Condica salajencelor!!![66]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

blondi ce pui la cale de nu apari

ho, ca viu,abia am facut ochi.toata-s vanata pe mana ca m-am batut de usi si pereti sa-mi fac repede un cafei.is zobi nitel.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

adriana, in privinta mesajelor sterse , imi aduc aminte ca si eu si tu am sters sau editat cateva mesaje,ca doar eram cetite si interpretate gresit.io v-am zis ca am ramas socata cand cineva mi-a zis ca ma cunoaste si stie tot depre mine, ca a citit pe forum.amu io stau si ma intreb ce stie, ca nu mi-am pus conturile aci si nici proprietaile, iar despre cunostintele din tartacuta nici io nu-s sigura .
mno, hai cu tupeu inainte.

Mergi la inceput

oti,distractie placuta lui andrei la carnavale.vaz ca e fan infocat.ai grija de vlad, daca-i racit sa nu stea fara masca langa alex.

olim, faina moda e la voi cu cadourile de la banci.bag sama ca se dau in functie de credit ,nu?

mihaela shoppingareala placuta.te asteptam cu poze si povesti.

va pupez si salutez .fug sa-mi mai injectez o cafea.

elvira, am completat pe masuta stocul de cafea si tigari.hai,fa o pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

saluatare bebeluselor,
ce facti, cum sunteti?
bia, cate cafele injectezi pe zi, asa, just curios?

eu sunt la cura...cu ciocolata;
am zis ca daca tot ma ingras, apai sa am motiv bine intemeiat si ma apucai sa bag la ciocolata. cititi si va cruciti, da'nu faceti ca mine

bey, ieri mi-am luat cartea de la adevaru, sunt croita sa-mi iau si eu cartile astea caci sunt bune si tare bine le-ar sta la mine in biblioteca
acu ma duc acasa sa prestez o supa de pui cu galuste si un pilaf. n-am pofta de gatit, da' n-am incotro...tre sa le gatesc ceva usor si bun.
in rest, toate bune, asteptam, week-endu!
pup toata gashca si mai viu

poze, ce poze, casa va fi vazuta live

"...mama prostilor e mereu gravida!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

saluatare bebeluselor,
ce facti, cum sunteti?
bia, cate cafele injectezi pe zi, asa, just curios?

eu sunt la cura...cu ciocolata;
am zis ca daca tot ma ingras, apai sa am motiv bine intemeiat si ma apucai sa bag la ciocolata. cititi si va cruciti, da'nu faceti ca mine

bey, ieri mi-am luat cartea de la adevaru, sunt croita sa-mi iau si eu cartile astea caci sunt bune si tare bine le-ar sta la mine in biblioteca
acu ma duc acasa sa prestez o supa de pui cu galuste si un pilaf. n-am pofta de gatit, da' n-am incotro...tre sa le gatesc ceva usor si bun.
in rest, toate bune, asteptam, week-endu!
pup toata gashca si mai viu

poze, ce poze, casa va fi vazuta live

"...mama prostilor e mereu gravida!"

giulia, io bag cafele fara numar intr-o zi.ca nu stiu numara decat pana la 5 ce depaseste e mult , muica, fuarte mult.io-mi fac dimineata o cafetiera, apoi la amiaz alta, apoi pe la 16 alta si tot asa.da nu am expreso mare, sa nu-ti imaginezi ca-mi fac un oloi de 3 ltr odata.a mea cafetiera e de 4 portii.bine amu dreptu-i ca nu apuc s-o beau toata, ca matei cum imi prinde cana de cafei cum floasc , o rastoarna , pe covor, pe pereti ,in chiuveta,unde apuca.ii e ciuda ca el are interdictie la cafei si ce zice in capsorul lui: na , uite sa nu bei nici tu.

auzi , nu te nacaji de cioco.baga muica tare si cu tupeu.vezi ca exista ceva cura de slabit cu ciocolata, fara gluma.chiar citeam pe undeva ca e indicat sa mancam seara ciocolata ca e ok ptr organism, plus ca cica nu se pune pe solduri.spor la papat[daca poti ,baga aci si ce cioco mananci].

ioi, tu fata cu adevarul, io traiesc o adevarata aventura.ca nu gasesc ziarul cu cartea mereu si musai sa-mi pun o pila , sa-mi pastreze saptamanal un numar.

spor la bucatarit.

auzi soro te incumeti se ne duci sa-ti vedem casa?si cum ne culci? ca io is pretentioasa si musai vreau in dormitorul matrimonial.

Mergi la inceput

nu luati in seama primele 43 de secunde, dupa e dezmat curat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

bei blondi era si cazu sa apari
totusi nu e cam multa cafea doamna , zic eu?
oti am gasit niste cuburi de alea mici pt andrei 60 de piese la 5 euro is intr-o cutie faina, am luat una de proba, pun poza.Daca vrei pot sa iti cumpar si trimit in poku lui delia si ajunge si la voi.Ma uit si la duplo in oferta si la lego si vin cu amanunte.
o zi faina tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Va si mai viu. Amu am pus urlatorul la somn. Sa speram ca se face liniste o vreme. Am si mancarea in cuptor, asa ca pot sta cel putin teoretic pe forum. Numa sa am cu cine povesti. De nu, ma culc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Olimpia, baga poza. Da nu ii graba, ca nu arde.

Mergi la inceput

fato, is in zona.
hai la povesti.

olim, io stiu daca-i multa cafea?da io apa nu beau,singurele lichide beute de mine sunt cola si cafea.in rest nik.nu mi rau si asa bine dorm dupa o canoaie de cafei.aaaaaaaaaa, sa nu uit ca eu beu cafeaua fara zahar si cu lapte.

Mergi la inceput