Puiuti de Randunici 2008!! (134)
Raspunsuri - Pagina 10
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau DESCOPAR LUMEA! POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
Ce ture face ea
,. cred ca o sa doarma mult dupa atat efort depus
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
ce frumos da rebeccuta tarcoale
....clau ai reusit sa "sigilezi" toate sertarele si usile? sau inca nu s-a pus pe scos din ele
? eu ma tot rog de randunoiu meu sa imi puna opritori si la comoda din dormitor ca zilnic am sosetele si chilotii insirati prin camera
....
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Si cateva pozici de aici.
Liana, nu am sigilat dulapurile, pe cateva le deschide, o sa vezi prin poze...![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Ursuleata, acum cat e treaza numai asta vrea sa faca, sa circule prin casa...Si cand o pun la culcare, intradevar o ia somnul imediat, dar nu doarme mai mult de o ora. Inca are 3 somnicuri pe zi, unul dimineata pana la fructe, unul la pranz si mai doarme o jumatate de ora pe la ora 17.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
lianam spune:
| citat din mesajul lui clauclau Si cateva pozici de aici. POZE POVESTEA NASTERII |
Liana, mami de Teo
luny spune:
cami
ce faza,deci am elucidat misterul, inseamna ca ananas si kiwi nu merg cu branza!!
doinita bey, ce tare!!![]()
Mufa s-a nascut la 18,28! sunt aproape gemeni copii!![]()
raluca si pe Mufa il mai uita DD cu mancarea in gura..
deci facem un club al iubitoarelor de vinuri fine ptr duoamne!
faza cu dr.."pai nu ma lasa inima nimic, cucoana, ca am 6 mil de la stat sa cresc copilu'!"
ariel pove cum ai facut iaurtul, bre, ca si eu sunt fan 'home made everything'
AAA, GATA AM GASIT!![]()
ce dulce e rebe exploratoarea!
si Mufa la fel face, are curiozitati d-astea..
tocmai am gasit apa multa care se scurge din peret, in bucatarie..
din seria 'casa me e plina de surprize', se pare ca s-a fisurat o teava care e in peret!
imi vine sa mooor, nu-i adevarat!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
pe genul 'toate se platesc'...ca venise o tipa si ma masase din cap pana-n picioare, eram si eu relaxata, Mufa doarme..! 
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
| citat din mesajul lui neliaCris sal la toate...interesanta chestia cu "dati-mi cat vreti"!dar cu steriletul asta cum vine?ca am tot auzit?nu se simte pe interior,nu face rana.mai povestiti-mi un pic si mie.asa pt curiosi.pup bebeii bolnaviori. mami de cristian 14 martie 2008 |
Si eu am sterilet de aproape 5 luni.Vreau sa zic ca in primele saptamani imi venea sa ma duc sa-l scot, asa dureri aveam de burta, si aveam mai tot timpul o secretie maronie. Pot spune ca abia zilele astea am si eu un CM care seamana a CM. Dar m-am obisnuit cu el si nu l-as mai scoate acum , mai ales ca au disparut durerile de burta. Oricum fiecare organism reactioneaza intr-un fel sau altul, altele mai rau, altele mai bine. Eu am MIRENA, se spune ca e cel mai bun.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Am vazut si pozici si filmulete cu mumoasa Rebe
cum descopera ea lumea , imi aminteste de Alexia. Abia astept s-o ia si Antonia din loc, manca-o-ar mama de puturoasa mica, ca unde si cum o pun , asa o gasesc
Mami de
nicol_conte spune:
Atata ati vb de biberoanele alea Dr Brown's ca duminica chiar am dat si eu comanda de un set de 3 buc si 3 tetine nr3! Ma declar multumita, mai ales ca ,in sfarsit, am gasit tetina pe care nu trebuie s-o mai gauresc eu, ca aveam o mare problema cu asta.
Mami de