Condica salajencelor!!![66]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

dec nu mai pot.is gata.fug sa ma resuscitez cu-n cafei si-o tighi.
mor dupa Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Fetelor, iaca-asa-ntro pauza fug sa va intreb ca m-ati inebunit cu crema caramel, o visez noaptea, zau asa. Cineva care nu se baga in cuptor (asa ca mine) decat la microunde, are vreo sansa sa faca faimoasa crema? Stiu ca demuuult, demult faceam si eu dar nu mai am habar cum.Pe vremea aia aveam si cuptor dar nu mai tin minte daca-l foloseam sau nu Ma ajutati? Stiu ca ar fi mai simplu sa-l cumpar gata facut dar nu e asa bun nici pe departe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui for2nity

Fetelor, iaca-asa-ntro pauza fug sa va intreb ca m-ati inebunit cu crema caramel, o visez noaptea, zau asa. Cineva care nu se baga in cuptor (asa ca mine) decat la microunde, are vreo sansa sa faca faimoasa crema? Stiu ca demuuult, demult faceam si eu dar nu mai am habar cum.Pe vremea aia aveam si cuptor dar nu mai tin minte daca-l foloseam sau nu Ma ajutati? Stiu ca ar fi mai simplu sa-l cumpar gata facut dar nu e asa bun nici pe departe.

io zic asa: e ori asa, ori altfel.

vad ca lipsesc o tigara si-o cafea.deci ti-au prins bine in pauaza.o sa completez ptr pauza urmatoare.
si eu le-am intrebat pe fete daca se poate face crema de zahar ars la micro.si mihaela cu oti au zis nu.deci, nu te risca.
da unde este de cumparat? ca mi-ai dat idei.tudor e topit dupa asa ceva si l-as face fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blondi era la noi un robot in lidl sub 5 de euro parca de ce nua i zis.Yo ma duc maine la oras de vrei ti-l cumpar.Nu cred ca sunt poze pe net, stai sa vad daca nu am aruncat pliantu de saptamana trecuta.Nu e firma mare, e bifinet dar are garantie 3 ani, eu le cumpar toate din lidl ca is super iefetine.
ma duc jos in masina si itti zic daca vrei.
si daca il gasesc ti-l iau si trimit pok ca si asa maine ii iau lui deli o camera foto si trebe sa o trimit

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

blondi era la noi un robot in lidl sub 5 de euro parca de ce nua i zis.Yo ma duc maine la oras de vrei ti-l cumpar.Nu cred ca sunt poze pe net, stai sa vad daca nu am aruncat pliantu de saptamana trecuta.Nu e firma mare, e bifinet dar are garantie 3 ani, eu le cumpar toate din lidl ca is super iefetine.
ma duc jos in masina si itti zic daca vrei.
si daca il gasesc ti-l iau si trimit pok ca si asa maine ii iau lui deli o camera foto si trebe sa o trimit

olim esti totala.
baga poze si detalii.
mai da tu cat de des trimiti poc la delia?
ma gandesc sa-i las deliei neste bani si tu cand gasesti la reducere cate ceva ma intrebi si daca vreau imi iei daca nu , nu.contribui si la transport.

auzi ai mancat la piata delicatesuri?baga poze cu ce mananci sa nu mor proasta.

Mergi la inceput

blondimaine ii oferta
baga ochi pe lidl.es si da cod 4600
e 60 de euro robotu
io trimit lunar pok la delia

Mergi la inceput

io cumpar mult firma asta, e super buna de 8 de cand stau aici nu am avut problema niciodata,a re 3 anid e garantie, si daca nu iti convine iti da banii in 30 de zile.Io cred ca merita 60 de euro robotu, totusi 9 milioane mi se pare mult, din aia jumate is firma
baga un ochi la oferta din 13 zi zi parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:
citat din mesajul lui for2nity

vad ca lipsesc o tigara si-o cafea.deci ti-au prins bine in pauaza.o sa completez ptr pauza urmatoare.
si eu le-am intrebat pe fete daca se poate face crema de zahar ars la micro.si mihaela cu oti au zis nu.deci, nu te risca.
da unde este de cumparat? ca mi-ai dat idei.tudor e topit dupa asa ceva si l-as face fericit.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Gasesti in Kaufland, la raionul de budinci, iaurturi cu fructe si alte lipicioase de gen.
Off, trebuie totusi sa gasesc o solutie sa-l fac acasa.

Mergi la inceput