Condica salajencelor!!![66]
Raspunsuri - Pagina 6
olim spune:
apoi tu stiic e sa zic, cere-l pe ken lui mosu si esti cu inima impacata.![]()
ma duc la
ca maine avem zi lunga.
ioi m-am uitat la alcampo aici is reduceri la jucarii
io cred ca nu mai itnru veci, nici nu stii ce sa cumperi.
gascam si va doresc o zi excelenta
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
for2nity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Elvira esti totala fata. Da cat e de greu sa arzi niste zahar, sa tapetezi o cratita sa faci maglavaisul de oua cu lapte si zahar, sa il torni in cratita si sa il zvari la cuptor? Nici nu tre sa il pui pe baie de aburi ca iese oricum , atat doar ca are niste gauri, asa ca o paine pe vatra, da io zic ca asa e mai sanchi |
Stai sa ma dumiresc. Merge si la microunde? Alt cuptor nu am in dotare.
Am vrut sa incerc aseara o inventie dar am ajuns acasa dupa 11 si n-am mai avut nici un chef la ora aia, dar in seara asta sigur incerc intr-un fel sau altul. Ma risc cu o portie mica la micounde, daca nu iese m-am gandit sa fac asa: Pun intr-o oala niste apa, bag in ea un inaltator din ala cu gauri pentru fiert legume si pe el pun bolurile cu crema mea mult ravnita. Acopar oala cu un capac si las sa fiarba/coaca crema pastrand temperatura sub 100.Daca-mi iese zau ca pantentez inventia.
Hai ca v-am inebunit cu crema mea
Si bag de seama ca azi sunteti cam lenese, ia poftiti la o cafeluta, cola, tigara, care ce pofteste.
pe toate.
silvana_salajan spune:
;neata!Elvira noi faceam crema asta cand eram in facultate pe....resou!
si inca resou din ala confectionat din boltar!
Deci daca pui un vas cu apa si in vasul respectiv cana, oluta, ma rog vasul cu crema acoperit, iese sigur. Numai ca noi faceam in niste cani mici din tabla, cam 150 ml fiecare, sa nu fie cantitate mare ca sa se faca si in mijloc.La micro nu stiu daca iese, daca ai incercat sa ne spui si noua. Multumesc pentru urarile de noapte buuuna, azi noapte domnul alex s-a trezit de mai multe ori si a papat, in rest a fost cumninte. Iar nu a facut ieri kk, deci azi iar va fi marait. Acum s-a tot frecat in patt si a adormit.Ce sa va mai spun? Ma enerveaza rau acneea lui, am googalit un pic, cica trece in cateva saptamani, ioi ca mai am de asteptat, io am crezut ca i-a trece intr-o saptamana, ma exaspereasza, desi tin minte ca si Andrei o avut. Va
merg sa imi pun o portie de orez si mai viu.
De data asta iesi bestial, ca pusei o juma de cana de lapte in plus si e mai jussy, faa a fi nsa apatos.
Nici nu stiu ce sa mai imi pun pe el. Ca mi-am facut cu de toate. 
giulia71 spune:
Salutare,
Ce faceti?
Io bine, la munca, cu ceva lucrari urgente. Calinu e bine, la scoala, asteapta week-endul. Si io il astept ca vreau sa mergem sa vedem Belisu daca o fi vreme frumoasa. Sambata ne intalnim cu furnizorul de lemnarie, ne-a facut oferta si e ok. O sa incerc sa mai negociez ceva, tineti-mi pumnii sa si reusesc
.
Se lucreaza de zor la mine, s-a terminat de batut sageacul la terasa si acum imbraca stalpii terasei, abia astept sa merg sa o vad
. Stii de cate ori ma duc, mai gasesc cate ceva facut, e asa de frumos...ca o surpriza placuta:))
In rest toate buna.
Pup gashca!
"...mama prostilor e mereu gravida!"
Bimilit spune:
buna ziua!!
bag 2 retete
facute azi.
ghiveci demential
3 cepe potrivite se taie pestisor si se pun intr-un vas maricel, un dovlecel micut se curta de coaja si se taie cubulete,nu trebuie scosi samburii ptr ca sunt mici,mici si nu modifica gustul,1/2 de ardei verde se taie marunt,1/2 de ardei rosu se taie marunt,o vanata se curata de coaja, se spala bine si se taie cubulete,3 ciuperci se curata se spala si se taie marunt.toate se amesteca bine bine cu nitica sare si piper si se lase sa stea acoperite pana montam oala.
