LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 6
RAMONELLA spune:
Eva Elena!!!
Ilana Andreea!!!
Joshua Raphael!!!
Andrei!!!!
Oana vreau pareri despre scaun.![]()
mihuta zici ca e bun scaunul???Merita sa-l cumpar???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
oana8188 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Eva Elena!!!![]() Ilana Andreea!!!![]() Joshua Raphael!!!![]() Andrei!!!!![]() Oana vreau pareri despre scaun. mihuta zici ca e bun scaunul???Merita sa-l cumpar??? Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Subscriu si eu la FELICITARI! sanatosi si frumosi sa ne fie toti! Sa creasca usor si sa ne bucure sufletele!
Scaunul tre' sa vina cu masina cu tati.... care cica are foarte multa treaba
Mi-a promis ca apare pe la 13:30 sa iesim. Poze nu pot face ca nu am aparatul, dar revin cu impresii.Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
anacami spune:
Ramo,pana atunci te poti uita (pana la capat) la filmuletul din dreapta sus al paginii:
http://www.bebeconfort.fr/collection-2008/UK/voiture_axiss_installation.htm
Eu zic ca nu o sa-ti para rau...
Apropo Oana,cat a costat Axissul, mai mult de 13-14 mil?
Fetelor,in ultimul timp cred ca am ceva probleme cu inimioara- la propriu ma refer...am fost si la cabinet de cateva ori, dupa aspirina plus calciu mi-a mai trecut.Trebuie sa merg sa-lmi fac o ecografie de cord si o electrocardiograma. Nasoale senzatii!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Ramo,pana atunci te poti uita (pana la capat) la filmuletul din dreapta sus al paginii: http://www.bebeconfort.fr/collection-2008/UK/voiture_axiss_installation.htm Eu zic ca nu o sa-ti para rau... Apropo Oana,cat a costat Axissul, mai mult de 13-14 mil? Fetelor,in ultimul timp cred ca am ceva probleme cu inimioara- la propriu ma refer...am fost si la cabinet de cateva ori, dupa aspirina plus calciu mi-a mai trecut.Trebuie sa merg sa-lmi fac o ecografie de cord si o electrocardiograma. Nasoale senzatii! mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
si eu am avut dureri,junghiuri in zona inimii care persistau minute bune;nu am fost la dr......stiu ca mi se trage de la oboseala si fumat(incerc sa le reduc dar nu reusec
).Mie imi face bine Aspacardinul,mereu am la mine o folie...in caz de.....Multa sanatate iti doresc!Mergi sa-ti faci electrocardiograma.Asteptam vesti bune!

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
pussi spune:
salutiiiii
eladea dorm fiecare in patutul ei... noi de obicei nu plangem... si nu e regula ca daca plange una sa se trezeasca si cealalta!
ankule super pozele! Sti cumva ce program au sambata cei de la Noni... si cat costa Thomasul
???
ank, bb aveti idee daca si la miniblu sunt reduceri sambataa noaptea la Mall?
cami si noi avem gecuta de la Z, caciulita mov ca a voastra... o sa pun poze cand le imbrac cu ele! Imi pare rau de inimioara! Sper sa nu fie nimic grav! Multa sanatate!
Nu gasesc cizmulite de iarna... stie cineva unde pot gasi????
O sa radeti de mine: ieri le-am dat din nou portocala, Elena a vomitat de ea la 5 luni si de atunci nu le mai dau. Elenei nu i-a placut, n-am insistat. Ana a mancat doua feli si are pasa rosie cum n-a fost niciodata. Am dat-i cu Mustela. Daca nu-i trece ce sa fac?
sper sa apuc sa revin
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ellis spune:
CAMI - nu mai lua aspirina, face mai mult rau decat bine; incearca sa ai fiole cu gluconolactat de calciu si magneziu; iar, tinctura de paducel e f buna pt palpitatii;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
anacami spune:
Amy,merci! eu nu am fumat niciodata (nici macar de curiozitate- poate doar pasiv
), de mancat mananc destul de sanatos (desi ma cam abtin, sa slabesc), de baut nu beau (de ceva timp exterm de rar si sucuri carbogazoase), fructe mananc (multe mere), lactate mananc..
Poate oboseala,poate stres,poate si varsta
Senzatia este de puls galopant, uneori si de strangere de inima si de imposibilitatea de a respira bine
Of,of
Si am un chef de mers la dr. de nu va spun..la cate consultatii,ecografii si analize am vazut in sarcina..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
nelone77 spune:
Cucu bauuuu!!!! 
Ne-a fost doooorrr de voi!!! Din pacate nu avem timp deloc de net, mai ciupesc citeodata citeva minute si acum am zis sa va salut!
Sper ca sunteti bine toti si toate, ca au crescut copilasii mari si cuminti!
La multi ani ptr cei ce au implinit 1 anisor si ptr cei ce urmeaza...!
Gravidutei ii urez bafta si sa fie intr-un ceas bun, sa nasca o fetita sanatoasa!
Noi suntem bine, mergem de citeva zile singurica
, ne cam clatinam dar avem ambitie. Cu mincatul stam in continuare bine, mincam mult dar inca nu ii dau orice si nici cu lapte de vaca nu am inceput inca.
Ptr Amy- inafara de faptul ca nu e ok sa se mai trezeasca bebele noaptea sa manince, eu zic si ca nu e ok ca ziua bea doar un bibe de lapte. Din ce stiu eu bebeii pina la 2 ani trebuie sa bea zilnic minim 500-600 ml de lapte, si laptele de vaca nici nu e "consistent" ca si laptele praf. Probabil de asta se si trezeste, ca nu este satul... Nu stiu daca ati vazut la tv interviurile cu o tanti mai in virsta,medic pediatru , care facea mereu apel la mamici sa alapteze cit pot de mult, sa insiste pe lapte praf pina la 2 ani si lapte de vaca dupa 2 ani din diverse motive intemeiate-unul fiind alergiile si faptul ca laptele de vaca nu contine calciu cit laptele praf...Eu una prefer sa fiu precauta ptr ca nu se stie ce probl si alergii pot aparea ...
Legat de iriatii la fundulet- si noi am avut maaarri probleme la capitolul asta ,de 2 ori pina acum, si solutia a fost spalat la fund cel putin dupa fiecare caca si jonglat mereu cu 2 creme de fundulet, o data dadeam cu una, o data cu alta, Nivea si Bubchen , si nu e nevoie de creme speciale decit in cazuri extreme...
Ziceti-mi daca vreunul din copii a inceput cu crize daca nu e lasat sa faca ceva, sau daca are tendinte violente...Intreb asta ptr ca o prietena are probl asta cu baiatul ei de 1 an si 3 luni si cica doctorita de familie i-a zis ca "nu are ce ii face...asa sunt copiii in ziua de azi, violenti si batausi..."
Sper sa intru mai des sa ma mai conversez cu voi! va pup! 
Nela &
Andrada Catalina (19 dec 2007)
ellis spune:
PUSSI- si Alessia a patit asa de la portocala, i-am dat iar acum 2 sapt din aceleasi motive ca si tine; ei i-a trecut cu deflamol; i-am mai dat portocala si vad ca nu a mai patit nimic; iar de la sweet pomelo nu a facut nicio alergie;
eu am luat 2 per de cizmulite de la quelle, acum nu mai sunt in catalog, dar cele roz sunt superbe! incearca si intra pe forum la bebelusultau la bursa bebelusilor, e cineva care vinde incaltaminte melania, eu am luat si de acolo o pereche, la preturi mult mai mici ca in magazin, iar de la tipa asta vin in 2-3 zile.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]