LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 20
creem spune:
Cristina, Si Sofi a mea e innebunita dupa leagane din acelea cum se da Raducu!
BB...ce frumos care ea papucii...imi place cum se apleaca si ii ia!
Sofi a inceput sa ne mangaie "mai mai" pe par. E asa de scumpa!
Dar ma chinui de la o vreme sa ii pun pampersul nu ii mai place deloc si fuge, se zbate....tre sa luam olita!
BB...si noi stam tot la 2 camere asa ca pana la camera ei mai e...nu se prevede nici o mutare in curand![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi cristina fff frumoase poze!!! raducu e un scump!!! de ynde ati cumparat jucaria asta http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Noiembrie2008#5264912907987909570 e asa faina!!!! ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
BB, masinuta aia e a prietenului lui...si este o masinuta Vtech...si mie imi place mult
Cristina si Radu 3.12.2007
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi cristina aia e doar camera lui plina de jucarii???? ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Noiembrie2008#5267827446908869074
asta e livingul nostru sau mai corect spus fostul living tranformat in camera de joaca
el are si camera lui dar e doar dormitor..nu se joaca acolo deloc. merge doar pt nani.
multumim pt complimente pe care le intoarcem.
creem spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi07
http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Noiembrie2008#5267827446908869074 asta e livingul nostru sau mai corect spus fostul living tranformat in camera de joaca el are si camera lui dar e doar dormitor..nu se joaca acolo deloc. merge doar pt nani. multumim pt complimente pe care le intoarcem. Cristina si Radu 3.12.2007 |
Vrem si noi cort dar nu prea avem spatiu. ii place lui Radu in el?
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
Lala_D spune:
citat din mesajul lui cristi07
http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Noiembrie2008#5267827446908869074 asta e livingul nostru sau mai corect spus fostul living tranformat in camera de joaca el are si camera lui dar e doar dormitor..nu se joaca acolo deloc. merge doar pt nani. multumim pt complimente pe care le intoarcem. Cristina si Radu 3.12.2007 |
Cam asa arata si al meu
ma mai salveaza faptul ca mai exista si camera lui Bogdan care e full de jucarii Eu vreau sa ii mut pe amandoi in camera dupa revelion
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cristi07 spune:
nu prea sta in cort...se duce si isi mai ia cate o jucarie de pe acolo (pe care i le mai ascund eu!)
Raducu, doarme singur in camera lui de mic (cam de la o luna)..dar avem noroc de apartament mare.
cristi07 spune:
Lala...si le aranjez seara..si dimineata cand apare nazdravanul....dar tu cu 2?
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui cristi07 Lala...si le aranjez seara..si dimineata cand apare nazdravanul....dar tu cu 2? ![]() Cristina si Radu 3.12.2007 |
Bogdan le aranjeaza seara pe ale lui , eu de 20 de ori pe zi pe ale lui Andrei
M-am obisnuit cu gimnastica
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui cristi07 ..dar avem noroc de apartament mare. Cristina si Radu 3.12.2007 |
cate camere ai??? ca si al meu este ffff spatios dar degeaba daca nu este delimitat pe mai multe camere...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
cristi07 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi
cate camere ai??? ca si al meu este ffff spatios dar degeaba daca nu este delimitat pe mai multe camere... ![]() ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
4 camere