Cirese de mai-iunie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Heii.. te asteptam
Te-am vazut la celalalt subiect

Hai, spune-ne TOT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Andreea, suntem pe aici...

Luana, pai se poate, asteptam vesti de muuuult!Ce face Hora?

Ellax, drum bun cu spor.

Ieri am primit o veste buna si una rea.Ne-a fost repartizat un apartament cu 4 camere(bun), dar e JAF(rau).Ei spun ca il repara, dar nu imi fac iluzii.Acusi asteptam un pic sa vedem ce au de gand sa faca si apoi actionam.Visez cu ochii deschisi cum o sa avem o camera fara jucarii.Sincer ma simt invadata de atatea jucarii.Cred ca mai si donez.Dar tot pe mine ma gadila in palma de fiecare data cand ies afara sa mai cumpar altele.

Carmina, al tau copil mananca numai lactate, al meu mananca ciorba.La micul dejun la gradinita el cere: ciorba.Doamnele de acolo au spus ca e unicat.Nu au mai intalnit asemenea specimen.

De trei zile Victor e la program lung.In prima zi nu a dormit, in a doua a dormit 10 minute, iar azi 40.Sper ca suntem pe drumul cel bun.

Vaccinul de 2,5 ani s-a mutat la 4 ani sigur.Totusi eu nu reusesc sa gasesc lista noua de vaccinari.Cred ca o sa rog medicul de familie sa mi-o dea.

I-am pus lui Victor cartof ras in jurul gatului cand a facut rosu in gat si dimineata era curat.A functionat.

Noapte buna, caci Mihai da trezirea la 5-6,

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ella....bataita....de ce nu raspunzi la telefoane???ai rezolvat la bucuresti???cand ne intalnim??

carmina eu am limba geografica si nu e mare catastrofa. ma deranjeaza cateodata dar rar, dar m-am cam prins ce sa nu mananc(mult) ca sa nu-mi apara afte....de ex daca mananc vreo 2 mere mai acrisoare sau o portocala mare am pus-o....si eu aveam impresia ca asa are limba toata lumea, pana am mai crescut. la mine pe langa pete am si niste crapaturi...adica papipele mele arata asa mai "furry"....mno, nu e chiar frumos dar ce sa fac....

bai, am impresia ca s-a citit pe forum ce am scris eu despre gradinita, ca dupa 2 sapt de stat acasa, cand l-am dus pe alex luni la gradi erau atatea schimabri de nu=mi venea sa cred.....perdelute cochete la clasa lui doar, are acum si dulapior singur(si e mai mare decat a celorlalti) mai curat...chiar am vazut o tanti ca facea curat pe la 9 si ceva, deci dupa ce nu mai vin copii....azi au adus o gramada de jucarii frumoase, noi, dela miniblu....educatoarea si-a schimbat look-ul, s-a tuns, pare mai relaxata si mai luminoasa....so??si am observat ca ii si place la gradi....

luana si bine ai revenit....haide spunene de hora....ce mai face??cati cm are acum??tot lungana e??

alex i-a scris la mos craciun, si tati a dus scrisoarea la mos.....
"DRaga Mos Craciun,
am fost cuminte anul asta si as vrea sa-mi aduci un Wall-e si o EVA....si de toate
te iubesc,
ALEX" plus desenul aferent cu wall-e sa stie mosul despre ce e vb

no va las ca mai am de scris .....am intrat tare in paine chiar daca sunt in anul de scoala doctorala dar am publicat 2 articole pt doctorat deja, am fost la un simpozion la Univ de la Oradea....mai am de scris inca 2 articole pana vineri.....si parca nu-mi ajung orele dintr-o zi....daca s-ar putea sa aibamai mult de 24 ore ziua ar fi brici....il duc pe alex la gradi si abia daca apuc sa dau drumul la calc si sa scriu un pic ca iar tre sa merg dupa el.....inca nu pot sa-l las la program prelungit....sper sa trecem de faza de acomodare cu bine si cat mai repede.

acum sunt in cautarea unui medic bun orlist....iulia te sun maine....daca nu raspunzi si citesti p-aci zi-mi daca sti ceva de dr Ene, MIhut, sau Pavelean....la cine sa-l duc pe alex sa vada ce naiba e cu polipii aia ca acum e sanatos, dar parca tot are nasul infundat si vad ca-l deranjeaza, ca tot isi baga "deshtetele"in nas si expira pe nas puternic ca si cum ar vrea sa-si deblocheze caile respiratorii....

la toata lumea....ahhh si happy thanksgiving la americance si pofta buna la curcan

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

URAAAAAA!

