Condica salajencelor!!![66]

Condica salajencelor!!![66] | Autor: Bimilit

Link direct la acest mesaj

CONDICA SALAJENCELOR

MAMICI CU 1 BB

Elutaf- mami de

for2nity- mami de

diplodocus- mami de

giulia_71 - mami de

mihaela_specht - mami de

olim - mami de

felicity05 - mami de

dianalaura-mami de nazdravan

MAMICIcu 2 BB-ici

silvana_salajan - mami de si mic si scumpic

mihaela_s - mami de

anacezara - mami de

carmenardelean - mami de si

bimilit - mami de si

claudiasabou- mami de si

In asteptarea lui

BlueEyes

piticutz

mikiriki

DarkBendis

Maria

Prietene

aileene

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

spor la scris, fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bine, Bia o sa dau de stire Maria, la ce expozitie ai fost? la cea de caini? Hai sa va spui cum reusii sa ma enervez amu de dimineata. Intru aci, scrisei un mesaj lung cat o zi de post, il trimit si zic: mai pana se trezesc fetele ia sa vad ce mai e pe culinar. Colo, in josul paginii ce sa vezi? Un banner cu Triceanu: care zice ca ar fi riscant pentru Romania daca ar majora salariile profesorilor cu 50%. Mai ce m-am enervat! Apoi l-as vedea io pe domnul Tariceanu cum ar trai din 12 mil brut dupa 10 ani vechime. Buuun, asa de nervoasa am fost, ca m-am dus la "dansul" pe site si i-am trimis un mesaj realist! Amu sper sa il si citeasca, desi nu prea cred, ca precis are oameni pusi pentru asa ceva. Noa, da macar m-am descaract si i-am spus cateva!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Bine, Bia o sa dau de stire
Maria, la ce expozitie ai fost? la cea de caini?

Hai sa va spui cum reusii sa ma enervez amu de dimineata. Intru aci, scrisei un mesaj lung cat o zi de post, il trimit si zic: mai pana se trezesc fetele ia sa vad ce mai e pe culinar. Colo, in josul paginii ce sa vezi? Un banner cu Triceanu: care zice ca ar fi riscant pentru Romania daca ar majora salariile profesorilor cu 50%. Mai ce m-am enervat! Apoi l-as vedea io pe domnul Tariceanu cum ar trai din 12 mil brut dupa 10 ani vechime. Buuun, asa de nervoasa am fost, ca m-am dus la "dansul" pe site si i-am trimis un mesaj realist! Amu sper sa il si citeasca, desi nu prea cred, ca precis are oameni pusi pentru asa ceva. Noa, da macar m-am descaract si i-am spus cateva!

oti, da io am inteles ca tariceanu nu vrea marirea salariilor profesorilor pana in aprilie 2009-cand io sper ca nu a mai fi la guvernare, ca cica nu sunt bani.nu ai vazut replica lui base ? moama io am fost socata cand l-am auzit pe presedinte ce salarii exista.cica cei ce lucreza la ANL au cerut marire de salarii de 4 ori si tari le-a aprobat .oricum basescu e pro marire de salarii, dar vrea acest lucru ptr toata lumea.am vazut ca are un respect deosebit ptr cadrele didactice,n-o uitat cine l-o invatat sa scrie si sa citeasca.

maria, a fost sambata si duminica cucatelula expozitie canina in cluj.io tot astept neste poze si povesti.acu are scuze ca-i , da poate-si face mila de mine si intra cu niste detalii.

Peseu:oti si eu cand am intrat pe culi si am vazut poza lui tariceanu zic:sa-mi trag palme, si asta s-o apucat de gatit .apoi m-am dezmeticit ca e campanie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata si de la mine.
Ca tot vorbiti de culinare hai sa ma laud. Aseara ma tot gandeam eu cum ca ce sa mai bag in oala minune, ca de vreo 2 saptamani nu-mi prea iese nimic (nu din vina mea, parol ) asa ca mi-am luat odoru si-am iesit la cumparaturi la Carrefour. Si-mi era o foaame mmm, si mie cand mi-e foame as cumpara de toate, nu ma puteam hotari pentru ce meniu sa iau ingrdiente. Asa ca pana la urma am luat niste oase de vita, o caserola cu gulas de vita, una cu carne tocata de porc, masline, ciuperci, doua conserve de ton, cartofi, ceapa si alte legume, am mers acasa si m-am pus pe treaba.
Vreau sa va spun ca am facut o ciorba de vita de nu mi-a venit sa cred ca mi-a iesit mie asa ceva, iar cu carnea de porc si restul ingredientelor am facut niste penne bestiale. No, acuma io nici nu stiu cum se numesc felurile astea de mancare ideea e ca le-am facut eu si au iesit betooon.
Cristina ma intreaba dimineata cand manca ( i-a trebuit supica) -asta e supica de la bunica? -hehe- nu puiule, am facut-o eu aseara! -Tuuu? Mami ai facut tu supica astaaaa??? Stia ea ce stia draga de ea
Gata, m-am laudat destul, fug sa si muncesc ceva.
pe toate.

Mergi la inceput

elvira,bine ai venit in gasca .este ca oala face din noi cele mai bune gospodine?din mine clar a facut si zau ca n-am nici un merit, ca nu ma chinui nici macar sa curat legumele.te mai asteptam la noi.si fara gluma baga si aici ce retete prestezi.
spor la lucru

hai ca-ti las pe masuta in colt, o cafea si 2-3 tighi ptr pauza urmatoare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilitoti, da io am inteles ca tariceanu nu vrea marirea salariilor profesorilor pana in aprilie 2009-cand io sper ca nu a mai fi la guvernare, ca cica nu sunt bani.nu ai vazut replica lui base ? moama io am fost socata cand l-am auzit pe presedinte ce salarii exista.cica cei ce lucreza la ANL au cerut marire de salarii de 4 ori si tari le-a aprobat .oricum basescu e pro marire de salarii, dar vrea acest lucru ptr toata lumea.am vazut ca are un respect deosebit ptr cadrele didactice,n-o uitat cine l-o invatat sa scrie si sa citeasca.maria, a fost sambata si duminica cucatelula expozitie canina in cluj.io tot astept neste poze si povesti.acu are scuze ca-i , da poate-si face mila de mine si intra cu niste detalii.Peseu:oti si eu cand am intrat pe culi si am vazut poza lui tariceanu zic:sa-mi trag palme, si asta s-o apucat de gatit .apoi m-am dezmeticit ca e campanie.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Bia, io nu cred nimic. Este numai si numai bataie din gura. Atat. Daca era asa de atasat de popor si de profesori, de ce nu au marit salariile in primavara? De ce numai acum in prag de alegereri vor sa o faca? Sunt toti o apa si un pamant. Nu pot sa am respect pentru astfel de oameni. Asa cum i-am scris si lui Tariceanu, aici in Romania lipseste Vlad Tepes. Poate asa s-ar face putina ordine si responsabilitate. Na ca iar m-am enervat. Hai sa nu mai vorbim de politica, ca imi vine sa

Mergi la inceput

Elvira, ce scumpica e Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

bei! eu numa sambata si duminica asta merg cu catelu' 15-16 nov expo international la cluj (la expo transilvania).
sa va spun si voua despre site-ul asta dragutz pt copii de pana la 12 ani.
eu aici mi-am gasit desene pt peretii camerei casandrei
gasiti chestii de colora/desenat (cu o multime de personaje de desena animate f dragute) plus chestii de numarat, orare, etichete etc.
http://www.coloriez.com/images/coloriages/index.php

va tzucam apasat pe toate!

Maria 24+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

BIA- da macar spune-mi pe PM in ce capitol pui reteta de fasole, ok?

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Feteleeeee, dau de baut, da?
Prietenii stiu dece!

Oti, ce scump a fost Andrei! Hehe, sa stii ca fetele mele si acuma sunt geloase una pe cealalta...musai sa le tzuk/alint/oblojesc pe ambele la fel. Asta e...
Si eu zic sa-l mai lasi pe Andrei cate putin cand esti de fata sa te ajute, ca sa simta si el ca e inclus in lumea lui Alex.
Cu avioanele problema sta cam asa: de la 5 ani copiii pot calatori fara parinti sau alti insotitori din familie. Pana la 12 ani e obligatoriu sa aiba insotitor platit, care e personal din aeroport. Nici eu nu stiu exact ce face persoana dar se ocupa de copil...il urca pe avion, il coboara, schimba cu el terminalurile in aeroport, apoi daca copilul are de asteptat ma gandesc ca il duce intr-un loc sigur unde sa fie supravegheat, asa ceva. Probabil au ceva incaperi speciale, am sa aflu dupa ce va calatori Diana. Diana va avea 12 ani deja, nu ar fi obligatoriu sa aiba insotitor, dar e mult mai sigur, pentru ca e copil si nu stie sa aiba grija de ea cum trebuie...apoi stii cum e lumea asta, sunt pedofili, tot felul de ciudati si vad un copil singur stand lela si asteptand avionul...e mult mai sigur asa. Se plateste, dar eu zic ca merita. Asa ca eu o voi urca aici pe avion, adica o predau insotitorului, completez o hartie cu datele celui care o asteapta in Budapesta, adica tatal ei si insotitorul o preda numai lui. Pe baza de buletin . Asa ca voi sta linistita, ma rog in masura in care voi putea. La intoarcere tatal ei va proceda la fel si eu o voi prelua aici in aeroport.

Elvira, e o scumpa Cristina!

olim, spor la cumparaturi!

Maria, succes la expo!

Am putin liber pana la ora 13, dar am de scris compunerea ultima(pe care iar mi-a citit-o profa in clasa azi, cred ca ccc colegii mei sunt disperati de-a dreptul, e a 4-a din 5 compuneri pe care mi-o citeste...) pe computer, deci is prin zona...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput