Aspirante optimiste > 20 (367)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

deci...test ovulatie 2 linii de aceleasi culoare dar linia de test e mai subtire...inseamna pozitiv sau negativ????

sa-mi bag picioarele daca stiu

my somebody....

oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">incepem lupta cu kg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna seara fetelor............

eu am o veste sau chiar mai multe..........

mi-a fost de ajuns sa tot astept pe bebe sa vina.......
am facut test si am I liniuta mare si grasa si nu mai am chef sa vad doar I......m-am saturat de pana peste cap!!!!!!!!!!!!
imi bag picioarele in toata treaba asta si nu mai vreau!!!!!!!!!!!!!!!!1
nu ami vreau si punct.
o sa mai fac HSG ca ala nu l-am facut si poate ca degeaba m-am tot chinuit ca am trompele infundate,..........asta-i soarta.
vreau o alta viatza care il exclude pe bebe ca 2 ani l-am asteptat ca prostii si nu a venit..........acu sa stea acolo unde e.......
si nu mai vreau sa aud de bebe de aanlize de medici de medicamente si de nimic altceva.,in astaia 2 ani numai tb-uri am avut in cap si numai ziua 1, ziua 14, ziua..............20.21...22....23.......si ciclu si gata si nu mai pot am obosit sufleteste si de totului si vreau ca astia 2 ani sa ii recuperez .sa fac ceea ce nu am facut si sa am grija si sa acord un pic mai multa atentie sotului meu..........si familiei mele..............nu ami pot...sunt terminata...asta e viatza ce sa fac trebuie sa o traiesc..........

nu stiu daca voi mai intra,..sau daca voi mai citi........dar nu mai vreau forum nu mai vreau nimic............

sa aveti grija de voi si sa vi se implneasca visurile la toate si sa vedeti cat de curand II si va iubesc si va pup din tot sufletul..............................va multumesc ca existati si sa c\va bucurati de viata de soti si in viitor de copii vostri................

e trist, stiu ca e dar..........asta e..................

daca voi fi gravi candva....voi intra si va voi spune...........

dumnezeu sa fie alaturi de voi de cei dragi si de tot ceea ce faceti!!!!!!!!!!!!!!!!

cu drag, Beatrice...................

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

bea, .

iti doresc tot binele din lume!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Bea...
Incearca sa te linistesti un timp, poate apoi vei vedea cu alti ochi situatia.

Iti doresc numai bine

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica6+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor, va invit la o calda cu lapte sau fara lapte, in functie de preferinte.
Imi pare rau Bea, dar poate dupa un timp de repauz o sa te simti mai bine. Sti cum se spune atunci cand te astepti mai putin vine si bebele.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata,haideti la o cafeluta aromata si fierbinte,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Carmen tu trebuie vineri sa faci HSG-ul? Si eu daca imi vine saptamana asta atunci si eu ma programez pe saptamana viitoare.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

titi, iti dai seama ce buna e cafeluta pregatita de patru maini?
Bea nu stiu ce sa te sfatuiesc ,fiindca sunt si eu in aceeasi stare ca si tine,pupici si hai sa ne linistim un pic ,fara sa ne mai gandim doar la bebe,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Titi tickerul zice ca azi poti face test.Astepti pana maine ?

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Alexaaaa,maaama mai ai doar 6 zile pana-ti tii comoara in brate?Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine ,sa ai parte de bebe papacios,cuminte si frumos ca tine,

Si mai intra si tu si da aici o zabaleala ,ca nu se mai prinde-n veci,poate acum e mai cu noroc,

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput