Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)
Raspunsuri - Pagina 11
claudia1178 spune:
Multumesc, la fel...
Bernix, nu vreau sa te sperii dar la noi a fost nasol rau...bine ca a trecut...
Teodora mea are sistemul imunitar la pamant..acum ii dau un tratament pentru imunitate...
De febra fug cel mai tare...si ma panichez cand vad ca nu coboara cu nimic...offffffffffff...
Am vorbit cu sora mea...nepotelul meu acum are 3 anisori...dar cand a facut vaccinul asta la un an jumate...a fost rau si cu el...a a juns cu febra mare la spital...
Problema la noi este faptul ca Teo fiind nascuta prematur, nici un doctor nu se risca cunimic si ii da tratamentul ce mai putenic...poate ati patit si voi la fel...
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 yaia - ...ce baiat chipes! |
Multumim!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
da' tu ce limba vorbesti acolo mai Yaia ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash da' tu ce limba vorbesti acolo mai Yaia ? |
Romana acasa si in comunitatea de romani (fireste
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Andries spune:
buna seara la mamici, pitici, piticute si tot poporul care ne mai citeste din cand in cand!!
se pare ca din motive de criza, de vreau ori de nu vreau din ianuarie intru in CIC, da Doamne sa-mi fie normele de aplicare favorabile
ca eu nu stiu cat se ia,in ce conditii, etc, de data asta trebuie sa ma documentez serios!!
ca sa fiu in ton ne-asortat cu vremurile pe care le traversam, mi-am aranjat o iesire din tara, pe o insula ...asa, mai pe relaxare
parchez copiii la mama si zbor cu husband, iuhuu...in vreo doua saptamani, abia astept...
dar pana atunci, cu mai putin drag, dar cu acelasi spor nebun la scarbici...dar maine e week end...iuhuuu
si Mirciu a facut priorixu si nexam reactii aiurea, ptiu sa nu-l deochi, mancal-ar mama de puisor, bucalat si cucuiat (do\le are la cucuie, minim 3 la un moment dat, nici nu-i trece bine unu ca mai produce doua!!)
Andries
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Romana acasa si in comunitatea de romani (fireste Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
si Tudor la gradi ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !
bernix spune:
| citat din mesajul lui claudia1178 Multumesc, la fel... Bernix, nu vreau sa te sperii dar la noi a fost nasol rau...bine ca a trecut... Teodora mea are sistemul imunitar la pamant..acum ii dau un tratament pentru imunitate... De febra fug cel mai tare...si ma panichez cand vad ca nu coboara cu nimic...offffffffffff... Am vorbit cu sora mea...nepotelul meu acum are 3 anisori...dar cand a facut vaccinul asta la un an jumate...a fost rau si cu el...a a juns cu febra mare la spital... Problema la noi este faptul ca Teo fiind nascuta prematur, nici un doctor nu se risca cunimic si ii da tratamentul ce mai putenic...poate ati patit si voi la fel... Teodora Victoria Darul lui Dumnezeu 10.10.2007 http://community.webshots.com/user/claudia117829 |
Ana a facut febra doar dupa Infanrix de 1 an si a trecut intr-o zi. Din fericire.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Andries, am bantuit azi pe toate site-urile de legal sa studiez problema cu legea asta amarata. Promit sa tin la curent.
Ce te invidiez pt insula aia!!!
bernix spune:
Deci si delicata lu gabitz a facut febra dupa Priorix.
Sper sa scapam fara reactii de data asta. Am inima cat un purice...
bernix spune:
Annnnnaaaaa, da-o-n colo de jena si fate-n coa'! Tu stii de cand te asteptam?!