histerosalpinografie

histerosalpinografie | Autor: PricopMirela

Link direct la acest mesaj

buna fetelor am si eu o intrebare dupa o histerosalpinografie poti ramane gravida astept raspunsuri.multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Eu am facut anul trecut in iunie, in ziua a 11-a a CM, si mi s-a spus sa nu fac sex neprotejat caci nu am voie sa raman insarcinata in acea luna. La mine a fost cam dureros caci trompa era complet blocata. Am auzit fete care au ramas insarcinate luna urmatoare. Depinde de norocul fiecaruia.
Doamne ajuta si sa auzim de bine

Bianca 25+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

da..daca trompele sunt bune,,si nu ai alte probleme..
dar ai grija e cam dureroasa...
in ultimul timp nu prea se mai recomanda..
dar daca tu vrei sa o faci..bafta multa
revenii
acu vazui..da tipic lu Moisa sa recomande HSG..

"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

E posibil ca dupa HSG sa intarzie CM?

Am intrat putin in panica, deja am ajuns la z30 (regulat venea la 28) si nu prea mai stiu ce sa cred! Gravi nu sunt, dar nu inteleg de de intarzie, mai ales ca de obicei ovulam in z15, acum am ovulat in z12 ... asa ca asteptam sa-mi vina mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Cosicel,
Eu zic ca de la HSG iti intarzie pt ca mie dupa ce l-am facut mi-a venit cred ca in z52. Am mai vb si cu alte fete carora le-a intarziat c.m. dupa HSG.
Multa bafta
Andra, o vesnica aspiranta la titlul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PricopMirela spune:

mersi mult bianca B pentru raspuns,eu am avut trompele infundate si nu a fost prea rau da nici minunat am avut prea multa tarie pentru ca imi doresc prea mult un bebe m-am ghinuit 2ani in zadar dar acum sper sa fie bine asa mi-a zis si doctora sa ma apuc de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta76 spune:

Vreau sa va spun experienta mea. Am facut HSG si mi-a iesit ca am trompa dreapta infundata proximal. Joi am facut laparoscopie si am ambele trompe permeabile, in schimb aveam citeva focare de endometrioza. Mediucul mi-a zis ca poate fi un spasm al trompei uterine si de acea a iesit rezultatul asa. Asa ca rezultatul la HSG poate fi fals!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PricopMirela spune:

buna fetelor sunt nerabdatoare sa vina ziua de 1dec caci am ceva simtome cred ca sunt gravida sper sa nu fiu dezamagita de rezultat ,voi ce mai ziceti?a apropo zilele fertile le-am avut pe 15 16 17 ,16 a fost 2 liniute foarte accentuate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wifi spune:

Buna,

Sunt noua pe forumul asta si nu prea stiu sa ma "dau" cu el cum trebuie. In orice caz, am o intrebare:
tocmai am facut un HSG. Rezultatul a fost ca trompa stanga arata bine, cea dreapta asa si-asa.
Intrebarea mea este: odata radiata cat timp trebuie sa ma protejez? Adica imi e destul de clar ca luna asta nu incercam conceptia, dar la urmatoarea ovulatie (adica luna viitoare) am liber la conceptie?
Multumesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

wifi poti si luna asta. sunt sanse mari asa ca dai bataie...bafta multa.
PricopMirela sa dea DD sa fi graviduta ..ttinem pumnii..vroiam totusi sa te intre ceva,,spuneai ca ai avut trompele infundate..cum le'ai desfundat?la HSG???mie greu sa cred..

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Wifi, ti-am raspuns mai sus ca ai voie.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput