Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 24
creata2008 spune:
Dana, stim ca e pt 3 ani. Nu-ti face griji, eu raman cu 3 bucati.
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique ELLENUTA,EMA are dreptate.Masa e pentru copiii de 3 ani.Daca nu o mai vrei o tin eu pt Vanessa.Imi pare rau ca nu te-am intrebat mai repede dar am crezut ca e pt un cadou. ![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Lala_D spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui creata2008 Dana, stim ca e pt 3 ani. Nu-ti face griji, eu raman cu 3 bucati.
Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Dana, un copil de 3 ani nu cred ca ma este interesata de ea . E cam aiurea varsta data de ei acolo. Cred ca de fapt varsta ideala este cam de 2 ani.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
creata2008 spune:
Cam asa... iar un copil de 1 an poate nu reuseste sa se joace cu tot ce e pe masa aia, dar cu unele dintre ele, sigur poate! Eu, de exemplu, am o jucarie de la Fisher Price, o puteti vedea in ultimele 4-5 poze cu Mariuca... Pe site scrie ca e intre 9 si 36 luni. Cam mare intervalul... zic eu. Dar ce am vazut ca sunt obligati sa faca. Scriu minim 3 ani pentru ca are componente care se pot inghiti. Pe toate jucariile cu componente mici scrie ca minim 3 ani trebuie sa aiba copilul. Eu inteleg din asta ca este o norma europeana, ceva, pentru ca altfel nu-mi explic de ce un ochi de jucarie de plus e periculos pentru un copil de 1 an, dar nu la fel de periculos pentru unul de 3. Ca daca vrea, si cel de 3 ani, si-l baga in nas! Ma rog... cert e ca eu sunt convinsa ca Mariucai ii va placea tare mult masa asta.
Asteptam maine detaliile de la tine, Dana. Cum propui tu, asa vom face. Si da, Ramona, cine primeste toata comanda, cum am propus eu, iti poate trimite si tie cu posta romana. Nu e mare branza. Ca daca ar trimite Dana un singur pachet, ar fi si mult mai simplu pentru ea, si pentru noi. Un singur cost de transport, impartit la cate mese sunt.
Ma rog... amanuntele le discutam maine.
Oricum, sunt super impresionata de gestul tau, Dana, pe bune! Si iti multumim mult de tot!
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lala_D
Dana, un copil de 3 ani nu cred ca ma este interesata de ea . E cam aiurea varsta data de ei acolo. Cred ca de fapt varsta ideala este cam de 2 ani. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui danonique Nu stiu cat e transportul pana in Romania ca nu am mai trimis jucarii prin posta.Voi incerca sa fac un singur pachet si dupa ce stiu cat costa transportul facem calculele.As putea trimite pachetul si prin Atlassib daca vreti.Ar costa mai putin dar trebuie sa il recuperati de la sediul lor. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
ar fi super cu atlasib, nu-i problema ca am masina si ma pot duce dupa pachet.
sar-manaaaaaaaaa!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
papa bun
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui danonique ELLENUTA,EMA are dreptate.Masa e pentru copiii de 3 ani.Daca nu o mai vrei o tin eu pt Vanessa.Imi pare rau ca nu te-am intrebat mai repede dar am crezut ca e pt un cadou. ![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
nu nu nu .. e ptr eva, chiar daca nu stie sa se joace corect cu ea, sunt sigura ca va fi fascinata sa apese pe butoane si pe toate nebuniile.
o vreau sigurrrr!!!

Elena
de
Eva
papa bun
Ereena spune:
am gasit 2 subiecte fasinante aici , masuta si petrecerea.
am vazut ca ema ar fi de acord cu 7 feb,dar nu e lalaD in bucuresti. facem pe 14feb? pana la urma sa nu uitam ca e petrecere pt un an ,nu ii vad rostul mai tarziu.
daca nu intrec masura ,dana, as vrea si eu masuta![]()
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
CE FEL DE TORT ?
rlc_sandor spune:
Sunt de acord cu Ramonab,la 3 ani cu siguranta nu vor fi interesati de asa ceva eventual o papusa,masinuta,trenulet
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Ellenuta spune:
dana noi ce sa-ti trimitem de aici???
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
creata2008 spune:
Pai, Irina, fiind petrecere de 1 an, ne putem intalni oricand in intervalul 6 decembrie - 4 martie. De la nasterea primului pana la a ultimului clopotel. Dar daca nu gasim nicio varianta buna, aprilie nu e departe. ![]()
14 februarie e Sf. Valentin. Chiar daca e party de zi, eu zic ca e mai complicat... Dar trebuie sa supunem la vot. Ideea e sa venim toate zuzele. Asa ca nu putem decat sa luam prin eliminare toate datele. Si sa ajungem la un consens. ![]()
| citat din mesajul lui Ereena am gasit 2 subiecte fasinante aici , masuta si petrecerea. am vazut ca ema ar fi de acord cu 7 feb,dar nu e lalaD in bucuresti. facem pe 14feb? pana la urma sa nu uitam ca e petrecere pt un an ,nu ii vad rostul mai tarziu. daca nu intrec masura ,dana, as vrea si eu masuta MATEIPrimul 5.10.2008Al doilea 22.10.2008MATEI LA 9 LUNI PITICUL URIAS Sondaj - aniversare 1 an clopotei CE FEL DE TORT ? |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui Ereena am gasit 2 subiecte fasinante aici , masuta si petrecerea. am vazut ca ema ar fi de acord cu 7 feb,dar nu e lalaD in bucuresti. facem pe 14feb? pana la urma sa nu uitam ca e petrecere pt un an ,nu ii vad rostul mai tarziu. daca nu intrec masura ,dana, as vrea si eu masuta MATEIPrimul 5.10.2008Al doilea 22.10.2008MATEI LA 9 LUNI PITICUL URIAS Sondaj - aniversare 1 an clopotei CE FEL DE TORT ? |

pai pe 14 febr e ziua lui luca de alinuscha ..
eu zic 21 februarie, sambata .. sa poate ajunge si miri. lala e si e ok cu data, alina la fel .. soooo???
fetelor ... haideti .. e ok 21.02.2009??? si suntem si in carti cu data ..
Elena
de
Eva
papa bun

19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png