Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (221)
Raspunsuri - Pagina 18
danuta36 spune:
Seara buna!
La multi ani fericiti cu sanatate Ayumi!
Gabriela multam,bine
E plina de energie,nu sta locului o clipa...argint viu,ce mai ![]()
Diwana ce freza faina ai...ne-a topit Rares cu ochisorii lui albastrii 
Erina sanatate multa Dariei! Faine pozele de la intalnirea cu japonicile..
Pesti:
Dimineata: salata de rosii sau salata de fructe
Pranz: 2 oua fierte tare + 1 felie de sunca + salata verde
Seara: salata din 1 telina + 1 rosie + 1 fruct
Gresita dieta,ca eu dimineata nu mananc decat cafea
...si nici telina nu-mi place.
Annisia spune:
Bai, ce sa fac io amu cu votarea asta? Eu am dubluri de adrese, adicatelea acelasi ID si pe yahoo si pe gmail. Se prind astia si ma dau cu flit? Nu vreau sa-i fac probleme Papanashei. Voi ce ziceti? Sa le folosesc pe toate? Care e regulamentul, ca n-am timp sa-l citesc. Ma mai si aia la melodie al meu, ca sa trec la culcare...
Micul Yanis creste mare
Annisia spune:
Bai, io am votat cu toate. Acum asta e, e facuta trebusoara. Daca ma injura Papanasha, sa ma injure... Maine ii pun si pe aia de la munca la treaba. Pai ce, e dupe ei?
Io am fugiat amu. Mai vorbilim... Pupici!
PS - greselile e ale mele... Ahoe!
Micul Yanis creste mare
danuta36 spune:
Annisia poate iti raspunde papanash,oricum pana sambata se mai poate vota...
Eu va recomand o comedie cu Adam Sandler: Zohan...(am ras cu lacrimi)
Annisia spune:
Bre, gata, am adus fata de la 166 la 200 de voturi. Maine mai pot vota iar de pe adresele mele? Sau nu se poate inregistra decat o singura data o adresa de mail?
Oricum, aplicam planul B: apelam la cunoscuti! Impreuna o sa reusim!!!!
Micul Yanis creste mare
diwana spune:
Dana, io am freza faina? abia se vede, dar mersi oricum 
![]()
Annisia nu-i posibil sa-i fi fost pur si simplu dor de voi? Sa stii ca simt si stiu copii mai mult decat credem noi. Uite nepotelul meu, de exemplu, care e mai mare cu 2 luni decat Rares, a stat despartit de ai lui 2 luni, si pe bune, ca sunt aproape convinsa ca a facut o depresie pe la final, cu vreo 2 saptamani inainte de e veni sora-mea dupa el. Bine, s-a si imbolnavit, se pare de gastro enterocolita, a fost internat in spital fiindca a refuzat sa manance 3 zile, dar fix din momentul in care au intrat ai lui in casa, a inceput sa-si ia medicamentele si sa manance. Pana atunci ii dadeam medicamentele fortat, iar din mancare lua cate 2-3 lingurite. Dupa ce si-a vazut parintii a devenit alt copil.
Sper sa fie doar dorul si la Yanis babanis, si sa nu fie bolnavior.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
Annisia spune:
Yanis babanis????? Truli ce esti! Ia sa te prezinti cu purcelusul de Craciun! Ca nu mai astept mielul de Pasti... E Yanis bananis. Bine, acum i s-ar potrivi si babanis, ce-i drept...
Cand a inceput sa misune, cam slabise si i-am dat tema mamei mele sa-l repuna pe picioare. Acum e iar durdulica mea frumoasa!!!!
Micul Yanis creste mare
diwana spune:
Noapte buna fetelor. Oricum nu vad sa mai fi ramas cineva pe aici.
Inainte de a pleca, revin si cu intrebarea daca nu stie cumva careva de ce nu mai pot scrie boldat, colorat, subliniat, si alte smecherii? Daca selectez cuvantul si vreau sa-i pun ceva zorzoane, imi pune codul respectiv la final, fara a si face ce-i cer. Sau daca vreau sa pun vreun emoticon, sa zicem la mijlocul textului, mi-l pune si pe ala la final. Cam asta e. Daca cineva se pricepe, sa ma lamureasca si pe mine, ca-i foarte frustrant.
Noapte buna puiutilor. Sa nu se trezeasca niciunul inainte de ora 8 (numai daca vrea mama
)
Annisia spune:
Gata, va pup din mers, ca maine am un ogor intreg de prasit... Noapte buna mamici cu bebici si viitoare mamici de bebici (care se simte si se incadreaza)!!!
Micul Yanis creste mare
diwana spune:
Annisia, faza e ca m-am prins de inversare, dar am zis ca nu mai editez, poate ai fugit la somn, dupa cum ai spus, si nu observi. Ochiul tau vigilent ![]()