Condica salajencelor!!![66]
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela_s spune:
Hai ca te iert Bia, maine seara mai povestim...
. Acum ma uit cum ajung din centru unde ma lasa autobusul de la aeroport pana la Ambasada...sper sa nu ma ratacesc...
olim, gata cursul?
adriana
, sper ca maine sa te eliberezi putin sa vii si pe la noi...
Io am reusit in sfarsit sa culc mandrele inainte de ora 22. Asa ca mai stau putin si apoi ma duc sa ma dusulesc si in pat.
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
oti o noapte linistita sa aveti 
azi am primit diploma de la cursu de conta si am stat mai mult, ma duc sa fac un dus si mai viu
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mihaela_s spune:
oti somn usor si o noapte linistita!
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
pe amu sara gata is cu el, mai am saptamana viitoare si am mai facut unul.
O fost primarita sa ne dea diplomele, cica de la anu putem opta pt internet gratis in case si familia cu 2 copiis e considera familie numeroasa, iar din ianuarie dcei cu ipoteca la banca primesc ajutoare
blondo baga un ochi pe site si zii ceva ca ma duc la somn ca maine merem devreme ca pana acolo fac juma de ora, si la 9 deschide boldu

miha sa ai drum bun si shopingareala placuta manie, cum sa te ratacesti
mihaela_s spune:
olim, mai spusei si blondei...maine am laborator, vineri plec
.
Io vb cu sora mea putin pe mess si apoi merg la nani...asa ca
si somn usor!
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
olim, am vazut scula.nu-i scumpa, da nu are multe acareturi.aia de o vreu eu de la mos are asa:blender,raatoare,palete de aluat si de facut spuma, storcator de fructe si masina de tocat carne.nu stiu ce sa zic.hai ma baga tu detalii
.
mihaela sa ai o zi faina maine la laborator.cum sunt mama si sora? au rezolvat la ambasada ?deja sunt in zalau?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
blondi are multe functii mai
amasadora, batidora, mezcladora-framanta, bate si amesteca
3 discos cortadores ralladore- 3 discuri de taiat si razutoare
jara mezcladora de 1l cana ce amesteca de 1 litru
capacitate vas 3.8 kile
olim spune:
asta nu ar emasina de tocat carne si are putere de 550.Io dupa parerea mea mi-as lua din fiecare, adica daca se strica scula nu mai poti face aluat, nu suc, nu toci carne.Io am preferat sa iau mai multe scule decat un robot, amu tu stii ce vrei sa faci cu el si cat il utilizezi![]()
Bimilit spune:
olim, deci io am tate sculele , frumos ambalate in cutii.blenderu era super ok, da matei mi-a batut capacul de pamant si s-a rupt ceva clema si nu mai pot folosi aparatul.bine io in lenea mea nici nu am cautat la distribuitor alt capac , am zis gata iau altceva.si-mi picara ochii pe Ken
care are puterea de 1000
.
deci asta-i baiu la mine.ca vroiam o scula multifunctionala, care nu ocupa mult spatiu.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi