Puiuti de Randunici 2008!! (134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Ariel, pt. reteta. Eu am folosit lapte semidegresat...si cred ca aici am gresit. Fac si eu azi... Teo.

Raluca, sanatate mamei tale si ai grija de ochisorul lui Sabin . O sa caut si eu rozul inchis ...la pampers.

Clau, ia sa-mi intind si eu antenele prin zona dupa un homeopat...

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Sa va zic ce am patit aseara, pe principiu toate mi se intampa numai mie . Am fost la medicul ginecolog sa imi pun sterilet ( ca am hotarat ca mi-am facut norma de copii in viata asta). Si cu ocazia asta o rog pe dr sa imi dea trimitere si pt o ecografie la san ( mi se parea mie ceva suspect) ,iar ea imi spune ca ma palpeaza ea intai. La sfarsit o intreb cat costa si imi zice, 3 mil steriletul si pentru san cat vreti...daca vreti sa imi lasati ceva...asa ar trebui...dar nu e obligatoriu ....cat va lasa inima.... ..am innebunit... si inca ceva... eram la cabinetul ei particular, nu la spital, nu la o clinica unde ea vine...sunt eu nebuna sau nu e posibil asa ceva???!!! Mi se parea super corect si normal sa imi spuna doamna asta e tariful si la revedere...dar asa ca la piata???

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fetele care cautati pampersi cu elastic, de ce nu luati Libero? Sunt cu elastic, sunt subtiri, dupa parerea mea ( si nu numai ) sunt cei mai buni.

Raluca, multa sanatate lui Sabin si mamei tale.

Ariel, ma bucur ca Teo e mai bine si implicit si tu. Cu rasfatul stiu ce zici, am o bucata de rasfatata mare acasa!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Clau, sper sa nu razi de mine, dar cand spui pampers cu elastic te referi la aia gen chilotei?? Ca dupa cum spuneam mai devreme de aia am incercat si eu dar mi se par destul de greu de pus, sau mai exista si altceva???

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ne-am trezit la 8, am baut laptic si apoi am mai dormit amandoi pana la 12:30.

Clau eu voiam sa iau libero dar nu am gasit, am fost aici la mine la mega image, tu ii iei din auchan, nu?

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

sal la toate...interesanta chestia cu "dati-mi cat vreti"!dar cu steriletul asta cum vine?ca am tot auzit?nu se simte pe interior,nu face rana.mai povestiti-mi un pic si mie.asa pt curiosi.pup bebeii bolnaviori.

mami de cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Raluca, nuuuu, nu gen chilotei, sunt pampersi normali, doar ca au elastic in partea din spate si atunci se inchid foarte bine.

Ursuleata, da, din Auchan i-am luat mereu. Nu sunt si prin alte hypermarketuri?

Ups, s-a trezit mandra, fug...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

NeliaCris - nu stiu cum e in cazul altor persoane dar eu am avut sterilet si dupa prima nastere si nu am simtit nimic, nu am avut nici o rana, singura problema pe care am avut-o eu (dar nu e obligatoriu sa fie valabil pt toata lumea) a fost ca in primele 6 luni pana l-a acceptat organismul perioada de menstruatie dura mult mai mult adica cam 6-7 zile si aveam dureri destul de puternice. Dupa cele 6 luni in schimb m-am simtit f bine, doar ca dupa 2 ani am fost nevoita sa il scot pt ca a trebuit sa iau ca tratament anticonceptionale. Tocmai din acest motiv ( ca am luat aproape 5 ani anticonceptionale ) acum medicul m-a sfatuit sa ma intorc la sterilet. bineinteles ca inainte trebuie facut un control f serios pt ca, dupa cum mi-a explicat dr nu se preteaza la oricine, colul si uterul trebuie sa fie f curat fara cicatrici, fibroame sau alte probleme.

poze

Mergi la inceput

DESCOPAR LUMEA!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Super simpatica Rebe!!! Si ce bine sta in picioruse

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput