Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

multumesc fetelor care au vazut pozele si filmuletul cu Maria
Vai ceska ce dulce e Benjamin , si cum plange el acolo , cred ca s-a speriat de ce-ti facea tie mama ta la par pup dragutul de el
da, asa se joaca si acasa impreuna cumintei , bine uneori se ma ia Andrei de Maria ca ii ia jucariile dar se rezolva repede problema , intru eu in actiune
ancab felicitari pentru Stefan ca a facut la olita , baiat mare de acum , gata
Roxi fi puternica nu te lasa doborata de problemele de acasa , suntem alaturi de tine si saru`mana
lala20 saru`mana pentru urare sper ca sunteti bine amandoua
Ereena sanatate multa lui Matei

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

matei e cobza. ii curg mucii non stop, siroaie,cred ca o sa avem o noapte urata,pt ca nu poate dormi ,ori nu poate respira, ori se ineaca. ii dau sinupret si colargol.ii mai pot da altceva? sa ii dau deja ophtamesone n ?

fetele, nu vreti sa renuntam la masute? mie mi se pare ca e prea mare deranjul pt dana. trebuie sa mearga la posta sa ia comanda care nu e mica deloc, sa o trimita in tara.ce ziceti?

gatta,ca bine le zici tu acolo. minunatul sondaj facut nu mai are nici o importanta acum ,pt ca l-am modificat de cateva ori in functie de cum se hotara fiecare . eu ma las pagubasa. daca se ajunge la ceva ce imi convine, vin, daca nu , distractie placuta. saratelu'

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Ai mare dreptate Irina... si cu masutele si cu petrecerea. Legat de petrecere, daca e sa ne luam dupa fiecare atunci nu vom gasi niciodata o zi care sa convina tuturor. Cred ca cel mai bine era sa ramanem la rezultatele sondajului tau, iar cine poate vine, cine nu...nu. Si oricum, oricand poate apare ceva in viata noastra care sa ne impiedice sa ajungem la data fixata. Ce facem atunci? Cerem iar sa modificam data?... Nu va suparati pe mine, da?... pentru toata lumea

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

A... si am uitat. Multa sanatate lui Mateias. Si al meu este mucios, dar nu asa de rau. Ii dau Sinupret si ii pun apa de mare in nasuc plus aspirat la greu... Offf, si d-abia vine vremea rece... Sper sa fie doar trecerea asta de la cald la rece si sa nu avem prea des probleme cu ei, ca eu as prefera de sa fiu eu bolnava de o mie de ori decat ei o data.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Fetelor, multam' mult de aprecieri!

Incerc sa ma pun la punct si cu pozele clopoteilor, sa vad cum au evoluat.

Larisaaaaaaa si Lalaaa, pup si eu fetele!!! Incerc sa ma bag si la poze cu voi, dar acum fug dupa Mariuca.

Nu stiu cum a fost cu toate limbile, dar cred ca in sanscrita n-ai strigat!!! Stii cum e, sunt perioade si perioade, treci prin diverse, apar lucruri noi, "copchilu'" nu mai sta deloc si vrea entertainment... Iar la casa sunt multe de facut, care iti cer timp si efort considerabil.

In fine, e greu sa explici ca nu ai avut timp de nici macar un mesaj, dar asta a fost situatia. Am trecut prin 2 alergii si o enteroviroza, un botez (finuta noastra), plecari ale lui Dani din oras si din tara si tot asa. :)

Cert e ca acum suntem inapoi, chiar daca, dupa cum spuneam, mai urmeaza o perioada "grea", cu multi sarbatoriti.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

eu una nu ma supar sa renunt se gasesc si aici pe unele sit-uri eu nu prea vad cum fac sa fie bine (sa ajunga banii sa ajunga si la mine masa deranjul e pt 2 pers)

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

lala, saru-mana. sper sa treaca noaptea asta cu bine,adica sa doarma macar putin. si eu as merge cu el la medic maine.sper sa fie doar mucios.am pus eu intrebarea aiurea, ma gandeam ce as putea sa ii mai dau in noaptea asta
cat despre sondaj nu asta e motivul pt care m-am suparat ,ca e facut de mine. pe bune.dar s-a facut prea mare tam-tam.oricand pot face altul si de data asta sa ne gandim bine. asta cu scrisul pe prima pagina , nu toate or s-o faca.anyway

edit:lalad ,am sunat-o pe doctorita, ne vede maine dimineata. a zisa sa ii pun vibrocyl la culcare

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Lala, am vazut-o pe Bianca, e super haiosica cu broscuta aia verde! Si e foarte vesela!

Mariuca a gasit telecomanda de la televizor, asa ca e linistita si am timp de poze.

Doamneeee, cum s-a schimbat Pipetica!!!! Pai Larisa, e sotul tau intreaga!!!! E super frumoasa si haioasa!

Lala, ti-am vazut baietii! Sunt 2 frumosi! Iar Bogdan pare foarte mandru in poza aia in care stau amandoi pe masina.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

salutare salutare, dau pupic si fug mai tare, ca de stat n-am nici bani si nici paza la golani:)

viu sa zic, dintr-o suflare, ca de-o puneti de serbare, mare si clontopeneasca, mirikutsa si bulgaru vor spune prezent in al vostru regiment.

num'o ruga tare am, de e sa fie cu bairam, sa stim si noi din timp cu caru, sa punem in priza otocaru'... si de-i pe 21 cum umbla vorba, pun patalama, fac crima la pingea si venim in val vartej din bruxel pan' la bucale.

in traducere, fetelor, muuuuuuuuuuuuuuah! si va rog sa-mi confirmati (azi ar fi ideal) daca ziua pentru adunare ramane 21feb. ca daca-i asa, imi iau bilete pana mai gasesc s-apoi cu restul... va mai povestesc:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Irina tinand cont de faptul ca Miri face un efort considerabil atat financiar cat si fizic de a fi impreuna cu noi eu as spune ( personal doar) ca data petrecerii sa fie totusi 21 februarie.

Ca se poate face un sondaj pentru celelalte amanunte: locatie, ora catering etc perfect de acord.Desi vad ca si pe prima pagina de ieri pana azi s-a scris.
Mie imi este perfect egal. Faceti cum vreti voi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hei, nu va suparati pe aici! E cam greu la 131 mamici, multe in tara si care vor sa vina la petrecerea clopoteilor sa se poata spune raspicat: asta vrem domle! Eu zic sa aveti rabdare ca e pacat sa nu ii vedem pe clopotei la gramada.... zau! Uite vine si Miri la voi! Zau daca nu face un efort! Hai, va rog eu! Eu as zice sa faceti asa un comitet de organizare -pun si eu paie pe foc- si asta sa se ocupe de tot, vine cu propuneri se voteaza- da serios!- si gata! Ne uitam peste 3 luni la poze cu voi toti, toti, toti cati veti putea ajunge! Odata fac astia mici un an!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

HELP!
Eu mai citesc la subiectul "mamici in germania" dar nu stiu ce am apasat ca vad numai bara albastra de antet si cea de jos cu nr de pagina, nici un mesaj text, nimic! Ma ajuta cineva? Daca stiti desigur!

PS. Eu am zis ca incerc sa o ajut si pe Dana si pe voi cu masutele, m-am oferit -dar nu ati zis nimic!

Si m-am mai plans intr-un mesaj ca nu stiu cum sa mai fac sa bea Benji lapte: bea bine la o buc trezire din noaptze dar refuza dimineata iar seara la culcare daca ajunge la 50ml. Intre ultima masa de seara, inainte de baie -cereale, si lapte sunt cam 2ore.
Azi raportam 75ml suc de mandarine intre mese! Si pana acuma 350ml lapte bauti azi noapte la 01 si dimineata la 06.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput