Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (221)
Raspunsuri - Pagina 19
Sabina spune:
Diwana, scrii cu Mozzila? daca da, asta e situatiunea....si eu patesc la fel. Eu pic la datorie...dar mai am o restanta.
La multi ani Ayumi, sa fii sanatoasa(lasa gripa in pace
) si sa te bucuri de baietii tai minunati!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
diwana spune:
Sabina, mersi. Mda, makes sense. Scriu cu Mozilla, nu m-am prins de faza. Imi aduc aminte ca era ceva diferenta intre mozilla si explorer, nu mai stiu care (poate chiar asta). Inainte scriam de pe laptop, unde e instalat explorer.
Asteptam pozele, dar o sa le vad maine, presupun.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
Annisia spune:
Pai eu mai astept confirmarea la niste adrese de mail, pentru Papanash. Ca altfel eram pe vrajeli cu Ene la ora asta.
Acum vad ca-ti cauti aliati sa scapi de plocon??? Eeeeee, democratie, democratie.... Da' ce-i prea mult strica!
Micul Yanis creste mare
Sabina spune:
nu mai am putere sa prelucrez toate pozele de azi...nici sa facselctia.
Am raspuns deja la cateva mailuri, ieri am avut concertul ala la Nwe York, se pare ca iesit foarte bine, am avut niste emotii...
astia nu s-au lasat culcati in seara asta de nicio culoare, Gh fugea prin camera si zicea aaam, aaaaam, si lua cate ceva in gura sa-mi aduca:))))
L-a invatat sor'sa...:))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Annisia spune:
Iote, 229 pentru Papanash. mai bagam zilele astea. Papanash, fa bagajul (dar nu uita sa pari surprinsa cand te anunta astia ca ai castigat)... Hihihihihihi.
Asa i-am facut eu mamei, cand sa o anunt ca va fi buni la patrat... Ro m-a rugat sa-mi tin gura, ca vrea sa o anunte el in cadru festiv. Acum, io cand m-am regresat de la munte, m-a luat mama la fix; ca daca i-a iesit testul pozitiv cumnatei?! Cum nu ma rabda puterea sa mintzesc, a trebuit sa-i spun secretul. Dar am rugat-o sa para surprinsa cand vor veni tinerii insuratei cu alaiul... Offf, offff, mai, mai....
Micul Yanis creste mare
Dantje spune:
Buna seara,
Papanash am votat de pe 5 adrese, dar nu am primit nik...mai astept.
Mai am niste restante : Pinacolada, Yaia, Carpatina, Rox, Danuta multumim pentru urari si aprecieri
papanasilor.
Carpatina ma intrebai de tort....eu l-am facut
dar la cofetarie
.
Din ciclul d-ale ciorilor , ma laud si io nitel, cu o primarita in devenire, acu preia mandatul, am si proba ![]()
http://family.webshots.com/photo/2138257560102362195TiBFnl
La primele acorduri muzicale incepe sa se unduiasca, indiferent unde se afla pe scaun, la mine in brate, ....
mai revinim cu noutati acum imi trebuie scobitori.
Noapte buna mamici.
Dantje & Martijn & Hannah
AYUMI spune:
Wowww...ce de urari am primit!Multumesc.
LuY,superba felicitarea.
Eu azi am febra si ma doare si capatana;baietii sunt asa neastamparati!As vrea sa intind si eu macar pentru cateva minute.
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Dau 
pentru o zi buna tuturor!
Azi sunt matinala ca m-am trezit sa-i spun sotului sa nu uite sa-mi cumpere Adevarul ca are nu stiu ce colectie de carti incepand de aiz in fiecare joi si nu vreau sa le ratez, poate asa imi mai fac si eu timp de citit, ca inainte sa nasc citeam cartea si saptamana.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Apropo ce petrecere reusita, pacat ca noi astia "mai mici", nu am avut parte de ea, dar deh asa e cu "relatiile speciale".![]()
O zi buna va doresc!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)