Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna silvy
bine ai revenit atunci si sa auzim numai vesti bune.
cred ca toate avem nevoie de pauza la un moment dat, ma bucur ca ai reusit sa ai un stil de viata mai bun. E primul pas.
Si cred eu ca e bine sa incepi tratamentul, sa faci ce iti recomanda dr T, si ai sa vezi ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

Rala :interventiile conservatoare pe trompa (incizia peretelui tubar,evacuarea embrionului si refacerea trompei)au ca dezavantaj recidiva de sarcina ectopica pe trompa respectiva.asa ca:vei sta draguta cuminte sa se refaca (cicatrizeze)trompa ,,oarecum compromisa,, daca nu vrei sa ramai fara ea.si dc detii si cateva leziuni de endometrioza fii cuminte si fa Diphereline.ce daca te prinde craciunul facand injectii?Mos craciun stie ce-ti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ce veselie pe la noi!!!Bravo,fete frumoase,asa va vreau,optimiste si zambarete!
Lali,ce bine ca te-ai intors!!!
Sarrah,optimista,ai inteles???
Anaconda,ne-ai parasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele azi e ultima seara de utrogestan dupa monitorizare. Nu am facut insa test de sarcina dar oricum e mult prea devreme, asa ca va intreb. Daca intrerup utrogestanul azi si peste 4 zile aflu ca sunt gravi nu dauneaza sarcinii intreruperea brusca a utrogestanului ?

Aaaaa,sa nu uit. Multumim frumos pt majorete ! Sa dea Dumnezeu sa fie cu II la cat mai multe fete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

jasmine- nu stiu ca sa-ti spun , insa mie mi-a spus sa iau utro pna cd fac testul...nu cred ca ti-ar face rau dc ai lua in continuare, parerea mea! dar...poate stiu fetele mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna spune:

Vally,
Cum cu atita foliculi si multi peste 17 ai un E2 asa de mis de 8,8???? De obicei pentru fiecare folicul mai mare de 17mm este un E2 de aprox. 200. Asta se multiplica cu citi foliculi de peste 17 ai ma rog 17 nu e un numar batut in cuie, si ai o idee despre maturarea lor. Deci tu cred ca trebuia sa ai un E2 de vreo 2000. In ce unitati este E2?

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele, va invit sa continuam discutiile noastre aici .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput