibylle, ea face prostitutie domestica, ma rog cu acte in regula, daca financiarul o tine alaturi de actualul sot.

, e minunat sa fii indragostita, cine nu simte nevoia de trairile minunate mai ales cele de inceput? Ma rog, cum mi le amintesc eu vag de tot :))

Chiar, adevarat...'cine nu simte nevoia?'....Si eu mi le amintesc vag de tot...
Dar uite ca vine vremea si sa le mai traim inca odata si...pare ca nu e permis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Guestus esti un da' uite ca la ea tramvaiul are aceeasi statie : S.C. "Sotul si asociatul" S.R.L.

Io-s curioasa cate are sotul din firma si cat asociatul, ca poate balanta sa se incline dupa acoperisul de la profit & loss.

acum tu prea le vezi pe toate adinc...yo vad doar ideea...aia conteaza

si din fluturi si fluturi si fluturi ruxita o sa se marite in 5 ani cu seful ala mare de la Mittal steel..Lakshmi Mittal.....o sa aiba bentley..si o sa fie happy. ..pariu?
si voi...tot aici disecind alte doamne

Mergi la inceput