LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 7
anacami spune:
Ellis,multumesc! asistenta de la cabinet mi-a zis sa iau cate 1/2 aspirina pe zi; ai dreptate,trebuie sa vad cauza,nu sunt bune atatea pastile. De saptamana trecuta iau Ca+Mg de la Bayer- pastile efervescente.Nu simt ameliorari, probabil este prea devreme..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
popbianca spune:
buna ziuaaa !
iar am de recuperat...la greu....
reusesc eu cumva....fata in sfarsit s-a culcat...singura...bine, ne-am chinuit cca 2 ore sa adoarme...pus in pat, luat din pat...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Amy26 spune:
am vazut in oferta Selgros o motocicleta cu acumulator si ma bate gandu` sa-i cumpar lui Iustin ![]()
cred ca am luat-o razna.
..el nu mere in picioare singur si eu vreau sa-i iau motoreta.....dar mi-a placut mult si pretul e destul de bun
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
anca_a spune:
Eva Elena
Ilana Andreea
Joshua Raphael
Andrei
Sa cresteti mari si sanatosi ![]()
Anca si Alex 14 decembrie 2007
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Ellis,multumesc! asistenta de la cabinet mi-a zis sa iau cate 1/2 aspirina pe zi; ai dreptate,trebuie sa vad cauza,nu sunt bune atatea pastile. De saptamana trecuta iau Ca+Mg de la Bayer- pastile efervescente.Nu simt ameliorari, probabil este prea devreme.. mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
Anacami,tb.efervescente dupa parerea mea(si nu numai,am vb si cu fetele la `marmacie`) sunt apa de ploaie;incearca sa inghiti ``buline``
AMY si
Vasari spune:
Cami, cat de des ai crizele astea? Si eu zic sa mergi neaparat la dr., vezi ce s-a intamplat. Te pup, weekend placut !
Si eu trebuie sa merg. Desi nu am mai avut probleme din luna 7 de sarcina, simt ca ceva nu-i in regula.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui nelone77 Cucu bauuuu!!!! ![]() Ne-a fost doooorrr de voi!!! Din pacate nu avem timp deloc de net, mai ciupesc citeodata citeva minute si acum am zis sa va salut! ![]() Sper ca sunteti bine toti si toate, ca au crescut copilasii mari si cuminti! La multi ani ptr cei ce au implinit 1 anisor si ptr cei ce urmeaza...! Gravidutei ii urez bafta si sa fie intr-un ceas bun, sa nasca o fetita sanatoasa! Noi suntem bine, mergem de citeva zile singurica Ptr Amy- inafara de faptul ca nu e ok sa se mai trezeasca bebele noaptea sa manince, eu zic si ca nu e ok ca ziua bea doar un bibe de lapte. Din ce stiu eu bebeii pina la 2 ani trebuie sa bea zilnic minim 500-600 ml de lapte, si laptele de vaca nici nu e "consistent" ca si laptele praf. Probabil de asta se si trezeste, ca nu este satul... Nu stiu daca ati vazut la tv interviurile cu o tanti mai in virsta,medic pediatru , care facea mereu apel la mamici sa alapteze cit pot de mult, sa insiste pe lapte praf pina la 2 ani si lapte de vaca dupa 2 ani din diverse motive intemeiate-unul fiind alergiile si faptul ca laptele de vaca nu contine calciu cit laptele praf...Eu una prefer sa fiu precauta ptr ca nu se stie ce probl si alergii pot aparea ... Legat de iriatii la fundulet- si noi am avut maaarri probleme la capitolul asta ,de 2 ori pina acum, si solutia a fost spalat la fund cel putin dupa fiecare caca si jonglat mereu cu 2 creme de fundulet, o data dadeam cu una, o data cu alta, Nivea si Bubchen , si nu e nevoie de creme speciale decit in cazuri extreme... Ziceti-mi daca vreunul din copii a inceput cu crize daca nu e lasat sa faca ceva, sau daca are tendinte violente...Intreb asta ptr ca o prietena are probl asta cu baiatul ei de 1 an si 3 luni si cica doctorita de familie i-a zis ca "nu are ce ii face...asa sunt copiii in ziua de azi, violenti si batausi..." ![]() Sper sa intru mai des sa ma mai conversez cu voi! va pup! ![]() Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007) |
Buna Nela,chiar ma gandeam la voi ieri(cand am `rasfoit`albumul cu bulgarasi)

treaba cu lapticul de peste zi ....nu vrea sa bea,dc ii fac bea cativa ml si gata...intoarce capu`semn ca este satul....in schimb mancarica papa f. bine
cat despre crizele de personalitate....noi suntem supusi des la asa ceva;tocmai ce le rugasem pe fete sa ma sfatuiasca ce sa fac in momentele in care micul meu rebel isi face de cap.
pe mailul comun gasesti o carte interesanta trimisa de Adra;si dc vrei poti citi putin in urma sa vezi ce sfaturi am primit eu de la mamici....poate o ajuta pe prietena ta.
Felicitari Andradei pt. primii pasi!

AMY si
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui RAMONELLA Eva Elena!!!![]() Ilana Andreea!!!![]() Joshua Raphael!!!![]() Andrei!!!!![]() Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
pussi, nu stiu, dar nu cred, ma gandesc ca mai mult la "tzoale" sunt reducerile!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
gianina spune:

Eva Elena 

Ilana Andreea 

Joshua Raphael 

Andrei

sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de realizari si impliniri!
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)