Condica salajencelor!!![66]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Mihaela , cred ca ai niste emotii inca 1 saptamana .... ma bucur ca veti fi toate impreuna si veti depana amintiri . Apropo de amintiri ... iti mai aduci aminte ?

fatoooooooooooooooooo,ce-mi facusi?
faine inceputuri.timda rau mai eram.
sa ai o zi faina si usoara maine la job.

elvira, bravos si la mai mare.imi esti draga ca perseverezi.io nu faceam atatea "probe" si incercari.bine ca a iesit ceva comestibil.la mai mare.cand ai timp baga si la noi neste retete gatite de tine.io vraeu reteta pestelui cu brocoli.se poate?

waw,mihaeala, super ca ti-a luat cartea.abia astept impresiile tale , io tac nu zic nik , pana o citesti.drum bun maine si shoppingareala placuta.sper sa fie ok cu fetele cat lipsiti amandoi de acasa.bag sama ca diana e preagtita si stie cum sta treaba.io seara , la culcare o sa vad o problema cu silvia.parca vad ca nu vrea fara tine.da tu la cat vei ajunge acasa?

olim, moama ce cadouri va dau voua bancile.io la noi nu am auzit de asa ceva.nu te nacaji de masea ca se face.fuga la stoma.uite asa ai motiv de venit in tara.somn usor .

oti, o noapte linistita va doresc.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata fetele. Poftiti la cafeluta.Cu sau fara tigara, la alegere.
Adriana, pacat ca n-am fost la magazin, ne vedem altadata. Cu gradinita e la fel, adica e retrasa semioficial si acum sta acasa sau cu mine. Insa e greu, nu stiu ce voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Prezenta la cafelutza !!!

Elvira , am intrebat si ce ai rezolvat cu gradi de pe Closca ???
Chiar asa de ce ai sters din mesaje ?

Miha, Bia chiar ca au trecut 3 ani de cand ne-am gasit aici pe DC . Au trecut 3 ani frumosi alaturi de voi , nici nu-mi vine sa cred .... sper sa fim alaturi cat mai multi si de aici inainte ...

Va mai las si eu din cafelutza si cate o tzighi k m-au bombardat deja clientii ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'neata!Am vazut si eu inceputurile voastre, si mie mi s-a parut un pic ciudat ca Miha vb cu Elvira dar postarile ei nu se vad.wooow Elvira da ce de incercari. Mai, mai. Inseamna ca iti place rau crema de zahar ars.Noa, am inceput mesajul asta de o juma de ora, amu il termin. Andrei s-o dus azi numai pe 9 la scoala, ca cica sunt zilele scolii si ieri si azi si nu fac cursuri ci doar activitati distractive. Azi au carnava. Cum credeti ca s-a imbracat copilul??? In fotbalist!!! Are un trening de la clubul Dinamo, ca e dinamovist, trening primit de la nasa-sa din Tg. Mures, acu 2 ani, care si ami ii e mare. i-am indoit elasticul de la pantaloni de 2 ori Dra tot l-a luat pe el. Si sosete, si banderola pe cap si tricou cu dinamo. sper sa nu se ia vreun stelist mai mare de el la scoala . Caci carnavalul e in curtea scolii si sunt din toate clasele adunati acolo. Si mai sper sa nu raceasca, ca e in adidasi incaltat, si nu a vrut nicium sa ii ia pe cei din piele, ca nu sunt asa aspectuosi. I-a luat pe cei din material.Alex, a fost cuminte dupa ce a adormit (pe la 1 si ceva azi noapte), insa pana atunci a fost foarte marait. Nici dus nu am mai facut aseara, ca nu l-am putut lasa baby sitter pe Vlad ca nu s-a simtit deloc bine. S-a mai trezit de 2 ori la supt, dar a fost cumintel.Cam atat de la noi, azi o sa fac un pui la cuptor cu ceva cartofi, si cam atat.Voi ce faceti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Prezenta la cafelutza !!!

Elvira , am intrebat si ce ai rezolvat cu gradi de pe Closca ???
Chiar asa de ce ai sters din mesaje ?

Miha, Bia chiar ca au trecut 3 ani de cand ne-am gasit aici pe DC . Au trecut 3 ani frumosi alaturi de voi , nici nu-mi vine sa cred .... sper sa fim alaturi cat mai multi si de aici inainte ...

Va mai las si eu din cafelutza si cate o tzighi k m-au bombardat deja clientii ....

" Carpe diem ! "

In privinta gradiniteti n-am facut inca nici un demers.
Referitor la mesaje, cuiva nu i-a convenit ce si cum am scris si n-am avut rabdare sa reformulez/selectez asa ca am dilit la rand. Noa, lasa ca nu-i nici o pierdere ca doar nu sunt vreun filozof ceva sa tin cu dintii de ceea ce zic/scriu. Am ramas cu ce am in tartacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
is asa oboaita mai feteleor si nu stiu de la ce, amu ii drept ca aseara am stat pana la 1 sa termin tat de aranjat in casa, ca daca se trezeste alex nu pot face nimic.Mi-o mai ramas dormitoru nostru si gata
amu astept sa ma sune delia ca o primit poku si sa ma sune colegu sa vad daca ajunge maine acasa
blondi nu ma pot plange de cadouri de la banca, am primit multe de la ei, amu abia astept sa vina sarbatorile si sa vd ce dau, anu trecut au dat o cutie pt poze de piele, un ceas de camere, cu temp, umid, etc, niste brelocuri, vase pt alex de papat cu tacamuri.Amu astept ceasurile de la swacht, am cerut 2, desi io nu il port a il trimit la delia ca e fan ceasuri,a re unu imens pe mana, cica alea sa poarta, ceasu garii ii zic io
mihaela se distreaza la capitala azi
oti lasa ca fuge andrei si sigur nu o sa ii fie frig,
adriana o zi usoara sa ai
elvira suna bine retetele tale de crema, amu daca vine colegu maine fac si io una la cuptoru mare
ioana, maria
ma duc sa vad ce mai facem, dam o tura prin satucu nostru si apoi la nani, mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Biaaaaaaa, treci la raport. Ce faci??? Bucataresti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blondi ce pui la cale de nu apari
treci la raportttttttttttttttttttttttttt

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Biaaaaaaa, treci la raport. Ce faci??? Bucataresti ceva?

neata!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui for2nity

Buna dimineata fetele. Poftiti la cafeluta.Cu sau fara tigara, la alegere.
Adriana, pacat ca n-am fost la magazin, ne vedem altadata. Cu gradinita e la fel, adica e retrasa semioficial si acum sta acasa sau cu mine. Insa e greu, nu stiu ce voi face.

multam de cafei.doamne bine-mi prinde.
cu gradinita cred ca suntem surori.io stiu ca-s si dificila, da tare greau ma decid, ca nu gasesc nimic ok care sa se plieze cerintelor mele.vai de viata mea , da si a nurorilor mele.

Mergi la inceput