A Luana!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

buna dimineata!

bine v-am regasit! uite, am decis asa: pen'ca de fo' sase luni mi-e pofta sa intru si sa vad ce mai faceti voi pe-aici, prin livada, daca va jucati frumos samd, si pentru ca n-am reusit s-o fac din motive de timp, am decis sa intru pur si simplu, fara sa imi mai aloc o saptamana sa citesc din urma. so, sunt chiar picata din cer. cu exceptia celor trei,patru fete cu care am ramas in legatura si m-am mai si vazut (cam rar!), nu mai stiu nimic nimic.
sa va zic ce stiu de-acasa.

Hora are 105, si 15 kile, deci tot girafa. acum chiar se numeste dansa girafa, asta cand nu e ssoricel, pissica, leu care rage sau cifra 9..
aveau dreptate toti oamenii nebuni din jurul meu care imi spuneau ca, daca mi se pare misto de tot copilul la un an, apoi sa vad io ce fain ii la doi si! pai da, e cam asa.
e misto copilul asta girafic, tre sa recunosc. a inceput sa vorbeasca pe la doi ani si un pic, insa de-atunci va asigur ca a vorbit mai mult decat toata livada la un loc!! (daca seamana fizic cu ta-su, trebuia sa ia si de la mine ceva, fie si limbaritza!).
pe la 11 noaptea, cand vreau si io in gura presei, tanara domnita vrea pipi (numai la wceul mare, of course); acesta este si locul pentru spus poezii. si cantece. si facut ghidusii.
asa ca la 11 noaptea (unde e copilul ala cu care ma dadeam mare ca se culca la 8-9??) imi canta bate vantul frunzele si imi spune poezia cu castravetele si inca vreo 30. dupa fiecare isi lasa ghidus capul pe-o parte, lipeste degetul mare de aratator si imi zice gales: si si mai spunem una, da? una mica!
cam asta-i tabloul.
e cuminte, daca nu luam in calcul momentele de tantrum, normale de altfel. mananca singura, am renuntat de ceva vreme si la pampersul de noapte, se duce singura la wc (dar trebuie sa fug si eu, caci in general isi uda pantalonii pana sa se puna pe pozitii).
acum manca de rupe, insa am avut jumatate de an in care n-a mancat aproape deloc, eram cu Carmina in minte in fiece moment al zilei. S-a reglat singura. Evident, acasa nu manca nimic, insa la cresa nu lasa o lingurita in farfurie. Apoi, de la sine, si-a revenit. Nu sunt sigura, insa perioada in care i-a trecut greata gastronomica a coincis cu alunecarea mea in nepasase. Adica, dupa sase luni de boala de nervi (ca numai la asta ma gandeam zi lumina, am ajuns la o consolare, nu mananca, nu mananca, asta e. si in momentul ala cred eu ca n-am mai stresat-o cu starea mea de asteptare. Eu cred ca a fost o forma de revolta, cumva "vrei sa mananc, e important pentru tine, uite ca nu vreau". cand a vazut ca nu-mi mai pasa i-a trecut. E, cine stie, slava domnului ca s-a rezolvat, am acum toata intelegerea pentru voi, mamele de copii cu mofturi. dupa boala unui copil, cred ca asta e cel mai mare of al unei mame.

activitatea predilecta? "cititul". sta cu orele daca o lasam si citeste. are vreo trei rafturi cat peretele cu cartile si revistele ei. si le sorteaza, isi alege un teanc, se pune in pat si "mami, lasa'ma, am treaba, nu vezi?! io citesc!" si le ia pagina cu pagina, povesteste ce vede acolo, mai vine sa-mi arate, isi aminteste ca mai are intr-o carte nu stiu ce dinozaur cu buline, il cauta...
doarme singura, mai da o tura pe la noi, sa-i vada pe "gery si kremer" si se duce apoi "sa mai citeasca".

