Cluj rulz!(86)-Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 4
roxana1974 spune:
pai da, ce sa fac, daca nu ai platit (cu mesaje of course), esti restanta, de atatea zile
ma indur sa va dau
si niste M&M si voua, haideti la barfa, ce mai ziceti?
Roxa
mariana tache spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Stanca, sunt cu gandul va voi! 
Cristiana
; poate ar trebui sa facem o intalnire
ca sa ne treaca dorul reciproc.
Roxana, si s-a intamplat ceva grav? ai lovit masina?
Oana, te-a taxat Roxana ![]()
Va
pe toate; sa aveti o duminica placuta cu pace!
Paaaaaaaaaaaaa!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
neata , vin io'la coffe, Thea pleaca cu bunicu-so la teatru de papusi, noi cred ca fugim pina in Auchan ca ne bate vantul prin frigi.am prins ultima jumate de ora pe Cinemax din unul din filmele mele de suflet"out of Africa"
ieri am fost cu fetele la expo de catei , ff fain aviza amatorilor mai e si azi de la 10 la 14, au fost fascinate.
Roxa multumim ca te ocupi de comanda, daca-mi sunt bune incerc sa o mai comit desi stau prost tare cu banii si in decembrie mai bine pun ceva la copii.
tre sa va spun ca Sofi a inceput s ma strige dimineata din pat "maaaami", e absolut delicioasa, si face mini propozitii de genu"ce-i ata?", "ce-i ala?""une Teia?"![]()
ce mai fac copilashii vostri, ce progrese si realizari mai au?mi se are ca am vb mai putin de ei in ultima vreme...
au si noi avem discutii filozofice, aseara a trebui sa explic ce inseamna respect![]()
no bun ma duc sa repar pe MAriposa(papusa Barbie fluture)ca o accesat-o Sofi in lipsa stapanei si cred ca i-o rupt o aripa![]()
nu stiti cat e un bilet la Cinema city duminica?
va pup
carrie spune:
am inceput sa mai pun pozici, spre rusinea mea cu oarecare decalaj...astea sunt din Antalya facut de un fotograf, mai avem cele facute de noi dar care , fiind fani varianta nedigitala trebuie sa gasesc filmele sa le scanez si asta e o provocare:)
http://good-times.webshots.com/album/568708669edxTrU
pupicei
carrie spune:
io eram proaspat iesita de sub dush
si Thea a doua zi dupa groaznica lovitura la buza, care in unele poze se vede in altele nu![]()
roxana1974 spune:
dragelor! eu tocmai am venit de la sala si sunt singura acasa, baietii mananca in oras iar eu voi incropi un ghiveci de legume mai incolo, evident, acum citesc si scriu pe forum ![]()
Cristiana, minunate poze! Frumosi sunteti toti, iar Theia e delicioasa cum pozeaza, eu nici nu mi-am dat seama ca are buzitza umflata, nici dupa ce ne-ai amintit! Pozele 17 si 18 imi plac cel mai mult! Aia mica e o scumpa si ea, sa va traiasca fetele si sa fiti tot asa de frumosi si fericiti in continuare!
Serbanica e si el un smecheras, v-am zis ca mi-a facut complimente,mi-a zis ca "alat tale bine" si ca cel mai mult ii place cum imi sta cu ...negru! Azi dimineata ii scria lui Mos Craciun, cu liotere chinuite of course, mari de tipar, a scris ca vrea luneta!! Btw, mamici de baieti, sunt la Auchan niste lunete foarte faine, cu doar 37 de lei bucata, noi vrem sa-i luam, clar! Sunt si microscoape de copii, foarte faine.
Va lsa ca mai am de citit ceva si poate mai vin mai incolo, daca nu...pe maine!
Roxa
carrie spune:
Roxa multumim frumos
vezi ca sunt 65% reduceri pe Laredoutte, am primit mail de atentionare
ralucames spune:
Buna dimineata dragelor!! poftiti de serviti
calda
Stanca, cum sunteti??
m-am gandit intens la voi, poate ai simtit
... cum a fost prima intalnire? doamne ce curioasa sunt...
sa stii ca vreau sa te ajut la campanie, poate la cumparaturi si daca vrei, kiar la dus la copii... tare as vrea sa-i vad anu asta... idei nu-mi vin acum in minte, dar mai vad... 
Criss., mortale printzesele, frumoase foc!!
kiar ca s-a schimbat putin formatul subiectului, adica daca au crescut copiii, nu ne mai "laudam" cu marile lor realizari, kiar daca ar trebui!!
Deci, hai s-o facem, ca asta ne da puterea de a depasi toate greutatile vietii, nu-i asa??
despre piticii mei... am mutat patutul lui Luca in camera Stefaniei, sa vedem daca ii putem culca impreuna
... la inceput a fost superincantata fata, radia de fericire... dar pe cand sa adoarma bb, a inceput sa planga ca "s-a razgandit"
... asa ca azi ii separam din nou, pana cand vor avea programul de somn si trezit cam la fel...
sunt cu gatu iar in pioneze, cu masca pe figura sa nu-i dau bb-ului virusi; a avut si el nasu infundat, am folosit pompa-spre disperarea lui
; deocamdata Stefania e bine, dar incep de azi cu imunogrip, ca preventie...
va pup si va astept la apel!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita