Aspirante optimiste > 20 (367)
Raspunsuri - Pagina 15
lalala13 spune:
mdea
a zis cineva ca e buna dimineata asta?
pt mine nu e
dupa 5 zile de 36,3 si cica siptome de ovulatie azi am avut surpriza neplacuta sa am ...ghiciti cat??? care sare???
36,2...
cum e posibil nu stiu...colul vad ca e ridicat puii mei, nu mai controlez nimic, nu vreau sa mai sper.....ma duc sa-mi iau naibii azi analiza aia si astept sa imi vina...cand o vrea, dar ar fi tare bine sa vina cat mai repede
m-am certat ieri rau si cu sotu'....parca nici nu mai vreau bb, parca nu merita el asta
nah...sunt nitel deprimata..voi nu mai scrieti...
titi...mai stai si tu nitel...stii cand ai avut ovulatia?
maria ma bucur pt tine
my somebody.... 
oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
titi143 spune:
Nu stiu sigur cand am avut ovulatia dar cred ca in ziua 19. Si astazi sunt in ziua 32.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna fete Nici eu nu am noutati, maine trebuie sa sun medicul sa vad daca imi verifica trompele,vineri, problema e ca nu pot lipsi de la serviciu vineri si va trebui sa-l conving sa-mi faca dupa ora 3! Abia astept! Fetele care ati facut vreau sa va intreb ceva Vineri seara e aniversrea noastra, pot sa la doar cateva ore dupa verificarea trompelor? Fiindca , na , e aniversarea noastra! |
Adica dupa HSG?
Daca nu ai nicio problema,gen sangerare,poti normal ca eu atunci am ramas insarcinata
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetele!!
Iau cafeluta cu voi!
Lala draga mea trebuie sa te gandesti si la sot, ca amandoi sunteti implicati in proiectul bb, si poate si el are starea ta tensionata ! Incearca sa-l implici mai mult in partea romantica decat in cea matematica!
Nu stiu ce probleme sunt, dar stiu ca si al meu reactioneaza defensiv in momente tensionate legate de bebe, si are nevoie de incurajari, si de asigurari!
Ei sunt mai sensibili ca noi ca nu este un lucru pe care il pot rezolva doar muncind!
Eu am renuuntat sa-i mai zic in ce zi ovulez si lucruri din asetea pentru ca am vazut ce efect aveau asupra lui!
Fete dragi, va intrebab si eu pe la pagina 14 daca e bine sa faci nebunii la cateva ore dupa curatarea trompelor!
bia28 spune:
Buna fetelor,
Pana acum m-am limitat sa va citesc doar, sa traiesc alaturi de voi clipele de speranta si cele de deziluzie, acum m-am hotarat sa va spun si povestea mea, poate pt ca apasa mult prea tare pe pieptul meu si simt nevoia sa ma eliberez.
De 2 ani incerc sa aduc pe lume o minune, in fiecare luna in prima zi a CM parca se rupea ceva in mine. Pana in septembrie am facut tratament de stimulare, analize, teste.....pt. ca in octombrie, cand nimeni nu se asptepta minunea s-a produs. Nu va doresc altceva decat sa simtiti acea imensa bucurie care va inunda sufletul dupa un test pozitiv.
Totul a fost bine si frumos timp de 2 saptamani, dupa care niste scurgeri maronii, considerate de altfel normale m-au trimis din nou la ecograf....am aflat ca embrionul, chiar daca prezent este prea mic pt varsta lui si e lipit de sacul gestational, asta se intampla luni. Nu m-am multumit cu acest rezultat si miercuri am fost la alt ecograf, aici a venit vestea : nu-i bate inimioara, chiar daca la 7 saptamani ar trebui sa-i bata. Nu va puteti imagina ce durere imensa te incearca, totul se naruie in jurul tau, nu mai vrei sa vezi pe nimeni, sa vorbesti cu nimeni, vrei doari sa dispari.....
Nici macar nu sunt in stare sa ma programez pt intreruperea sarcinii, fizic sunt mai mult decat bine....si ma gandesc ca....nu stiu....nu vreau sa fac intrerupere....
ancadragoman spune:
Bia te inteleg perfect,eu am avut 3 pierderi de sarcina si fiecare a rupt ceva din mine ,numai ca eu le-am eliminat si nu am avut nevoie de chiuretaj.Eu zic sa mai ceri o parere si dupa sa faci ce trebuie daca e cazul ca daca prelungesti o sa fie mult mai dureros atata fizic cat si psihic.Te pup 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
lalala13 spune:
titi daca nu iti vine in 3 zile eu zic sa mai repeti testul..
of of..cate probleme si pe aici...
my somebody.... 
oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
CarmenAlbu spune:
Fetele am primit pe mail rezultatul analizelor, nu il inteleg deloc!
Poate ma ajutati! Este facut in ziua 3
Prolactin 375,24 ml U/L
TSH 0,9432ML U/L
FSH 6,77IU/I
LH 7,82 IU/I
Multumesc mult!
Pana maine cand vad medicul, nu mai am rabdare

la doar cateva ore dupa verificarea trompelor? Fiindca , na , e aniversarea noastra!