Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 86

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Adriana, nu trebuie sa-ti ceri scuze. Mult succes si sa fie cu ochisori !
Da Rocsy este hotarata, nu gluma !!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

fetelor sunteti foarte sexi
Haideti sa va povestesc de inimioara.
Eu am abonam la o clinica privata si cand am ocazia m-ai fac cate un eco.Am avut ocazia ieri, si dr a zis ca are activitate cardiaca.M-am bucurat foarte mult.Vreau sa ma duc si la tutu dar ma gandesc sa nu-i faca rau prea multe ecografii la bebe.
Va pup pe toate si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

felix scumpic , multumesc de raspuns. Asa banuiam si eu, dar am vrut sa fiu sigura.
Rocsy mai poti mai puiule? ca pe mine deja ma dor salele.....offf mi-am pierdut antrenamentul....
dar nu ma las...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetelor

Vad ca dansati - deci trebuie sa intru si eu in hora

Maine Z10- prima zi de monitorizare.

Am si eu o intrebare- daca voi ajunge la cabinet pe la 17.00 se va supara??
Nu mi-a spus la ce ora sa ma duc

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Elly, atunci gascoteca de majorete este si pentru tine!

De asemenea pentru toate fetile care sunt in monitorizari, fivuiri, bortosiri, inseminari!

Pooop si pun fetile la treaba!

Si mai trag si cate o dusca in cinstea voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Elly, daca poti ajunge mai devreme, eu zic ca e mai bine, pe la 13 asa e mai putina aglomeratie, si scapi mai repede. Dar daca nu poti, nu are de ce sa se supere daca ajungi la 17.30
Multa bafta maine. sa se vada acolo un foliculas

Eu simt ceva ciudat...nu stiu cum sa descriu.... La ovulatie am o mica durere, o jena pe care o simt in dreptul ovarului, dar care trece in o zi , doua. E luna asta vad ca acea senzatie inca persista, simt ceva pe ovarul drept ( unde a fost si foliculul care s-a spart) , ma jeanaza la anumite miscari, ma inteapa,uneori doare putin asa, sunt mereu constienta de aceea senzatie... nu am mai simtit asa ceva in nici o luna.... cine stie ce o fi......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

machusica mai usor sa nu il deranjezi pe bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ma prind si eu in "hora", caci imi place sa dansez!Si nu va pot lasa singure!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Buna fetelor,

Nu stiu cate dintre voi ma mai tin minte. Nu am mai scris pe DC de prin luna aprilie, cand ajunsesem la un nivel de saturatie si am decis sa iau o pauza (nu stiam atunci daca momentanta sau definitiva) in lupta aceasta pentru copil. Se pare ca pauza a fost momentana si nu-mi pare rau ca al luat-o. Sper ca de acum incolo sa nu mai fiu atat de obsedata ca inainte de ideea de a ramane gravida, sa pot sa combin micile placeri ale fiecarei zi cu micile "neplaceri" are mersului la doctor si tratamentelor.
Anyway, pt cine este curios: incercam de 4 ani si cateva luni sa facem bebe, la doctor (tutunaru, bineinteles) mergem de doi ani.
Ceea ce am descoperit pana acum este ca ovulez cum trebuie, spermograma sotului (facuta acum un an) a iesit relativ buna, iar laparoscopia facuta in aprilie mi-a descoperit cateva puncte de endometrioza. Dr. T mi-a recomandat Diphereline, de care mi-a fost frica. Cred ca asta e si motivul pt care m-am speriat si am abandonat totul.
Partea buna este ca in toata perioada aceasta, din aprilie si pana acum, mi-am creat un mod de viata muuuult mai sanatos: m-am lasat de fumat, fac spor, mananc mai sanatos.
So, i'm back in business. Vreau sa in ianuarie sa ma duc la Tutu sa-mi faca Dipherelinele, tot in ianuarie ma voi duce si la o doctorita recompandata de Tutu pentru a-mi face o colposcopie (am niste rani ciudate pe col), si tot in ianuarie va mai face si sotul meu o spermograma. So, se pare ca vreau sa ma bucur linistita de sarbatori.
Asta nu inseamna ca nu va voi citi.
Va pup,
Silvy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Mai, mai mai! Ce veselie pe la noi pe-acasa!
Ma bucur sa vad ca amorteala de toamna ne-a parasit. Hai sa va povesteasc si despre mine, ca destul am stat ascunsa in scorbura si, chiar daca pe fata nu mi-am plans de mila, m-am simtit foarte amortita si descumpanita. Saptamana trecuta am fost la fire, ocazie cu care am aflat ca extrauterina mea a fost pe dreapta, a avut 3 cm (!!!), a fost curatata iar trompa cusuta frumos la loc, festonata pe bie. T mi-a spus ca o luna sa stam linistiti si dup-aia sa facem o histero ca sa vedem daca trompa dreapta si-a revenit sau nu. I-am adus aminte si de endo (gasita pe ovarul drept si pe fundul de sac douglas) si a fost de parere sa fac diphe. I-am spus ca mi-as dori ca macar lunile astea cu sarbatorile de iarna sa le petrec frumos cu gandul la un copil si nu la menopauza, dar mi-a spus ca e riscant cu trampa aia.... Va dati seama ce dezamagita am fost! (citisem in lung si in lat si ramasesem cu impresia ca T nu e genul care recomanda repaus dupa o SEU). Dupa cateva secunde de mutenie, in care deja se pregatea sa primeasca prima monitorizare mi-a venit ideea: "dar daca ovulez pe stanga?" . S-a gandit o secunda si a zis sa vin sa vedem. In zilele care au urmat m-am luptat cu o hemoragie cum eu credeam ca nici nu exista pe lume (T ma linistise ca e probabil sange care se elimine de pe trompa beteaga), cu demineralizare si devitaminizare si cu un fel de depresie.
Asa ca dragele mele, chiar nu stiu ce sa fac: pe de o parte stiu ca cel mai corect, logic si matur ar fi sa fac diphe, sa las trompei timp de vindecare si sa incep cu forte proaspete la anu'. Pe de alta parte asa imi vine sa ma relaxez total macar 2-3 luni si sa nu ma mai gandesc la povstea asta cu bebe (atat cat e omeneste posibil). Pe de alta parte nu-mi vine sa ne apucam de folosit prezervative (ar fi culmea, nu!?!) dar mi-e si putin frica sa nu se intample ceva rau daca ar fi sa raman... Asa ca deocamdata, ma bucur ca sunt intreaga, ma bucur ca imi place ce fac la job, ma bucur ca sotul emu este cel mai tandru si mai iubitor si mai sexy si mai aramasar barbat din tot universul... si-oi mai vedea eu.
La cat de mult am lipsit ar fi si culmea sa incerc sa spun cate o vorba pentru fiecare, dar voi stiti ca tin la voi si mi-e dor sa ne mai vedem. Cate o pentru fiecare si chiar nu voi mentiona pe nimeni pentru ca sigur as uita pe cineva si mi-ar parea prea rau!

Good things happen to good people!

Mergi la inceput