LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 21
cristi07 spune:
Lala, de la cati ani pot sa sper ca si al meu isi va face ordine in jucarii?![]()
Cristina si Radu 3.12.2007
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 Lala, de la cati ani pot sa sper ca si al meu isi va face ordine in jucarii? Cristina si Radu 3.12.2007 |
Bogdan a inceput sa le puna la loc ( dupa ce i-am aruncat o punga plina
Acum e muuult mai ordonat ca noi adultii
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cristi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Bogdan a inceput sa le puna la loc ( dupa ce i-am aruncat o punga plina Acum e muuult mai ordonat ca noi adultii O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
super...e bine ca acum andrei se va lua dupa el

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI SOPHIA! 
Sa ai parte in viata numai de bucurii si fericire!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adinag Miha, arati fantastic cu noua frizura, si asa de tanara!!! Mai ales in poza unde esti aplecata peste ei, arati de parca ai avea 14 ani! |
Multumesc!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
Cristina, ce-mi place mie Raducu cu Kaya (parca asa o cheama, nu?) Cum sunt impreuna?
Livingul nostru tot asa e, plin de jucarii, dar le voi mai strange pentru ca stiu ca e bine sa nu aiba prea multe in acelasi timp, altfel nu invata sa se concentreze. Si mai bine le rotez. Dar inca nu m-am apucat. Iar in camera copiilor tot plin de jucarii este. Si eu le strang zilnic, de fapt de mai multe ori pe zi, ca al meu e cam obsedat de ordine, si oricum dispera (mie mi se pare ordine mare, lui dezordine in toata regula :)) )
BB, dar cati mp are apartamentul? Poate puteti imparti o camera?
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui adinag Cristina, ce-mi place mie Raducu cu Kaya (parca asa o cheama, nu?) Cum sunt impreuna? Livingul nostru tot asa e, plin de jucarii, dar le voi mai strange pentru ca stiu ca e bine sa nu aiba prea multe in acelasi timp, altfel nu invata sa se concentreze. Si mai bine le rotez. Dar inca nu m-am apucat. Iar in camera copiilor tot plin de jucarii este. Si eu le strang zilnic, de fapt de mai multe ori pe zi, ca al meu e cam obsedat de ordine, si oricum dispera (mie mi se pare ordine mare, lui dezordine in toata regula :)) ) BB, dar cati mp are apartamentul? Poate puteti imparti o camera? Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Adina, Raducu pare f interesat de Kaya si de mancarea ei
SI eu am mai ascuns din jucarii..desi sunt inca multe la vedere...dar el se joaca zilnic cu toate..le ia pe rand, nu pare plictisit de ele.
cristi07 spune:
Miha, chiar iti vine bine tunsoarea...copiii aia 2 mici sunt fratii tai?![]()
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ECATERINA in fundulet a facut Sofi vaccinul??? noi inca nu l-am facut dar dr pediatra mi-a spus ca se face in brat asta de acuma. care ati mai facut vaccinul de 1 an?? ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
noi l-am facut ...si l-am facut in fundulet
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi cati din bebeii vostri au camera lor?? pe mine incepe sa ma streseze ideea asta, avand un apartament cu 2 camere modificat cu living si dormitor, tot aman sa imi transform dormitorul in camera copilului. dar cat mai pot amana??? am zis ca la maxim 2 ani ar trebui sa doarma singura in camera, asa este???? planuim noi sa ne mutam la casa sau apartament cu 3 camere...dar mai e pana atunci...... ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
raul are camera lui.... doarme singur de ceva vreme... dar cand vine Cecilia ..va fi o problema
...Si noi avem aceleasi planuri BB ...sper sa reusim cat mai curand

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia 

si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007