deci scoatem oala din cutie, conectam cablu de alimentare la oala si priza, punem in oala 3 linguri ulei de masline si dam start pe programul 2.luam capacul de pe vasul cu tocaturi si golim conpozitia in oala minune, amesteam de doua ori in oala,punem exact 50[cincizeci]ml apa, montam capacele oalei si le aplicam pe oala.lasam oala sa lucreze
.in timpu asta ne spalam oala in care au stat tocaturile si lopitaul.deja oala a presurizat.musai sa ne revigoram cu o gura de cafei si-o tigara
.vai de viata mea, tigara nu e gata si oala ma anunta ca a terminat treaba, opai io vroiam sa bag un mesaj si nu apuc
.dam Cancel la oala si ne apucam de treaba.spalam 2 plicuri de orez de la unchiu ben, daca nu exista asa ceva in dotare spalam cam 200gr de orez si-l punem la stors.scoatem din frigider o bucata de telemea nesarata, sau foarte putin sarata si o lasm sa se hodineasca la temperatura camerei.luam capacul de pe oala si punem orezul peste compozitie, amestecam putin si punem iar capacul, dand start pe primul program.avand in vedere faprul ca ccc compozitia din oala e fierbinte,instalatia masinariei la fel, presurizarea e mai rapida decat viteza sunetului
.cat se fierbe orezul taiem cubulete mici mici branza telemea.acu fiecare pune ce cantitate vrea de branza,io am pus multa, ca asa ne place
.oala a piuiut in timp ce io taiam branza, am dat Cancel si am asteptat sa depresurizeze.am luat capacul am pus branza pste ghiveci si am amestecat de 2 ori, apoi iar am pus capacul si am lasat sa stea asa cam 20 de min.rezultatul e demential
.
friptura combinata
oala e scoasa si montata, ca doar facuram ghiveci.
am dat 3 cepe pe razatoare si le-am pus in oala cu 3 linguri de ulei de masline, am pus sare si piper si am dat start pe ultimul program .am taiat pulpa de porc afumata feli si le-am asezat in oala, peste am pus feliute subtiri de carne de vita.am pus capacul si am lasat oala sa faca ce stie ea mai bine.abia m-am invartit prin casa ca deja am auzit alarma.am dat cancel si am asteptata.cand am ridicatcapacul sa inebnuesc nu alta.un miros si-un peisaj mirific.noroc ca am avut servetele la indemana ca de nu parol ca faceam inundatie pana la parter.
langa cele doua mancaruri bestiale
io am facut si un piure nebun cu unt si lapte.adevaru-i ca iesi mancarea bestiala
.doamne tine-mi oala ca nu ma vaz prea bine fara ea.
va pupez.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Salutare si de la mine !!!
Am intrat scurt la raport .
Marti am fost pe platou cu grupa Paulei ca a fost sarbatoarea SF. Martin , sarbatoare nemteasca , ea fiind la grupa de germana .
Ieri am fost la ziua sotiei tatalui meu si am ajuns tarziu acasa .
Azi mergem la stoma si apoi dam o fuga pana la Elvira la magazin .
Eu cu multa munca , situatii peste situatii ..... nu ne-a mers net-ul aproape deloc azi ca as fi vrut sa intru mai de dimineatza .
Sper sa reusesc deseara sa mai intru ...
Va tzuc pe toate !!!
P.S. Mihaela , drum bun maine !
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Biaaaaaaaaaaa, ce imi faci??? 

Musai sa imi salvez retetele ca prea bine suna!
De unde iei tu pulpa de porc afumata? Ca io pana dupa craciun nu visez la ea, si atunci numa daca taie ai mei porcul. Adevarul ca eu nu prea cumpar carne asa ca habar nu am ce si de unde se cumpara. Daca ai mei sunt fermieri...
Deci, de unde? Giulia, ma bucur pentru voi si pentru casuta voastra, of, abia astept sa o terminati si sa va linistiti si voi. si vrem pozeeeeeee! Adevarate nu cu telefonul
.Adriana, servici usor, si mai hai pe aici.Miha drum bun maine si spor la shoping.Olimpia pe unde umbli azi?
tata gasca! Is in zona numai urlatorul nu imi da pace mai mult de 5 min ![]()
Bimilit spune:
oti, esti fericita ca produc ai tai carnea, macar cunosti
marfa.
eu cumpar de pe bulevard de la macelaria lui Dotzi[nu stiu cum se scrie]. stie vlad unde e
.is fuarte multumita de marfa, ca e proaspata tot timpul.
giulia, ce fain ne povestesti tu de casuta.ia baga si neste poze.
adriana, te mai asteptam
.
olim, ce pana mea faci? esti tot in lidl la shopping? treci la raport.
elvira pe mine ma manca ieri in patina sa fac crema la microunde, da nu am pus-o acoperitta si nici in vas cu apa.deci iesi un mare fas
.se arse pe margini si in mijloc era cruda rau.deci lua calea gunoiului
.sa ne spui cum a iesit a ta.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
am ajuns acasa la 2 si am stat un pic alnga alex, ca am venit cu o durere de cap.Am luat aparatul foto, neste jucarii ca erau reduceri
deja avem 3 saci de jucarii, am luat 2 carti la vecina pt copil, si niste mancare pt alex si ceva mie.Am nervi ca aseara am fost dupa diploma si m-o pus dracusa ma epilez, si m-am ars
si am doua semne deasupra la gura si pe-o parte si alta, azi cand sa platesc autopista, nu stiu cum mi-am luat ochelariid e soare jos si mi i-am rupt.
amu ma pregatesc sa ma duc pana la banca sa trimit banii in cont la ala cu aragazu, apoi sa pun la loteire, si apoi la curs
Si atept colegu sa intre in spania sa povestim nitel.
Is tare obosita si nu am chef de nimic.
Ma duc sa ii dau papa lui alex si paote mai itnru.
gasca toata
olim spune:
sa va recomand o carte care merita citita.
io am citit-o pe net, e bestiala [http://www.librarie.net/carti/37800/INTELIGENTA-EMOTIONALA-CHEIA-SUCCESULUI-IN-VIATA-Daniel-Goleman]
mai viu