Aspirante optimiste > 20 (367)
Raspunsuri - Pagina 4
anidaz spune:
Titi ai disparut?O sa -mi iau zborul si eu asa usor inspre gradi...
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
O zi buna sa aveti si poate ,cine stie,diseara vad vreun test cu doua liniute pe-aici,
ca pretendente ar fi.
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
lalala13 spune:
neatza
bea dar ai facut testul la cate zile dupa ovulatie?
si fetele...ma ajutati si pe mine cu testul meu de ovulatie? pt prima oara mi-a iesit a 2-a linie de aceasi culoare ca cealalta dar muuuuult mai subtire! ce inseamna asta? luna am inceput prin a nu vedea deloc a 2-a linia, pe urma era mai pala si ieri a iesit in sfarsit dar foarte subtire! si inca temperatura se mentine la 36,3! niciodata nu am mai avut aceasi temperatura atatea zile la rand!
help
my somebody.... 
oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
jasmine30 spune:
Ca testul sa fie pozitiv a doua linie (cea care arata ca e ovulatie) trebuie sa fie la fel de groasa si colorata ca cealalta, daca nu chiar mai intens. Atunci se presupune ca vei avea ovulatia in urmatoarele 24-36 ore.
Eu am testat si e super adevarat (la mine cel putin). Eu am facut teste de ovulatie si am mers si la monitorizare. In prima seara aveam folicul de 16 dar test de ovulatie cu a doua linie existenta dar pala de tot. Peste 2 zile test de ovulatie suuuuper pozitiv seara (cu a doua linie mai intensa decat prima) si a doua zi dimineata folicul de 23 gata sa se sparga. In urmatoarea seara testul cu a doua linie mai pala, iar a doua zi se sparsese foliculul. Test de ovulatie din nou, cu doua lini dar cu doua linie din ce in ce mai pala.
Asa ca, fa teste in fiecare zi dupa 4 ore in care nu urinezi si vezi cum evolueaza.
Succes!
lalala13 spune:
offf....deci e negativ....ma gandeam ca e prima oara cand apare...offff
oricum as fi ziua 27 ...tarziu rau pt ovulatie dar la cat de neregulat am ciclul..
sa o mai fac si azi sa vad ce si cum...
m-am intristat....
my somebody.... 
oare luna asta?
incepem lupta cu kg..
titi143 spune:
Anidaz scuze ca am plecat dar am avut de lucru la serviciu (ironic nu?)
. Probabil ca o cafea facuta de 4 maini este mai buna dar eu inca nu stiu. Pana maine dimineata la prima ora nu fac test ca cred ca am ceva simtome ca ar vrea sa imi vina. Daca nu vine pana dimineata fac. Sper sa vad dublu
.
De Dana nu stie nimeni nimic. Parca ea trebuia sa se testete?

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
Rallu spune:
Lala, cum ti-a iesit analiza?
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
6+
Asa arat eu acum
lalala13 spune:
n-a iesit inca...
voi ce ziceti fetelor cu testele mele de ovulatie...nu-mi da nimeni o speranta...nimic?
tu cum te simti rallu?
my somebody.... 
oare luna asta?
incepem lupta cu kg..
lalala13 spune:
da titi...nici eu nu stiu nimic de dana...offff sper ca absenta asta sa insemne vesti bune de la ea...
tin pumnii si la tine ![]()
my somebody.... 
oare luna asta?
incepem lupta cu kg..