e prietenoasa, turuie cu toata lumea (dupa o perioada tampon de 2-3 minute), se intelege cu toti copiii; mai vine cu cate o zgarietura acasa, da mi s-a spus ca e ok, nu e agresiva dar dupa doua branciuri primite da si ea unul. echilibrat.

ceea ce ma intristeaza usor (da stiu ca o sa treaca) este ca... ii e frica de teatru!! am incercat de trei ori sa mergem la teatru si am iesit, cu UR-LE-TE, in primele trei minute. e terifiata. incerc sa inteleg de unde, insa nu mi-a iesit inca. noi mai iesim la cate un concert de jazz si, daca i-am spus ca mergem la teatru (ca sa ii fac pofta, adaugand ca o luam si pe ea data viitoare daca vrea), raspunsul e "aa, du-te tu, io stau acasa, am treaba!" so, asta e, deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Luana bine ai revenit!

Vreau sa iti sugerez sa o duci pe Hora la teatru pentru copii intre 2 si 3 ani. Sunt niste spectacole speciale la teatrul "Ion Creanga" facute de Anca Sigartau(sper sa nu ma insel) unde copii stau pe pernite pe scena in cerc si nu se face intuneric. Noi nu am apucat sa o ducem pe Elena la ele, pentru ca ei ii place si la cele pentru copii mai mari, dar mi-a spus o prietena ca si -a dus baietelul de 2 ani si a fost super incantat. Cred ca gasesti detalii la telefon sau pe site-ul lor oficial.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Woooow.....musai o fost sa ma mobilizez cand am vazut-o pe Luana! Bine ai revenit!!!...zic eu care intru destul de rar (la vedere cel putin). Da neste poze???? Eu nu cred pana nu vaz!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Bine ati revenit Luana si Hora! Ma bucur de progresele facute de "girafuta" Chiar ca sunt progrese! Daca stau sa compar cu baietelul meu....numai masini si scule are in cap, de citit si migalit carti..nici vorba. Sper sa-i placa cartea cat de cat cand o fi la scoala
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

saru-mana de urari!!

ramona, stai linistita, horia(amantul en-titre), cu care mergem la cresa in fiecare dimineata, stie diferenta intre basculanta, camion, bena si alte 73 de utilaje! e muult mai instruit ca mine, recunosc. asa-s baietii, uite-te la barbatii din jur. cat despre carti, sper ca ti-e clar ca pozele sunt cheia (mai ia si cate un roman la rasfoit da "nu o tine lectura".) eu i-am gasit in portugalia, asta-vara (asta e o poveste frumoasa si de sine statatoare!), o carte cu 100 de pagini de masini, masinute, tramvaie, trenuri, carute, motorete, slepuri si tot ce-ti mai trece prin cap. cu diverse animale la volan. a fost un maaare hit! cauta-i o carte cu masini si nu i-o vei mai putea lua din maini.

exasperant e ca fie-mea sta cate juma de ora si cu prospectul cora, pana nu recunoaste tot ce-i acolo nu-l lasa jos..
tu poti incerca cu ceva gen bricostore sau practiker!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Multumesc pt tips, Luana!

Ma resemnez cu faptul ca lui Kailan ii place sa-i arat clipuri pe YOUTUBE despre planete sau cantecele in limba Spaniola. Pana acum am avut faza Tom si Jerry, a durat vreo 4 luni, acum avem faza "Cars" pe care il vizionam in Engleza. Ce-o iesi din vorbitul lui fii-miu, nu stiu....chiar ca nu tin cont de numarul de limbi pe care il primeste pe undele sonore In orice caz vad ca are afinitate mai mare cu laptopul lui taica-su, stie deja sa deseneze cu cursorul, face desene abstracte, in culori, pe care tat'su le salveaza in memorie pt dovezi de talent deosebit in caz ca Kailan isi va cauta slujba in domeniu....

Mergi la inceput